Widok

Zamaskowany napastnik na Stogach

Opinie do artykułu: Zamaskowany napastnik na Stogach.

Kominiarka, kij bejsbolowy i groźby, ale żadnego doniesienia na policję. W poniedziałek zamaskowany mężczyzna próbował sterroryzować klientów jednego ze sklepów na Stogach. Mimo tego jego właściciel nie był zainteresowany złożeniem zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa.

W środowy poranek do naszego Raportu z Trójmiasta spłynęła informacja o groźnie wyglądającym incydencie, do którego miało dojść na Stogach.

- Jakiś psychopata biegał z kijem bejsbolowym na Stogach. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale bzdura. Afera jak by facet zdetonował bombe lub strzelał z broni palnej.No i apel policji aby zgłaszać...Ja apeluje do wszystkich policjantòw oddajcie Szpilkowi po 1% pensji! Szpilek nie bagatelisuje żadnej kwoty!hehehe . Widzicie tyle możecie zdziałać bez kapusi , a kapusi trzeba eliminować!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 61

To pewnie reklama nadchodzącej premiery "Mafia 3"!

Sprzedaż znacznie wzrośnie wśród stogowych Sebixów!
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nic szczególnego.................

W miniony weekend po SKM biegał małolat wymachujący nożem typu "motylek" i też krzyczał cyt. "Zabije te kur**". Zadzwoniłam na numer alarmowy podany w SKM-ce >668-163-171< i pan za telefonem był bardzo zły że w ogóle dzwonię o 3;30 w nocy. Pytał czy są poszkodowani, a jak powiedziałam że jeszcze nie, to się rozłączył. Schroniłam się w kabinie kierownika pociągu z przodu, on też nie mógł wezwać ochrony SOK SKM, bo podobno byli "zajęci inną interwencją". ten świr z nożem terroryzował pół pociągu od Sopotu do Grabówka, po czym wysiadł przez nikogo nie zatrzymywany.
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 3

A do którego sklepu wpadł? Do tego należącego do Tygrysa?

Jeśli tak, to nie dziwota, że nikt składać zawiadomienia nie chciał.
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 2

niech wrzucą jego zdjęcie w kominiarce. Może ktoś rozpozna? hehe
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może to jakaś feministka walcząca o równouprawnienie w świecie przestępczym?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

dopalacze

Pewnie po dopalaczach
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opewnie nie zawiadomił policję bo poznali tego czubka.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

W jaki sposób? Miał kominiarkę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

ale mi nowość...

Bandyta na Stogach...
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tam strzelają i to nie raz.

Cuda tam się dzieją.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czujcie się w SKM bezpiecznie bo "Komando-SOK SKM" nad wami czuwa ;P

Oni (czyli SOK SKM) nie byli "zajęci inną interwencją" tylko mięli pełne portki ze strachu i bali się cokolwiek zrobić. Już niedawno widziałem tych "komandosów" w odblaskowych kaftanikach jak uciekają przed kilkoma małolatami którzy mięli dziary "JP" i kilka razy zaliczyli wizytę na siłowni. Sam "przerażający" wygląd tych kolesi zmusił elitarny oddział SOK SKM do panicznej ucieczki z pociągu.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

To nie lata 90, zamaskowany...graczu bejsbolu? Może chciał w spożywczym piłkę i rękawicę kupić?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sklepik

Co znaczy,że się nic nie stało? Co za głupie tłumaczenie! A gdyby w łeb tą pałą oberwał też by tak powiedział,czy wtedy antyterorystyczną wzywał?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wypowiedzi zwykłych zjadaczy chleba...

Właściciel tego sklepu nie potrzebuje policji, wie, że policja w niczym nie pomoże. Sam kiedyś trafi na tego przygłupa, który nie wiedział zapewne do kogo należy sklep, a wtedy....policzą się po swojemu. Wyrasta nam społeczeństwo wystraszonych i przerażonych hipsterów. Naoglądali się na YT filmików i szcz*ją w pory. Stara gwardia wie jak rozwiązywać problemy.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Musieli znać typa ci w sklepie, i wiedzieli co ich czeka jak powiadomią pały,

dlatego bali się zgłaszać, i dlatego tamten był taki pewny siebie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Odważny...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

zniknął - mozliwe tylko w policji
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry