Widok

Zapal znicz

Dzień dobry wszystkim

image

spokojnego dnia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miłego,spokojnego dnia.Zapalę dziś znicz przy przydrożnym grobie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Powspominam tych ,których już przy mnie nie ma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja będę medytował ze słuchawkami na uszach przy akompaniamencie imprezy sąsiadów dzień drugi :(
Fajnych masz sąsiadów Martinez.
Ja upiekłam karpatkę i się nią zajadam.
a daj spokój... ludzie po 40.. a się nasuwa tylko jedno zdanie ,, stare to a głupie,, do 3 w nocy darli ry... i od 11 dziś znowu jazda ;( .. ja tam jestem zwolennikiem ciszy nocnej.. dom to ma być miejsce do odpoczynku... i guzik mnie to obchodzi czy ktoś robi raz w miesiącu imprezę czy raz w roku.. to że ktoś sie bawi nie znaczy ze inny ma nieprzytomny do pracy iść.. od tego sa cluby, puby a nie mieszkania... no chyba ze niech sobie kupią dom i tam balują do woli !
No tak, a jeszcze gdy ma się małe dzieci...Sama, będąc małym dzieckiem miałam takich sąsiadów. No niestety wolność Tomku w swoim domku jak to mówią.
Pozostaje mi tylko współczuć Ci i zyczyć wytrwałości;-)
masakra normalnienie... kiedyś mu powiedziałem przy podobnej sytuacji.. wez ty chłopie wyluzuj z ta muzyka.. jeszcze do tej 23 to ok ale ludzie chcą spac i mieć święty spokój w domu.. to odpowiedział ze wolnoć tomku itd.. na co ja ze no tak ale dlaczego ja w swoim domku mam słuchać tego co on puszcza w swoim... olał! i bez zmian.. dlatego będę teraz dzwonił na policje przy kolejnej okazji :)
Tylko żeby się nie mścił potem ten Twój sąsiad
sie może mścić... dostanie lepa i tyle będzie jego imprez... to sa ludzi którzy za wszelką cenę chcą sie odmłodzić zatrzymać starość... maja po 40 prę lat córkę 15 lat która też jest tak wykręcona ;) i tak balują sobie w domu.. a dwa dni później się leją.. wzorowe małżeństwo na zewnątrz a w domu.. no cóż.. uroki taksówkarzy :) panie ja życie znam, panie ja wszystko wiem...
ludzie po 40 to nie takie stare i glupie ;) a młodosc w sercu sie ma albo i nie, wiek to tylko tykajacy zegar
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
no dobra no nie stare... ale muszą zatruwać innym życie... mają knajpy.. to są miejsca na imprezy... dlaczego ja mam nie słyszeć swojego telewizora bo ktoś muzę rozpie#@@? zwłaszcza po 23.. ja np. byłem imprezowym nastolatkiem :) ale nigdy w zyciu nie robiłem domówek! czemu ktoś ma cierpieć i sie wpieniać bo ja sie bawie? sie z kumplami składaliśmy po 15 zł i na dwie doby wynajmowaliśmy domek letniskowy w osrodku na stogach :) i extra było :) wiosna lato jesien zima :)
A widzisz tam gdzie ludzie odpoczywaja Wy robiliscie imprezy.
nasuwa mi sie taka mysl... jak to lecialo?
Jak kuba bogu, tak bog kubanczykom ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
no właśnie nie.. bo tam wszyscy balowali... nie wiem jakie ty ośrodki wczasowe zwiedzałeś... ale zapewniam ze trzeźwego tam ze świeca szukać.. a obiektywnie mówiąc my zawsze byliśmy ,,najgrzeczniejsi,, w całym ośrodku :) to nie senatorom a ośrodek ,,wypoczynkowy,, :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na pewno nikt tam nie wypoczywał:)
wypoczywał aktywnie :) a stare dziatki to dopiero rozrabiaki :0 zawsze ale to zawsze była jakaś wojna miedzy dziadkami :) najpierw pili a później sie bili :) zresztą starsze panie nie lepsze :) jak sobie łykły to jakiś sexaplil w nie wstępował :) takie tance robiły ze uuuu a po 60 lat kobiety :) jedno jest pewne.. rano MORALNIAK :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sądzisz,że ludzie w dojrzałym wieku mają siedzieć,patrzeć na tv lub bawić wnuki? Mają takie samo prawo do atrakcji i zabaw jak ludzie w młodszym wieku.Dla Ciebie to takie zabawne,ale uwierz że niejedni im zazdroszczą młodego ducha.
Z resztą nie jest to wątek na takie rozmowy.
A niech sobie baluja ;-) tylko kolega wyżej twierdził ze ,,odpoczywaja,, w ciszy. No fakt no to koniec tematu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ech, wątek "Zapal znicz" ewoluował.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzień dobry! :)
coś z serii "zapal świeczkę: http://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (237 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry