Widok

Zamiast chodzić do wróżek i otwierać się na złego...

Drogie Panie,

W najbliższą sobotę odbędzie się pokaz niezwykłego filmu Dominika Tarczyńskiego pt. "Egzorcysta - moje spotkanie z o. Gabrielem Amorthem" z udziałem reżysera i egzorcysty Archidiecezji Gdańskiej. Po filmie przewidziana jest dyskusja.
18 lutego o godz. 19.30 do kaplicy św. Wojciecha w Sopocie w kościele pw. NMP WNIEBOWZIĘTEJ GWIAZDA MORZA.

Ponieważ w spotkaniu będzie uczestniczył egzorcysta Archidiecezji Gdańskiej, będziecie miały okazję dowiedzieć, jak niebezpiecznym jest uleganie wróżkom/wróżbitom, poddawanie się wróżbom tarota i czym to grozi.
Naprawdę serdecznie polecam i zapraszam na to spotkanie, w szczególności Panie, które mają problemy życiowe i szukają odpowiedzi w kartach, czy innych formach wróżbiarstwa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Halewicz, trochę czytalam Twoich postów. Jestem bardzo miło zaskoczona, że taki temat i namiar dałeś:) Wręcz radosna;) Podobał mi się szczególnie post o gotowaniu:) Pozdrawiam serdecznie. Paulina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
I wszystkiego dobrego Tobie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podobno książka "Jak kochać i byćkochanym"Johna Powella jest dobra. Kobietki...Sama nie wiem bo dopiro zaczęłam czytać:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kobieta

Dziewczyny jak poradzić sobie (14 odpowiedzi)

Z facetem narcyzem > Miała któraś z was do czynienia?

jak schudnąć... :( (193 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Czy suplementacja kolagenu ma sens przy trądziku różowatym? (4 odpowiedzi)

Cześć, czy ktoś z Was próbował suplementacji kolagenem przy trądziku różowatym? Dużo teraz o tym...

do góry