Widok

Zaproszenie dla księdza

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcemy na nasze wesele zaprosic księdza, który będzie nam udzielał ślubu, bo to jest przyjaciel naszej rodzinki, ale nie wiemy czy pasuje wręczyć Mu zwykłe zaproszenie czy jednak zaprosić tylko ustnie!

megi
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My zapraszaliśmy ustnie.
Nasz ksiądz to przyjaciel rodziny :) Przyjechał, pojadł, pogadał z nami wszystkimi, dał mały upominek i było sympatycznie

My dawaliśmy normalne zaproszenie.

my też dajemy normalne zaproszenie ;o)

image
image
bylismy osobiscie wreczyc zaproszenie:)

image
my wręczymy osobiście normalne zaproszenie:)

imageimage
my dzwonilismy pare miesiecu temu zeby prosic o udzielenie nam slubu (bo jest z innej parafii) i przy okazji powiedzielismy, ze zapraszamy na wesele:) a i tak pojedziemy jeszcze wreczyc osobiscie zaproszenie

image
image
ja wyslalam LISTEM poleconym (az do Lublina) zaproszenie wraz z listem przewodnim ..:)) i przyjedzie i udzieli nam :))

image

mY MAMY W RODZINIE AŻ 3 KSIĘZY WSZYSKICH ZAPRASZALISMY OSOBIŚCIE, POPROSILISMY O POPROWADZENIE MSZY ITD.

P.S. UWAŻAJCIE JAK BĘDZIECIE ZAMAWIAĆ ZAPROSZENIA W DRUKARNI BO U NAS SZTANCĄ POLECIELI I NA ZAPROSZNEIU BYŁO

SERDECZNIE ZAPRASZAM
SZ. P. KSIĘDZA JANA KOWALSKIEGO
:)) ALE KSIADZ NIE OBRAZIŁ SIE NA ,,SZANOWNEGO PANA"
Wręczyliśmy zaproszenie i było nam b.miło, że ksiądz znalazł trochę czasu, żeby wpaść na nasze wesele:-)
up
ja robiłam kiedyś znajomej dla księdza i było normalnie - drukowane - tekst zwyczajny + cyctat Jana Pawła II

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
my zaprosiliśmy ustnie :) bo to kolega po fachu mego brata, że się tak wyrażę :) i jednocześnie udzielał nam ślubu :) przyjechał, posiedział ze 2 godz., wręczył upominek i pojechał :))) było sympatycznie

image

image

ja najpierw zapytalam sie telefonicznie czy udzieli nam slubu i jak powiedzial.ze tak to pozniej wyslalismy mu zaproszenie
moze czegos tu nie rozumiem...czy jest to jedna z tych rzeczy, ktore 'wypada' robic? mam tu na mysli zapraszac ksiedza, ktory udziela nam slubu na nasze wesele?
nie slyszalam wczesniej o tej praktyce?!
dix napisał(a):

> moze czegos tu nie rozumiem...czy jest to jedna z tych rzeczy,
> ktore 'wypada' robic? mam tu na mysli zapraszac ksiedza, ktory
> udziela nam slubu na nasze wesele?
> nie slyszalam wczesniej o tej praktyce?!
zaprasdzają ksiedza osoby których jest to np. znajomy. Nieznajomego absolutnie nie

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage

Inne tematy z forum Wesele

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry