Widok
Zamieć, śnieżyca nam nie straszna. Na sportowo!
Płatki śniegu przyklejają się do obuwia i nosa także. Zróbmy coś z tym. Śnieg lada dzień stopnieje. Promienie słoneczne zaczną odbijać się od naszych ciał i...
Może znajdę tu amatorów sportów?
Lubiących biegać, pływać, jeździć na rowerze, rolkach? Na rolkach śmigach chwilowo tylko trzymając kogoś za rękę bądź od barierki do barierki. Uczę się! ;)
Może być także fitness, taniec brzucha, siłownia.
Wiem co to kompromis. Tak mi się zdaje ;)
Mieszkam w Gdyni.
Może znajdę tu amatorów sportów?
Lubiących biegać, pływać, jeździć na rowerze, rolkach? Na rolkach śmigach chwilowo tylko trzymając kogoś za rękę bądź od barierki do barierki. Uczę się! ;)
Może być także fitness, taniec brzucha, siłownia.
Wiem co to kompromis. Tak mi się zdaje ;)
Mieszkam w Gdyni.
Czyli sprawę basenu odraczamy na późniejszy termin :)
Co do spotkania towarzyskiego kombinujemy coś dalej czy nie?
Moja rozkładówka tygodnia to praca do 15 od poniedziałek-piątek, puki śnieg jest to może zdarzyć się że wracam 2h poślizgiem :) bo jadę na stok poślizgać się.
Daj znać tu lub matteo@onet.com.pl
Zajrzę tu jutro, pozdrawiam
Co do spotkania towarzyskiego kombinujemy coś dalej czy nie?
Moja rozkładówka tygodnia to praca do 15 od poniedziałek-piątek, puki śnieg jest to może zdarzyć się że wracam 2h poślizgiem :) bo jadę na stok poślizgać się.
Daj znać tu lub matteo@onet.com.pl
Zajrzę tu jutro, pozdrawiam
A dyć cicho! lepiej się umów z kolega Matem ; <
Jesteś niedostępna tak jak wczorajsza kanapka o ! :P
Hmm ja to biegam.. snieg stoponieje i budy nowka sztuka, wygodne czekaja :) ale i rowerek moze :)
Dobry!!
Mało co topnieje a i jeszcze ma padać śnieg..wiec.. nie rozpływaj się bo kto, i zkim podpisze ten cyrografik : )
Jesteś niedostępna tak jak wczorajsza kanapka o ! :P
Hmm ja to biegam.. snieg stoponieje i budy nowka sztuka, wygodne czekaja :) ale i rowerek moze :)
Dobry!!
Mało co topnieje a i jeszcze ma padać śnieg..wiec.. nie rozpływaj się bo kto, i zkim podpisze ten cyrografik : )
Tak od siebie.
Ciesze się, że panowie tak biegają, pływają i dbają o swą formę.
I, że na moje ogłoszenie odpisali :)
Gdy cieplej się zrobi rower, rolki i bieg jest nasz!
Tylko zanim nadejdzie totalna chlapa liczyłam na odzew dziewczyn.
Fitness, zumba, taniec brzucha?
No przecież panów nie zabiorę na te zajęcia.
Chyba, że...? ;)
Dziewczyny?!
Ciesze się, że panowie tak biegają, pływają i dbają o swą formę.
I, że na moje ogłoszenie odpisali :)
Gdy cieplej się zrobi rower, rolki i bieg jest nasz!
Tylko zanim nadejdzie totalna chlapa liczyłam na odzew dziewczyn.
Fitness, zumba, taniec brzucha?
No przecież panów nie zabiorę na te zajęcia.
Chyba, że...? ;)
Dziewczyny?!
Hmm może lekka : >
Oj tam zaraz nielegalnie ; ) jak podpiszesz będzie jeszcze bardziej nielegalnie toż to cyrografik ; > bedzie miło
Oj rower to tak od maja ; ) zaś biegi od kwietnia :) od samego poczatku jak sniegu juz nie bedzie :))
Biegaj, jedz przede mna : D bedzie (mam nadzieje) na co patrzeć :))
A tak serio to lepiej biegać obok siebie i do tego rozmawiać wtedy mniej wiecej Hrmax jest na poziomie 65-70% i jak rozmowa nie sprawia problemu to tętno jest odpowiednie by spalać tłuszczyk ;)
Oj tam zaraz nielegalnie ; ) jak podpiszesz będzie jeszcze bardziej nielegalnie toż to cyrografik ; > bedzie miło
Oj rower to tak od maja ; ) zaś biegi od kwietnia :) od samego poczatku jak sniegu juz nie bedzie :))
Biegaj, jedz przede mna : D bedzie (mam nadzieje) na co patrzeć :))
A tak serio to lepiej biegać obok siebie i do tego rozmawiać wtedy mniej wiecej Hrmax jest na poziomie 65-70% i jak rozmowa nie sprawia problemu to tętno jest odpowiednie by spalać tłuszczyk ;)
Nie zaprzeczam i nawet się zgadzam ale musi jeszcze sprawiać przyjemność a Ja z biegania jej nie czerpię.
PS
Krążenie poprawiam sobie od czasu do czasu w inny sposób :)
Wydolność serca podnosi adrenalina na stoku :))
Tłuszczyku nie mam jakiego spalać :)))
Rzeźba jest ładna w salonie :)))
Nic miłej pogawędki chyba z samym sobą bo jakoś towarzystwo się jeszcze nie zjawiło, Ja uciekam
pozdro
PS
Krążenie poprawiam sobie od czasu do czasu w inny sposób :)
Wydolność serca podnosi adrenalina na stoku :))
Tłuszczyku nie mam jakiego spalać :)))
Rzeźba jest ładna w salonie :)))
Nic miłej pogawędki chyba z samym sobą bo jakoś towarzystwo się jeszcze nie zjawiło, Ja uciekam
pozdro
Olaboga ale biało! prawdziwe Święta Bożonarodzeniowe... a nie to nie te.. to Wielkiej nocy.. X.x.. ;P
Hmm nie wiem na co koleżanko Magdalleno przymykasz oczy tj wiem bo napisałaś ale przecież mi nic do tego.. :) tylko stwierdzam fakty, a biegać mogę przecież sam a Wy "róbta co chceta" :)
Vilette.. masz rację, pogoda nam robi psiuksa z okazji Prima Aprilis : P
Hmm nie wiem na co koleżanko Magdalleno przymykasz oczy tj wiem bo napisałaś ale przecież mi nic do tego.. :) tylko stwierdzam fakty, a biegać mogę przecież sam a Wy "róbta co chceta" :)
Vilette.. masz rację, pogoda nam robi psiuksa z okazji Prima Aprilis : P