Widok

Zamek w Rzucewie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hi! Czy ktos mial wesele na zamku w Rzucewie? Myslimy o zrobieniu tam wesela na 60 osob, mozecie doradzic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej. Moja siostra miała tam przyjęcie weselne (sam bankiet), w sali witrażowej, na 50-60 osób. Obsługa na wysokim poziomie, jedzenie pyszne, pokoje dla pary młodej i gości dobrze przygotowane, wszystko bardzo gustowne, okolica śliczna, wszystko bardzo zadbane. ALE wg mnie to nie jest miejsce na wesele z tańcami, w zeszłym roku dzwoniłam tam w sprawie organizacji mojego wesela na 70-80 osób, pani zaproponowała mi usadzenie części gości w sali zegarowej, części w sali witrażowej (przylegają do siebie) i przeznaczenie części sali witrażowej i lobby na tańce, więc suma summarum bylibyśmy w 3 miejscach, do tego zespół miał stać na postumencie na schodach prowadzących do góry, do pokoi, w momencie jeśli w hotelu są inni goście, to trochę słabe rozwiązanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry