Widok
u mnie zaczyna sie od przystawki z łosocia złożonego w różę z sosem jaogurtowo - chrzanowym, potem miał byc mega bajeczny zurek w chlebie, ale ostatecznie weźmiemy krem ze szparagów, a dla innych krem z borowików. Mnie co prawda ta przystwka w ogóle nie pasuje, ale cóz, inni może zjedzą - ja niecierpie chrzanu
no dokładnie, różne są gósta, ja starałam się nie brać za bardzo wyszukanych potraw bo to zazwyczaj się nie sprawdza, mam różne mięsa, sandacza, pstrąga, 3 rodzaje sałat i jakieś tam inne potrawy, nie pamiętam a z ciast mam jabłecznika ze śmietaną bitą, ciasto z owocami i galaretką i sernika z czekoladą i osobno owoce.Dobrze, że soki i herbaty, kawy są gratis.

ja mam równiez z trzy rodzaje mięs, jakies zraziki w sosie, i 2 jakies inne - nazw nie pamiętam - ale tzw. normalne - zjadliwe, 3 rodzaje sórówek, sernik z czekoladą, lody czekoladowo - smietankowe i ten bajeczny tort!!!
zajmujemy sale po prawej stronie przy wejściu, aczkolwiek niebieska i zegarowa bardziej mi sie podobały, ale niestety - sa za małe. widziałam jak oni przystrają stoły - sa przepiekne, no i w tym klimacie sesja fotograficzna......będzie pieknie, jak marzenie.
zajmujemy sale po prawej stronie przy wejściu, aczkolwiek niebieska i zegarowa bardziej mi sie podobały, ale niestety - sa za małe. widziałam jak oni przystrają stoły - sa przepiekne, no i w tym klimacie sesja fotograficzna......będzie pieknie, jak marzenie.
moj szwagier kiedys pracował w tym zamku jako zastępca szefa kuchni, wtedy bylo rewelacyjnie, wszytsko perfekcyjnie i czyściutko przygotowane ateraz nistety nie wiem jak jest mam nadzieje ze tak samo. On plecał wesele na powietrzu pod namiotem z dzikiem i takimi różnymi atrakcjami (grill, wszytskie potrawy przygotowywane przy gościach )