Widok

Zapisy do grup jogi

Orłowo Temat dostępny też na forum:
Zajęcia te będą gruntownym wprowadzeniem do praktyki ashtanga jogi. Podczas zajęć każdy z uczestników będzie miał możliwość przejść przez Pierwszą Serię Ashtanga Jogi i dopasować ją do własnych możliwości tak, aby mogł się cieszyć praktyką. Zapraszam rownież osoby już praktykujące.

Zajęcia odbywać się będą od 4 maja we wtorki o godzinie 20:10 w szkole nr 11 , przy ul. Wrocławskiej 52.

Ashtanga joga - najstarsza odmiana jogi dynamicznej, usystematyzowana przez T.Krishnamacharię w latach ‘30 XXw. Intensywna, dynamiczna praktyka jogi, której najbardziej charakterystyczną cechą jest ćwiczenie asan wg ściśle określonej kolejności, ustalonej przez tradycję. Asany ułożone są w tzw. serie o rosnącej trudności, w starszej wersji praktyki były 4, obecnie jest 6 serii. Ashtanga joga bardzo szybko przynosi efekty i dla wielu osób jest głęboką praktyką duchową, przynoszącą oczyszczenie fizyczne i psychiczne.

www.jmkjoga.pl

e-mail: jmkjoga@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapisy jeszcze trwają: www.jmkjoga.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (4 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry