Widok
Zaopiekuję się dzieckiem u siebie w domu
Szukam szkraba do pilnowania, najchętniej dziecko już chodzące, ze względu na moją córeczkę która ma obecnie 5 miesięcy.
Gdybyście słyszały o kimś kto poszukuje niani dla swojego Skarbu, to ja jestem chętna.
Oferuję długie spacerki, pyszne obiadki, towarzystwo mojej córeczki, dużo zabaw i odpowiedzialne ręce do pilnowania.
Jestem mamą 3 dzieci. Starsze dzieci mają 11ście i 12ście lat. Najmłodsza ma 5 miesięcy.
Więcej informacji o mnie wyślę na @
Możliwość przyjeżdżania po dziecko do niego do domku i przywożenia do mnie.
Mój mail kw30@wp.pl
Gdybyście słyszały o kimś kto poszukuje niani dla swojego Skarbu, to ja jestem chętna.
Oferuję długie spacerki, pyszne obiadki, towarzystwo mojej córeczki, dużo zabaw i odpowiedzialne ręce do pilnowania.
Jestem mamą 3 dzieci. Starsze dzieci mają 11ście i 12ście lat. Najmłodsza ma 5 miesięcy.
Więcej informacji o mnie wyślę na @
Możliwość przyjeżdżania po dziecko do niego do domku i przywożenia do mnie.
Mój mail kw30@wp.pl
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Jeżeli nie znajdę do tego czasu dzidzi do pilnowania, to będę chętna i odezwę się na 100%
Moja córeczka wtedy będzie miała roczek, więc w takiej sytuacji będę mogła zająć się młodszym dzieckiem niż moja Amelka.
Moja córeczka wtedy będzie miała roczek, więc w takiej sytuacji będę mogła zająć się młodszym dzieckiem niż moja Amelka.
Kasia, jest taka strona niania.pl - rejestrowałaś się tam już?
Jeśli nie to spróbuj - a nuż ktoś się odezwie. Poza tym jest tam trochę ofert pracy od potencjalnych pracodawców (rodziców poszukujących niani), więc jeśli czas Ci na to pozawala - przekop sobie. ;)
Poza tym na trójmieście w dziale praca też jest parę ogłoszeń od rodziców poszukujących opiekunki - akurat wczoraj przeglądałam i sporo mi się tego rzuciło w oczy.
Powodzenia! :)
Jeśli nie to spróbuj - a nuż ktoś się odezwie. Poza tym jest tam trochę ofert pracy od potencjalnych pracodawców (rodziców poszukujących niani), więc jeśli czas Ci na to pozawala - przekop sobie. ;)
Poza tym na trójmieście w dziale praca też jest parę ogłoszeń od rodziców poszukujących opiekunki - akurat wczoraj przeglądałam i sporo mi się tego rzuciło w oczy.
Powodzenia! :)
Mamtu dziękuję. Dopiero dziś dojrzałam do decyzji zaopiekowanie się dzieckiem.
Moja Amelka na tyle jest "duża" i grzeczna, że jestem gotowa poświęcić czas małemu szkrabowi który będzie pod moją opieką.
W weekend pewnie przekopię nianię.pl :) jak również prasę.
Moja Amelka na tyle jest "duża" i grzeczna, że jestem gotowa poświęcić czas małemu szkrabowi który będzie pod moją opieką.
W weekend pewnie przekopię nianię.pl :) jak również prasę.
Kasiu samo zamieszczenie tam malo daje musisz pisac do mam ktore tez je zamieszczaja chociaż czesto bywa tak ze nie odpisuja :( Zycze ci powodzenia ja z tamtego forum mialam dwa wspaniale dzieciaczki :)