Widok

Zapal znicz

Dzień dobry wszystkim

image

spokojnego dnia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
https://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
peace ;))

http://www.youtube.com/watch?v=RkZC7sqImaM
no to jesteśmy uratowani :)
Teraz doczytałam co dopisałeś. Jak się zgadzasz ze mną to dobrze.
Święte słowa kosmitko. W niedzielę do kościoła, a w środę do wróżki he he
to że ty nie rozumiesz.. wcale nie znaczy że ja mieszam.. :) zupełnie odwrotnie graszko :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
to, ze ktoś dba o grób regularnie oznacza, że nie jest hipokrytą :) hej Graszka! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
wiele osób robi wszystko na pokaz, to dlaczego nie mieliby tego robić w dniu dzisiejszym :)))
po za tym ilu jest katolików którzy "klęczą pod figurą a diabła mają za skórą "
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Martinez, ale to, że ktoś dba o grób regularnie, oznacza ze jest dobrym katolikiem?? Nie rozumiem Ciebie, mieszasz....ludzie sprzątają grób, żeby był czysty, również dlatego żeby ludziom pokazać że potrafimy zatroszczyć się o nagrobek, nie widzę w tym nic złego i nie widzę powiązania religijnego żadnego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no dokładnie! zgadzam sie w 100% tylko spora cześć narodu lata 1 na cmentarz robić porządki.. nie z potrzeby serca czy ducha tylko bo co ludzie powiedzą.. i mimo ze wku@# sama wyprawa na cmentarz.. dlatego ja tam nienawidzę hipokryzji i obłudy a cenie ludzi którzy faktycznie wierzą i stosują sie do nauk boga.. mimo ze sam nie jestem osoba niewierzącą .. o dodam jeszcze że wiesz kiedy takie święto ma sens.. kiedy staniesz przy nagrobku.. podumasz i pomyślisz : no faktycznie była dobrą,babcią,dziadkiem, matką.. a ja jej nie odwiedzam pora to zmienić! a w praktyce wygląda to tak że to bezrozumne szorowanie grobu i poszukiwanie tańszych chryzantem
Martinez to jest szczególne Święto.Chodzi o wspominanie zmarłych tu na Ziemi,a także zwraca szczególną uwagę na tych,których nikt nie pamięta,które nawet grobu własnego nie mają...
To jest Święto o znaczeniu duchowym,a kto kocha i szanuje bliskich zmarłych,ten zadba o grób o każdej porze roku bez względu na wyznanie
no właśnie, czas się zebrać na cmentarz :D
kolejne święto z kategorii religijnych ,,pokaż się że jesteś dobrym katolikiem idz na groby 1go,, pomijam fakt ze bywa ze przez 364 dni pozostałych mech groby porasta...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
zapaliłam znicz.... zadumałam się......... a życie toczy się dalej
skoro to kategoria Hydepark to każdy wątek może się rozwinąć.. w myśl zasady o wszystkim i o niczym....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jednak się wypowiadasz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tego typu wątki to kompletny absurd. Aż brak mi słów.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przez to święto głupio mi pracować, bo robie hałas, ale udało sie troche coś zrobić z częstymi przerwami :P W końcu mam pracującą sobotę i niedziele ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
K.a......bardzo trafione....witaj:)
dzień dobry! :)
coś z serii "zapal świeczkę: http://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (217 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry