Widok
Zamaskowany napastnik na Stogach
Opinie do artykułu: Zamaskowany napastnik na Stogach.
Kominiarka, kij bejsbolowy i groźby, ale żadnego doniesienia na policję. W poniedziałek zamaskowany mężczyzna próbował sterroryzować klientów jednego ze sklepów na Stogach. Mimo tego jego właściciel nie był zainteresowany złożeniem zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa.
W środowy poranek do naszego Raportu z Trójmiasta spłynęła informacja o groźnie wyglądającym incydencie, do którego miało dojść na Stogach.
- Jakiś psychopata biegał z kijem bejsbolowym na Stogach. ...
Kominiarka, kij bejsbolowy i groźby, ale żadnego doniesienia na policję. W poniedziałek zamaskowany mężczyzna próbował sterroryzować klientów jednego ze sklepów na Stogach. Mimo tego jego właściciel nie był zainteresowany złożeniem zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa.
W środowy poranek do naszego Raportu z Trójmiasta spłynęła informacja o groźnie wyglądającym incydencie, do którego miało dojść na Stogach.
- Jakiś psychopata biegał z kijem bejsbolowym na Stogach. ...
Nic szczególnego.................
W miniony weekend po SKM biegał małolat wymachujący nożem typu "motylek" i też krzyczał cyt. "Zabije te kur**". Zadzwoniłam na numer alarmowy podany w SKM-ce >668-163-171< i pan za telefonem był bardzo zły że w ogóle dzwonię o 3;30 w nocy. Pytał czy są poszkodowani, a jak powiedziałam że jeszcze nie, to się rozłączył. Schroniłam się w kabinie kierownika pociągu z przodu, on też nie mógł wezwać ochrony SOK SKM, bo podobno byli "zajęci inną interwencją". ten świr z nożem terroryzował pół pociągu od Sopotu do Grabówka, po czym wysiadł przez nikogo nie zatrzymywany.
Czujcie się w SKM bezpiecznie bo "Komando-SOK SKM" nad wami czuwa ;P
Oni (czyli SOK SKM) nie byli "zajęci inną interwencją" tylko mięli pełne portki ze strachu i bali się cokolwiek zrobić. Już niedawno widziałem tych "komandosów" w odblaskowych kaftanikach jak uciekają przed kilkoma małolatami którzy mięli dziary "JP" i kilka razy zaliczyli wizytę na siłowni. Sam "przerażający" wygląd tych kolesi zmusił elitarny oddział SOK SKM do panicznej ucieczki z pociągu.
Wypowiedzi zwykłych zjadaczy chleba...
Właściciel tego sklepu nie potrzebuje policji, wie, że policja w niczym nie pomoże. Sam kiedyś trafi na tego przygłupa, który nie wiedział zapewne do kogo należy sklep, a wtedy....policzą się po swojemu. Wyrasta nam społeczeństwo wystraszonych i przerażonych hipsterów. Naoglądali się na YT filmików i szcz*ją w pory. Stara gwardia wie jak rozwiązywać problemy.