Widok

Zapalenie cewki moczowej - jak sobie pomóc?

macie jakieś sprawdzone sposoby na zapalenie cewki moczowej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
furaginum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Urosept / niebieskie tabletki ziołowe/, baaaaaaaaaaardzo duuuuuuuużo wit.C , zakwaszać organizm cytryną, żurawiną, w najgorszym wypadku - antybiotyk Nolicin / na receptę - niestety/. Polecałabym - do mycia niezbyt gorącą wodę z kryształkami nadmanganianu potasu / w aptece-niedrogo/. Wszystko wypróbowane, też miewam czasami!
urosept jest extra. ale polecam pierwsza dawke 5-10 tabletek. potem wg ulotki
No i trzeba dużo pic i dużo siusiać, żeby wypłukiwac bakterie.
uro-vakson jesli sie nie myle w nazwie-po wieloletnim bezskutecznym leczeniu zastosowano i od tej pory nie mam problemu a wydalalam mocz z skrzepnieta krwia-polecam rowniez rozgrzewac organizm na rozne sposoby, papryka, imbirem,,,
stara metoda ale sprawdzona nasiadowki z rumianku pomoga sprawdzone wiadro goraca woda i rumianek
image
image
a moje sposoby: łykać regularnie i zapobiegawczo Prouro z żurawiną i wit.C, pić sporo płynów, nosić ciepłe majtki ;) i jak przemarzniesz, to radzę spać z termoforem!
alternatywna metoda to podczerwień. Jeśli często to Ci się zdarza to zacznij szukać przyczyny. Ja polecam ceragem. Można przyjść i zobaczyć jak i dlaczego to tak działa. Nie znam lepszej, skuteczniejszej, nieinwazyjnej i nietoksycznej metody.

Inne tematy z forum Zdrowie

Feromony jakie macie zdanie? (3 odpowiedzi)

Słuchajcie a jakie macie zdanie na temat feromonów? Sam chciałbym sobie kupić feromony nie tylko...

Nieoperacyjne powiększenie biustu (6 odpowiedzi)

Cześć. Czy są może jakieś skuteczne ćwiczenia na to aby powiększyć nieoperacyjnie biust ?...

Impotencja (26 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

do góry