Widok

Zanim zostanę zjedzona...

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji.
Mam 35 lat, bardzo dobrą pracę, jestem inteligenta, mam dużo zainteresowań. Twardo stąpam po ziemi. Nie mogę znaleźć partnera na swoim poziomie. Każdy mnie nudzi, albo jest za słaby intelektualnie. Chciałabym założyć rodzinę, ale jak ? Gdzie można poznać bratnią duszę?
popieram tę opinię 65 nie zgadzam się z tą opinią 130

Wybacz, pozostało ci tylko czekać na sztuczną inteligencję, a te przyziemnie sprawy to gadżety zaspokoją
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jaja jak berety panie ferdku! No pewnie, tylko plemnik potrzebny, tak jak facetowi tylko pochwa a wiadomo, reszta to narośl złośliwa na tejże
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ona idealnie pasuje na takie portale. Wiecznie znudzona, szukająca księcia.. raczej psychoterapię polecam.
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 8

Facetki z facetami, mężczyźni z kobietami. Tylko wtedy dobór partnerów może być udany
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4
za pięć lat zostaną Pani w opcji jedynie budowlańcy i wyrobnicy pracujący w Norwegii. Nie wiem jak to powiedzieć delikatnie ,ale nie jest Pani żadną atrakcją na rynku matrymonialnym i albo zejdzie Pani trochę z wymaganiami albo radze sobie psa kupić
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 7

Aż niemożliwe,daj znać)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Problem polega na tym, że faceci na poziomie idą na randkę i po prostu oceniają, czy kobieta im się podoba, czy nie, i bardzo często na partnerkę biorą sobie kobietę z niższej półki. Natomiast te kobiety na poziomie zazwyczaj są zafiksowane na tym punkcie i facet im się nie spodoba, dopóki nie stwierdzą, że na pewno jest na tym urojonym poziomie, mimo że jak najbardziej nadaje się do życia i związku. Inna sprawa, że te wszechwiedzące kobiety są często skwaszone, niezadowolone z życia, nie umieją się cieszyć z drobnych rzeczy i wiecznie szukają dziury w całym. Takie kobiety nie nadają się do związków, dla facetów to wielka czerwona flaga i jak tylko to wyczują, to będą się ewakuować. I tak, 35-letni facet 10/10 spokojnie może celować w 28-latkę i będzie to robił, bo czemu nie, a 40-letni facet 10/10, który mógłby celować w 35-latkę, już dawno będzie zajęty.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 7

"Kazdy mnie nudzi..." Hmmm... zastanawiajace,Najczesciej to nudni nie sa interesujacy.
Ale, ale...35-cio latkowie zadaja sie z 20-o latkami, gdyz ich rowiesnice wlasnie wyladowaly na slynnej scianie.
Nie imponuje facetom jakie to sukcesy osiagnela rzeczona "singielka" , gdyz to nie ma znaczenia.
Btw.termin "singielka" okresla kobiete nigdy nie bedaca w zadnym formalnym zwiazku...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie pytań na forum pełnym sfrustrowanych redpilów i ich jeszcze bardziej sfrustrowanych naiwnych żonek. Jeśli jesteś lekarką to możesz założyć rodzine sama. Będzie Cię stać na skromne życie dla 2. Kliniki w Polsce oferują takie opcje. Czy chciałabyś takiego frustrata za męża? Myśle, że nie. Za ojca Twojego dziecka? Na pewno nie. Nie przekaże niczego dobrego, jeśli urodzi się córka to tylko ją skrzywi. Wiele kobiet Ci zazdrości, bo u Ciebie może się ułożyć. Oni maja pozamiatane . Uśmiechaj się, podchodź do mężczyzn. Najwyżej będzie gafa- nie pierwsza w życiu. A tych frustratów cykaj po 300 zł za 20 min wizyty. Rozumiem Twój smutek, ale poczytaj komentarze żeby uświadomić sobie, ze normalnych związków jest bardzo bardzo mało.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 10
A próbowałaś poznać pasje tych słabych intelektualnie? Czy są spaleni na starcie? Mimo iż nie rozpyka całki w pamięci, może zarazić Cie swoją pasją np do aut, wycieczek, sportu, podróży itd. Po twoich wypowiedziach ciężko stwierdzić czego oczekujesz.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo miło było by Ciebie poznać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie obniżanie wymagań to właśnie doprowadziło do aktualnej sytuacji. No i wspaniałe aplikacje randkowe, gdzie każdy przebiera i filtruje jakby butów szukał. Aż musiały powstać takie strony jak igotstandardsbro.com żeby szybko wyliczyć, że "nie mogę znaleść mężczyzny" wynika z tego, że jest ich z 5 w całym kraju :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie przesądzam. Ale może to przerost formy nad treścią jest powodem niepowodzeń. może zbyt wielkie oczekiwania, a zbyt mierna oferta . Pytałaś tych z drugiej strony jak cię postrzegają ? Czy jesteś ponad to ??
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znam parę takich pań. Kilka z nich to przyjaciółki żony. Z żoną mamy dzieci, dom, "jeździdło" , nie mamy kredytów i coś na "czarną godzinę". Co mam z żony przyjaciółek?- kupę frajdy!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jasne, najlepiej w seminarium niech poszuka.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

egocentryzm i staropanieństwo. W wieku 35 -40 lat przy sprzyjających okolicznościach już się babcią bywało.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
I ogórek szklarniowy długi .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

pisałem wcześniej było by mi bardzo miło Ciebie poznać, dla mnie lekarz to jak anioł : 12kartka@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szanowna Pani
Nudzi Pania proza życia, czyli codzienny trud.Gotowanie,sprzątanie,pranie,zakupy itd.Czy pani umie zająć sie domem?Jest jakaś przyczyna , że Pani koleżanki mają rodziny, a Pani jest sama.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ale wiesz że jak masz trzydzieści pięć lat to raczej problem jest w Tobie a nie w nich? Nudzą Cię? Ty ich pewnie też. Tyle że oni próbują znaleźć nić porozumienia a Ty nie. Związek to nie same wspólne zainteresowania, tylko tolerancja. Jak macie jakieś JEDNO wspólne hobby to jest super ... super żadkie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (4 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry