Widok
a daj spokój... ludzie po 40.. a się nasuwa tylko jedno zdanie ,, stare to a głupie,, do 3 w nocy darli ry... i od 11 dziś znowu jazda ;( .. ja tam jestem zwolennikiem ciszy nocnej.. dom to ma być miejsce do odpoczynku... i guzik mnie to obchodzi czy ktoś robi raz w miesiącu imprezę czy raz w roku.. to że ktoś sie bawi nie znaczy ze inny ma nieprzytomny do pracy iść.. od tego sa cluby, puby a nie mieszkania... no chyba ze niech sobie kupią dom i tam balują do woli !
masakra normalnienie... kiedyś mu powiedziałem przy podobnej sytuacji.. wez ty chłopie wyluzuj z ta muzyka.. jeszcze do tej 23 to ok ale ludzie chcą spac i mieć święty spokój w domu.. to odpowiedział ze wolnoć tomku itd.. na co ja ze no tak ale dlaczego ja w swoim domku mam słuchać tego co on puszcza w swoim... olał! i bez zmian.. dlatego będę teraz dzwonił na policje przy kolejnej okazji :)
sie może mścić... dostanie lepa i tyle będzie jego imprez... to sa ludzi którzy za wszelką cenę chcą sie odmłodzić zatrzymać starość... maja po 40 prę lat córkę 15 lat która też jest tak wykręcona ;) i tak balują sobie w domu.. a dwa dni później się leją.. wzorowe małżeństwo na zewnątrz a w domu.. no cóż.. uroki taksówkarzy :) panie ja życie znam, panie ja wszystko wiem...
no dobra no nie stare... ale muszą zatruwać innym życie... mają knajpy.. to są miejsca na imprezy... dlaczego ja mam nie słyszeć swojego telewizora bo ktoś muzę rozpie#@@? zwłaszcza po 23.. ja np. byłem imprezowym nastolatkiem :) ale nigdy w zyciu nie robiłem domówek! czemu ktoś ma cierpieć i sie wpieniać bo ja sie bawie? sie z kumplami składaliśmy po 15 zł i na dwie doby wynajmowaliśmy domek letniskowy w osrodku na stogach :) i extra było :) wiosna lato jesien zima :)
wypoczywał aktywnie :) a stare dziatki to dopiero rozrabiaki :0 zawsze ale to zawsze była jakaś wojna miedzy dziadkami :) najpierw pili a później sie bili :) zresztą starsze panie nie lepsze :) jak sobie łykły to jakiś sexaplil w nie wstępował :) takie tance robiły ze uuuu a po 60 lat kobiety :) jedno jest pewne.. rano MORALNIAK :)
dzień dobry! :)
coś z serii "zapal świeczkę: http://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE
coś z serii "zapal świeczkę: http://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE