Widok

Zaprosznie KOD

zapraszamy mieszkancow Banina na manifestacje antypisowska pod neptunem o 12, gdansk
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 61
Bujaj się gościu!
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 48
Idziemy !

Bierzemy z sobą biało-czerwone flagi.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 24
Idźcie, idźcie. Weźcie ze sobą Heńkę -złodziejkę. Będzie waszą tarczą obronną w walce ze złem!!!
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 30
Kaczynski- SS division Princ Oigen.
NA BARIKADE!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19
Gdzie byles jak po uchwalala ustawe emerytalna zlikwidowala ofe to cale kod w d...Pe sobie schowajscie juz biedgaja na manifestacje bo przegrali i nie moga przezyc ze korytko zlodziejskie sie skonczylo
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 31
Brzydal
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Kac jest szary wujek a Duda nema kręgosłupa.
Jak się nie zrobi porządek to będzie źle dla wszystkich Polaków.
Nie jestem w żadnej partii ale to co się dzieje jest nieprawidłowe.
A jak zwykle kiedy ten rząd zapsuje....wtedy będzie za was....dobre rano!
A co wtedy? Teraz możemy działać w prawie kierunku.
A jest jak w życiu.....wszystko jest możliwe.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 22
zmien dilera:D
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6
dla was tylko czerwone flagi.....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8
a jak w czerwcu PO uchwalala pod siebie ustawe o TK to nie KODowaliscie? ludzie oprzytomniejcie manipulacje medialne teraz siegaja zenitu, bo wlasnie do wladzy doszli ludzie ktorzy chca dobrze dla Polakow a nie dla niemiaszkow.
Dodam ze PO pewna swego w jesiennych wyborach uchwalila sobie w ustawie punkt umozliwoajacy odwolanie prezydenta ktory by dzialal nie po ich linii, byli za pazerni to teraz sa jaja... WON zlodzieje
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 16
Nie rozumiem jak ludzi mogą być tak ograniczony...
Smutno....
Dzięki Bogu że nie jestem Polakiem.
Jeszcze raz: nie zależnym do żadnej partii ale czytam (europejska źródła)jaki są komentarze na temat nowego Polskiego rządu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 18
KOD = GW + TVN czyli hejterzy, kierują się nienawiścią do patriotów.
Kodowcy z wyborczej kwestionują demokratyczne wybory, które odbyły się w Polsce !!!

Ojciec w ZOMO, synek w KOD-zie, zdrada POLSKI ciągle w modzie.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 28
Ok
Ale powiedz dlaczego wszystkie sondaży mają takie same wejniky!?
Też powiedz dlaczego w Europie pytają się co do się dzieje u nas!?
Powiedz jak może szary wujek powiedzieć że jesteśmy SS!?
Takie odpowiedzi nie powinno bić.
O wiesz jaka prawda jest w sprawie Smoleńsk!? Dowiesz się za 25 lat. Smutno. Jaki hipokryzji so ludzie.
Otwórz oczy i żyj. Ja też chcem żyć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
sondaże maja takie wyniki jakie chce ten dla kogo byly zamawiane, nie jest zadnym problemem przepytac odpowiednia grupe osob :)
w europie ludzie wiedza tyle ile im przekazuja niemieckie media, dla ktorych rzad pisu jest wybitnie nie na reke. My jestesmy z SS bo nie okazujemy solidarnosci nie przymujemy uchodzcow, niemiaszki natomiast sa tak solidarni ze brataja sie z ruskimi w sprawie nord streamu dwa aby nas kolejny raz wyciulac...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jakie demokratyczne ?.Obecna procedura nie gwarantuje rzetelnych wyników.Wiedzą o tym jankeskie slużby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Europejskim zrodlom nie jest na reke potezna Polska niezalezna od nikogo i tyle w temacie.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 8

warto przeczytac i wyciagnac wnioski nt mediow rowniez zagranicznych :)

"W CNN pojawił się 3 minutowy film o Polsce. Wynikało z niego, że PiS przeprowadza w Polsce zamach stanu, a kraj zmierza do dyktatury. Wraca cenzura, odmawiamy przyjęcia emigrantów a ludzie (w domyśle - zwolennicy władzy) palą kukły Żydów.

Autor programu Fareed Zakaria był redaktorem naczelnym wpływowego dwumiesięcznika Foreign Affairs. W 1996 r., gdy Polska starała się o wejście do NATO w Foreign Affairs artykuł opublikował mało wówczas jeszcze znany Radosław Sikorski. Artykuł miał tytuł "Jak utraciliśmy Polskę" i wzywał do tego, by nie przyjmować (sic!) Polski do NATO, gdyż pod rządami byłych komunistów jest "zagrożeniem". Trudno doprawdy o większą nielojalność, jeśli wręcz nie zdradę Ojczyzny, niż ówczesny tekst Radosława Sikorskiego.

W latach 2002 - 2005, gdy Radosław Sikorski pracował w New Atlantic Initiative (NAI jest częścią American Enterprise Institute) w Waszyngtonie Panowie nie utracili kontaktu . Dodajmy, że NAI oraz AEI to amerykańska skrajna prawica - zaplecze Wolfowitza, Cheneya etc. A jednak Zakaria był tam gościem z wykładem i to akurat wówczas, gdy RS był w NAI (a Zakaria jest raczej liberałem)

Po 2005 r. R. Sikorski nikomu chyba nie udzielił tylu wywiadów, co Zakarii, co łatwo sprawdzić wpisując nazwiska obydwu Panów w google.

Zakaria jest też bliskim znajomym Anne Applebaum - oboje publikują w Washington Post. Żona byłego szefa naszej dyplomacji nie tylko udzieliła szeregu wywiadów Zakarii, ale - co więcej - Zakaria jest jednym z kilku osób, których pochwały znajdują się na okładkach książek p. Applebaum
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5
krócej bracie. to nie buro polit. pis
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9
okej wiadomo ze propeowskie lemingi musza miec krotko bo czytaja tylko naglowki, dla nich taki tekst to intelektualne wyzwanie :D dlatego mamy w polsce takie goovno jakie mamy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9
a gdzie masz takie g*vno? u mnie jest ok a wcale nie jestem propeowski.
Nieudacznikom wszędzie jest źle, tylko dlaczego chcecie żebym innym też było źle.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
do tego by dostrzegac wiecej niz czubek wlasnego nosa trzeba miec glowe na karku, energetyka, rolnictwo, przemysl... nie mamy juz nic wlasnego wszystko wyprzedane, polak jest wyrobnikiem u niemca lub angola, nieudacznikami sa ludzie z IQ ponizej setki..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

i troche o gorszym sorcie - poteznej manipulacji medialnej

przyznac sie kto obejrzal lub przeczytal wypowiedz Kaczyńskiego?

to teraz patrzcie jak osmieszaja sie te zgraje z kartkami "jestem gorszego sortu"

wypowiedz Kaczora:

Kaczyński: To powrót do metod 2005-2007, a także z czasów rządu Jana Olszewskiego też naszych, to był też rząd PC. To się powtarza. Ten nawyk donoszenia na Polskę zagranicą. W Polsce jest taka fatalna tradycja zdrady narodowej. I to jest właśnie nawiązywanie do tego. To jest w genach niektórych ludzi, tego najgorszego sortu Polaków. Ten najgorszy sort Polaków jest niesłychanie aktywny, bo czuje się zagrożony. Wojna, komunizm, transformacja temu typowi ludzi dawała szanse

i teraz rownie dobrze kazdy kto poczul sie dotkniety wypowiedzia Kaczora (pewno jakis zdajca i donosiciel), lub poczul sie dotkniety burza medialna chociaz wypowiedzi nie przeczytal, nie wysluchal moze sobie napisac karteczke "jestem przyglupem i daje sie robic mediom w wala"

OTWORZCIE OCZY BO NIE TEJ DEMOKRACJI BRONICIE bronicie ludzi ktorzy robia z was debili
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11
gazeta wyborcza = g*wno prawda
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 8
błogosławcie prącie jego wszyscy jego oblubiency, a nam dajcie zyc po naszemu i wolnemu.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11
oczywiscie przyglup nie kuma ze ten durny transparent z duda w szczecinie to byla ustawka jak z tym slawnym obronca krzyza :D
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
Duda jest ustawką Kaczyńskiego - a i tak błogowcie piersi, które ssał.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
za młody bracie jesteś. a czytasz cos w ogóle?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
mysle ze wiekszosc myslacych i nie dajacych robic z siebie idiotow w manipulanckich inicjatywach typu KOD czyta duzo wiecej niz naglowki w gazecie wybiórczej :D w dobie internetu serio trudno nie dojsc do prawdy, trzeba byc wybitnym polglowkiem :D Michnik wiadomo bedzie skamlal ile wlezie jak mu sie pod tylkiem pali kasa ze spolek skarbu panstwa odcieta gazeta na skraju bankructwa widac za czyje zyli przez ostatnie lata... za NASZE
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8
slabe. nawet nie na biuro polit. pis. na zebranie soleckie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
cos jeszcze dodasz merytorycznie moze odniesiesz sie do wypowiedzi kaczora o gorszym sorcie - czujesz sie gorszym sortem, bo ja mysle ze mozna cie zaliczyc co najwyzej do pozytecznych idiotow, na ten gorszy sort zdrajcow i donosicieli jestes chyba jednak za glupi :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
na dziś kończymy. dziękujemy za liczne uczestnictwo. a Was nienawistnych kochamy. Komitet Obrony Demokracji, sekcja Banino
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 21
Pomożecie? Pomożemy :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12369091_1490556171254179_7607359805764474809_n.jpg?oh=0d97cdf7289ece21178b8e5af910d39c&oe=56DD081E

teczowe lewactwo i tyle w temacie
Bardzo, ale to bardzo źle się bawicie. KOD robi ludziom wodę z mózgu. Tak naprawdę chodzi o obronę interesów międzynarodowych korporacji i układu, który zdradził Naród. Czego bronicie? 3 mln wyjechało z kraju, młodzi ludzie musieli wziąć kredyty do końca życia, żeby w ogóle żyć, sprzedano i rozkradziono dokładnie wszystko, wszystkie przetargi powyżej 100 milionów PLN obsadzane są przez służby specjalne, ludzie giną w tajemniczych niby-samobójstwach. Tego bronicie? Tfu. Gardzę wami, panie i panowie z KOD. Telewizja jest opanowana przez kłamców i manipulatorów. Trzeba tworzyć drugi obieg informacji. Słuchajcie takich ludzi. Masz jaja to posłuchaj i udostępnij to:

https://www.youtube.com/watch?v=xRFzCykuHLg

Nie masz jaj to słuchaj dalej TVP, TVN, Polsatu i daj się manipulować jak durna marionetka. Musimy przetrwać tę nawalankę rodem z młockarni. To tylko stary, wyleniały Michnik, łajdak Lis i podobni tracą ogromne pieniądze każdego dnia. Bronią swojej kasy jak mogą. Dlatego wszyscy wy, którzy wzięliście udział w tych demonstracjach wiedzcie, że manipulują wami ludzie, którzy traktują was jak swoje kundle na posyłki
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 13
gdzie kupujesz bracie ziolo?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Panie zaruski, ja chcę żyć w europejskimkraju nie na peryferiach europy. Też mam kredyt hipoteczny, nawet dwa kredyty i całkiem dobrze żyje mi się w tym kraju. Jaki drugi obieg? Jak dla mnie to wyznajesz jakąś spiskową teorię dziejów....Szkoda, że PiS jest u władzy, bo przez ostatnie 8 lat naprawdę sporo dobrego się działo w tym kraju....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Tak, a TV Trwam = jedyne słuszne źródło informacji.
Wiwat św rydzyk, niech żyje nam Nasz Wielki Wódz Kwaczynsk, ave, hajl i do komunii (po spowiedzi w pisuarze).
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
Donoszenia na Polskę zagranicą? A to źle, że ktoś będzie widział co się w Polsce dzieje? Jak ktoś się nie ma czego wstydzić, to nie ma nic przeciwko, że ktos patrzy. Wręcz przeciwnie, pokazuje i chwali się, patrzcie, jakie fajne. O donosicielach trąbią najgłośniej ci, którzy chcieliby coś ukryć i udawać naokoło lepszych niż są - czyli stwarzać fałszywy, pozytywny wizerunek.
To jest taka paskudna tradycja, którą są przesiąknięte, z tego co widziałam, najczęściej konserwatywne rodziny, że tego co w domu nie wyciąga się na zewnątrz, choćby to była najgorsza patologia. Bo co ludzie powiedzą. Bo twarz stracimy. Nie Natalko, nie pokazuj w szkole tych siniaków co ci je tatuś ostatnio zrobił, to co w rodzinie zostaje w rodzinie i obcym nic to tego, nie donoś na własnego ojca.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8
Miej odwagę i odpisz się prawidłowo tj. "Urzędnik PiS" lub "Aparatczyk PiS"
A tak przy okazji, jeśli "prezydent" "ułaskawia" swojego kumpla przestępcę przed wydaniem prawomocnego wyroku, czy to jest ok? A gdy zwalnia się w nocy dotychczasowego wieloletniego fachowca Prezesa Orlenu i zastępuje się go kolega z PiS bez żadnego doświadczenia menedżerskiego z dużej firmy a na dodatek z przeszłością komunistyczną (członek PZPR), czy to jest ok, czy to jest ta "dobra zmiana"? A gdy jednym ruchem (ustawa) wyrzuca się z pracy okolo 120 tys różnych urzędników bez względu czy byli dobrzy czy źli (czyli bez najmniejszej weryfikacji) ale tylko dla tego ze nie są z PiS a zastępuje się ich ludźmi bez doświadczenia ale z odpowiednią legitymacja, czy to jest "dobra zmiana"? To jak ja nie należę do PiS to, czy ja mogę w ogóle żyć? Co to za metody, działania pod przykryciem nocy? Tak działało kiedyś SS i NKWD. Obecnie tak działają dzi.ki, bandyci i złodzieje. To kim jest PiS? Żeby nie było, nie głosowałem na PO bo bardzo mnie rozczarowali, ale to co robi PiS, to budzi strach, bo chcą nas Polaków nie pisowych wpędzić w reżim dyktatorski. Kto nie z PiS, ten wróg i basta. Tak juz bywało w historii i to nazywało się komunizm i faszyzm.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie mam nic wspolnego z urzednikiem :) Pokazuje ludziom PRAWDE ktora jak widac mocno w oczy kole :D Interpretacja FAKTOW zalezy od was, bo to co laduja wam w mediach glownego scieku jako propagande mocno nie zgadza sie z prawdziwymi wypowiedziami jak widac. Taki dysonansik dla tych pieknych, mlodych, bogatych, wyksztalconych, oczywiscie z zyczeniami swiatecznymi od tych oderwanych od pluga po podstawowce LOL Aby bylo o czym rozmyslac przy mrugajacym z galarety karpiu wywalczonym w lidlu - "to robiom nas w wala czy nie robiom panie"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Rysiek Swetru, finansista, bankowiec, handlarz, niezależny doradca.
Gość, który polecał ludziom bezpieczne kredyty we frankach.
Po czym sam cichcem przewalutował swój, a klientów dalej uspokajał że kurs sam się obniży by nie siać paniki.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8
Brawo Kocio! Umiesz myśleć.
Prawda się obroni. Jeśli ktoś ma choć resztki honoru i samokrytycyzmu będzie musiał w końcu przyznać, że Polska to jeden wielki matrix. Wszystko, dokładnie wszystko, co mówią media o polityce to kłamstwo.
Uwaga! W środę zapadł wyrok w najważniejszej sprawie sądowej ostatnich 25 lat. Uniewinniono człowieka zniszczonego przez prowokację służb. W normalnym kraju informacja o tym nie schodziłaby z pierwszych stron gazet przez parę tygodni. W tę prowokację zamieszani byli ludzie na szczytach władzy. Jesli ten człowiek jest niewinny to znaczy, ze wszystko, co mówi i pisze od lat jest szczerą prawdą. Czyli, proszę państwa, poprzedni prezydent jest wielokrotnym przestępcą. Podłym przestępcą jest też były szef ABW i jego ludzie. A nad ABW czuwał przecież premier Tusk. Wystarczy kilka miesięcy naprawdę wolnych mediów, a ludzie przejrzą na oczy. I zobaczą, że ci którym odebrano władzę to podli ludzie. Najgorsi z najgorszych. Przestępcy i zbrodniarze zamieszani w wielomilionowe kradzieże i morderstwa. Tutaj macie próbkę twórczości tego człowieka, którego Komorowski i koledzy chcieli wykończyć. Oglądając pamiętajcie, że w środę sąd potwierdzil wszystkie jego twierdzenia. Błagam, zacznijcie wreszcie myśleć. Pokornie błagam.

https://www.youtube.com/watch?v=zWhVc7YO4Jg
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10
>Jesli ten człowiek jest niewinny to znaczy, ze wszystko, co mówi i pisze od lat jest szczerą prawdą.

A skąd taki wniosek ? Dziennikarz Sumliński jest niewinny to znaczy, ze prokuratura nie przedstawiła na tyle silnych dowodów, aby potwierdzić jego winę w sprawie płatnej protekcji, w którą był zamieszany. Wszystko zgodnie z zasadami działania wymiaru sprawiedliwości.

Poprosimy kolejne sensacje.
Skydiver, zaniechaj. Sumliński ma na wszystko niepodważalne dowody i jest gotowy przedstawić je przed każdym sądem. Nie wiem, kim jesteś i po co to robisz, ale człowiek, który atakuje Sumlińskiego jest człowiekiem stojącym po stronie bardzo złych ludzi. A zła należy unikać. Odejdź więc ze swoją agresją i zasadą domniemania winy. Ja z takimi ludźmi nie gadam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Naprawdę wierzysz w wolne media pod kaczą łapą?
Tak jakby media były wolne pod rządami PO ;)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6
W środę zapadł wyrok, PiS jest przy władzy, rządzi mediami, a jednak jakoś wciaż cisza. Ciekawe dlaczego.
Bo wcale nie rządzi mediami. Są tylko prawicowe przyczółki w sieci, 1 tv republika o małym zasięgu, kilka tygodników prawicowych i bardzo nieliczne dzienniki o ograniczonym nakładzie. Ustawa medialna dopiero się pisze i też będzie się działo.
Jeszcze nie powymieniali ludzi na swoich?

A Radio Maryja nie było zainteresowane? TV Trwam? Nie trąbią o tym 24/7? Skoro to taka rewelacja, to dlaczego?
Na Frondzie kilka wzmianek, które giną wsród innych rzeczy, w mediach rydzykowych i Naszym dzienniku nic, no ale "to te podłe media mainstreamowe wyciszają sprawę".

Co do pana reportera, to niech teraz z równą gorliwością zajmie się SKOKami.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
bełkot, wywody i wzwody godne gomulki bracia pis. tak wam zle, a skad macie kase na domy. po prostu kryzys wieku średniego i frustracja poprzeprowadzkowa bracia z partii młodych/ starych mężczyzn (korwin) i Pracie i Ssanie (pis). mniej w męskim towarzystwie panowie, mniej używek, więcej na powietrzu
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12
wez zaczep zone bo chyba w sypialni sie cos wam pierdzieli ):) tyle seksownych inklinacji, ze nietrudno wysnuc taki wniosek, moze tam bys cos possal i wzwiod co :D chyba ze niestety wzwiądł :P i uwiądł od polityki zapewne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
W związku z nic nie znaczącym marszem KOD, na który z resztą mało kto przyszedł propagandziści PIS dostali szału i od wczoraj zalewają wszystkie możliwe fora falą hejtu :D
W odróżnieniu od was nie ziejemy nienawiścią, nie idziemy na konfrontację z zaciśniętymi pięściami, ale kochamy was i czekamy na was z otwartymi rękoma.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6
O Sumlinskim i Lichockim były informacje we wszystkich mediach.
Wszystkie media, w tym te prawackie, poświeciły sprawie tyle miejsca ile była warta, czyli niewiele.

Wyjaśniając Zaruskiemu : nie ma czegoś takiego (jeszcze) jak domniemanie winy. Jest za to domniemanie niewinności. Jezeli sad nie ma absolutnie pewnych i wiarygodnych dowodów przygotowanych przez Oskarżenie to nie moze orzec winy. Tak było w tym przypadku. Prokuratura dysponowała częściowymi nagraniami pochodzącymi od osoby, której wiarygodność została podważona.

Sąd podjął prawidłową decyzję w tej sprawie i tyle.
Przywoływanie przez niejakiego Zaruskiego związku pomiędzy decyzją sądu w tej sprawie a aferą Amber Gold i 41 innymi to demagogia.
Ja wam dam anty pisowskie manifestację.ja bym zrobił co najwyżej anty PO
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14
Ja mam głęboko w futerku kto jest przy korycie! czy PO czy PiS.
Wiecie co do mnie najbardziej przemawia? Liczby.
Patrzę co mi Państwo daje a co mi Państwo zabiera.
Obecny bilans nie był dla mnie korzystny.
Tu nie ma wielkiej filozofii.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
I wszystko w temacie !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szydło, Polka Nalepszego Sortu, osoba przebywająca obecnie na stanowisku premiera :

20 grudnia 2015 : "za czasów PiS nie wyprowadzimy policji przeciwko manifestantom"

8 października 2015 : "Jarosław Gowin jest najbardziej prawdopodobnym kandydatem na ministra obrony"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
'Pincet na dziecko' to było to, czego oczekiwałeś?
A może to, że
- partia stanowi najwyższy organ władzy
- o polityce partii decyduje 1 osoba
- kraj chce uczyć ludzi jak mają żyć, co mają mieć, a czego nie
- państwo kontroluje każdy aspekt gospodarczy kraju
- wódz dzieli ludzi na lepszych i gorszych zależnie od tego, czy go popierają czy nie
- niszczy się jednostki zapobiegające uchwalaniu niekonstytucyjnego prawa
- próbuje się odebrać głos opozycji, ośmieszyć ją, zdeptać i zniszczyć
- niszczy się relacje gospodarczo-polityczne z Zachodem
- (nieświadomie?) działa na korzyść Moskwy
- fałszuje się historie i fakty
- ogłupia się ludzi propagandą zaprzeczającą faktom i prawom fizyki
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7
jak pieknie opisales rzady PO przez ostatnie osiem lat LOL
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10
Robią nas w konia: KOD - przebierańcy, oszuści i prowokatorzy wyciągają ludzi na ulice!
youtube.com / watch?v=pH5BBKHKlQ8

i tyle w temacie
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 14
próżny trud, przygłup nawet nie obejrzy, bo wiadomo w tefałenie i wybiórczej prawdem samom panie dajom ten pis straszny jak hitlerowcy iss tylko pjetru nas panie ocali :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8
A teraz podsumujmy wpisy trolli na temat tych nic nie znaczących wydarzeń jakie mają miejsca w całym kraju:
31.61.141.* - 6 wpisów
83.23.117.* - 19 wpisów
81.190.110.* - 5 wpisów
30 wpisów na 74 w całym wątku.
Język podobny, argumenty zastąpione wyzwiskami. Zero refleksji. Jesteście do bólu przewidywalni, a najlepsze jest to, że rozmawiacie (?) sami ze sobą jak na większości forów.
Wesołych świąt z życzeniami, abyście zaczęli przemawiać ludzkim głosem.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zatrudnijcie Rutkowskiego, niech przeprowadzi sledztwo w sprawie ip :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam obejrzeć ten material. Jedyny rozsadny glos w tej sprawie.
https://www.youtube.com/watch?v=pH5BBKHKlQ8
oglądasz taką TV i zwoje ci się prostują we łbie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
No jasne, bo dla takiego leminga frajera z KOD'u broniącego interesu partyjniaków, co od lat robili go w wała, to nie ma to, tamto lewa półkula - TVN a prawa Wyborcza, więcej nie pomieścisz :P nie ma nawet miejsca na przepis na ośmiorniczki z lidla :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8
PodziemnaTV? Przed kim teraz się ukrywają?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
"ZED is dead" :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
wszystkim ludziom wolności optymizmu, braciom przeciwnikom uspokojenia i oświecenia (i ruchu na powietrzu). zima wasza, wiosna nasza
KOD - Komitet Ochrony Du*y (oderwanej od stołka)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9
oj ludzie, co się z wami dzieje ? wy głosowaliście na szaleńców a konsekwencje poniesiemy wszyscy :-( szkoda tylko, że tego nie rozumiecie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14
dokladnie rozumiemy dlatego czas dac dzialac normalnym ludziom a nie zlodziejaszkom od osmiorniczek
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
Właśnie zaprezentowałeś przeciętny poziom umysłowy zwolennika obecnej władzy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
popatrz kto jest w PO sami komuniści i agenci .
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6
mnie rozwalaja transparenty KODU przyklad z ostatnich dni "nie chcemy kolejnej nocnej zmiany" niech koledzy popatrza moze, kto wtedy zmienial kogo, bo ewidentnie kwiat elit parlamentarnych ktore teraz zostaly odstawione od koryta bral czynny udzial w zmienianiu rzadu olszewskiego a czemu to? poniewaz olszewski mial wziac sie z cala para za agenture... wiecej pisac chyba nie trzeba a hipokryzje obecnych wydarzen widac na kazdym kroku poczawszy od chorych transparentow skonczywszy na gosciu przywodcy ruchu ktory nie placi alimentow na wlasne dzieci od lat.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8
dokładnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
na boku nalezy nadmienic ze to wlasnie podczas nocnej zmiany zaginela teczka TW bolka, do ktorej dostep mial jedynie nie kto inny tylko wlasnie Lechu, ktory teraz czynnie wspiera protesty :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
no a po "katastrofie w smoleńsku" Bronek Maria K. pseudonim operacyjny "LITWIN" przejął tajny aneks do raportu WSI w którym na podstawie zebranych dokumentów Bronisław Maria K. odegrała negatywną rolę dla bezpieczeństwa i suwerenności Państwa Polskiego.

I patrzcie kogo wy bronicie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4
jest jeszcze jeden niepokojacy aspekt calej akcji, to szulc ze swoimi chorymi gadkami o bratniej pomocy niemiec w celu zaprowadzenia porzadku z imigrantami w polsce, powialo deko groza rodem z PRL kiedy to wielki brat pomagal kiedy tylko zapragnal, teraz moze taki jest zamysl aby wielki brat z drugiej strony zaprowadzil w polsce porzadek pod pretekst "demokratyczny" i w imie obrony demokracji wcisnal nam kolejne kwoty niepismiennych emigrantow ekonomicznych z afryki z ktorymi ewidentnie makrela przestala sobie radzic w obrebie rzeszy
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
,,Ustawa o bratniej pomocy''. Dlaczego ta sprawa jest istotna: Druk nr. 1066 pozwala na legalną ingerencję obcych służb w naszym kraju! To zagraża naszej suwerenności i bezpieczeństwa naszych obywateli.
Przypominam, iż Przewodniczący Parlamentu Europejskiego Martin Schulz zagroził użyciem siły wobec Polski! NIGDY do tej pory nie słyszano, aby w jakimkolwiek innym państwie na Świecie rządzący dopuścili się do aż tak daleko posuniętego aktu ZBRODNI i zdrady, wobec narodu. ANTY-polska koalicja politycznych, przestępczych gangów PO-PSL na czele z KRYMINALISTAMI Tuskiem, Komorowskim, Kopacz i Piechocińskim prowadzili otwarty SABOTAŻ instytucji państwa III RP i działali z pełnym cynicznym wyrachowaniem na SZKODĘ polskich obywateli ! Ustawa ta powinna być uchylona jak najszybciej!

ZA wprowadzeniem tej ZDRADZIECKEJ anty-polskiej ustawy 1066 w Sejmie (Nr posiedzenia: 58) w dniu 10-I-2014 głosowali, ZA :

PO Tuska 198 posłów
Ruch Polikota 30 posłów
PSL 29 posłów
SLD 25 posłów
Niezależni posłowie, czyli
Galla Ryszard
Kalisz Ryszard
Nowicka Wanda

PRZECIW ustawie 1066 głosowało:
PiS 119 posłów
SP- 15 posłów
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7
paranoja i bełkot człowieka o osobowości paranoidalno-schizoiadalnej. syndrom oblezenia, wiecznego strachu, niechęci do ludzi, najprawd. wynikajaca z problemów dzieciństwa np. bicia/ przemocy psychicznej. taki człowiek i dziś stosuje przemoc wobec najbliższych a w każdym widzi wroga. gdy do tego dodac alkohol/ hazard/ parafilie, staje się niebezpieczny dla otoczenia. to portret nienawistników jak ten powyżej. proszę o refleksjse nad stanem swego ducha i umyslu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15
mowisz o swoim belkocie i skomleniu twoje przemyslenia faktycznie cos maja z POparodialno
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
axr :
Twój problem to poziom nauczania zakończony prawdopodobnie na poziomie gimbazy. Popracuj nad gramatyką i stylistyką. Doczytaj również w słowniku wyrazów obcych znaczenie różnych słów, których beztrosko używasz. Co to jest osobowość paranoidalno-schizoiadalna? To jakaś nowa, przez Ciebie odkryta jednostka chorobowa?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7
jaka psychoanaliza chyba minales sie z powolaniem, moze ciebie ktos w dziecinstwie brutalnie molestowal ze teraz dajesz sie dymac aparatczykom od KOD'u
a jakie byly twoje stosunki z matka :) Freud normalnie domorosly
LOL
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dyskusja ze zwolennikami PISu zawsze sprowadza się do niczym nieuzasadnionych ataków z waszej strony. Naprawdę szkoda, że dla większości z was Krystyna Pawłowicz jest wzorcem (choć jeszcze trochę wam brakuje do dna które ona już osiągnęła).

Z waszych komentarzy aż nadto wybija się poczucie niższości i lęk przed światem dlatego chcielibyście się niego zamknąć jak wasz przewodnik duchowy.

Oświecę was - jestem patriotą ale mam świadomość, że Polska nigdy nie była i nie będzie mocarstwem więc powinniśmy wpasować się w świat, który mamy poza granicami. W ciągu ostatnich 100 lat swiat się drastycznie zmienił a wasz 'wódz' tego nie zauwazył.

Jakby ktoś miał ochotę podyskutować na ten temat to zapraszam (optymizm życiowy nakazał mi to napisać choć realizm podpowiada, że raczej spotkam się z atakiem 'waszych kompleksów'
Pozdrawiam noworocznie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 16
Dwaj najwięksi zdrajcy w historii świata. Judasz i Bolek. Mam nadzieję, że dla Ciebie towarzysz Bolek nie stanowi ,,wzorca nad wzorcami''. Naprawdę dziwny to Kraj, w którym największy rozgłos i poważanie osiągają gnidy, a uczciwi ludzie muszą bez przerwy udowadniać, że nie są wielbłądami.
Nie ma żadnego świata zachodu- jest lewacki syf w całym EUROKOŁCHOZIE. Polacy czas to pojąć , najwyższy!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7
Myślę, że na tej wypowiedzi powinniśmy zakończyć cały wątek.
'Wy' wiecie co jest nawiększe, najgorsze czy najlepsze. Uogólnienia zwykle stosują ludzie bez argumentów.

Unikajcie takich ludzi - dyskusja nie ma żadnego sensu.

Nie rozumiem też dlaczego uważacie, że 'wyznawcy' Kaczyńskiego są uczciwi? Może jest tam kilka osób, które z przekonania coś robią
1. JK - z przekonania chce doprowadzić do wyświęcenia brata
2. AM - z przekonania chce udowodnić, że w Smoleńsku był zamach
co do pozostałych mam wątpliwości. Z niecierpliwością czekali na stanowiska i bezpieczną 'robotę' na kilka lat.

Kochani, ludzie są tacy sami, Ci po prostu jeszcze nie mieli okazji. Zobaczycie za jakiś czas jaka to uczciwość nimi kieruje.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13
rudy tez czekal na stanowisko cale osiem lat dobrze dobil makreli i sie dorobil prawda :D
Zobaczcie:
od wigilii nie ma wpisów pewnych, bardzo aktywnych osób.
I to nie jednej tylko trzech.
Nagle głos opozycji ucichł.
Czyżby mieli wolne?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
pisowcy. byliśmy, jesteśmy, będziemy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
A może wyjechali na święta?
Nieee. to absolutnie niemożliwe.

A tymczasem banki już zapowiedziały masowe zwolnienia, podwyżke opłat za prowadzenie kont i oprocentowania kredytów hipotecznych.

Słowacki minister zaprzecza, że nocne wejście na teren centrum eksperckiego NATO było konsultowane ze stroną słowacką.

Pan Ziobro w telewizji porównuje trybunał polski z trybunałem niemieckim - niemiecki wydał 6811 orzeczeń przez rok (to wychodzi po 19 dziennie razem ze świętami) a nasz ponad 10 razy mniej! Co prawda pomyliły mu się orzeczenia ze złożonymi wnioskami, ale kto by zwracał uwagę na takie drobiazgi.
Do domu pewnej pani psychiatry wchodzi CBA i szuka fałszywych recept. Całkowitym tylko przypadkiem ta pani jest żoną kardiologa, którego pan Zbyszek :) obwinia za doprowadzenie do śmierci ojca.

Szefem sejmowej komisji sprawiedliwości i praw człowieka jest obrońca pedofila.

"Jeśli media publiczne wyobrażają, że będą zajmować Polaków krytyką naszych zmian, to trzeba to przerwać" - Ryszard Terlecki
"- Dzisiaj media zajmują się tylko i wyłącznie krytyką rządu. Myślę, że to jest w demokracji parlamentarnej niedopuszczalne" - Izabela Kloc

I to tak tylko z brzeżku.
Chcieliście, to teraz wszyscy mamy.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 11
Trybunały nie działają z urzędu, lecz na wniosek. Tego pan Zbyszek też na studiach się nie nauczył.
Ważne, że ciemny lud kupił kolejne kłamstwo.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8
Róża Rzeplińska córka Prezesa Trybunału Konstytucyjnego i Zosia Komorowska córka byłego Prezydenta RP są w zarządzie wypasionej fundacji STOWARZYSZENIE 61, która na sam tylko portal Mam prawo wiedzieć wydała 300 tys. dolarów dotacji. Portal rozsławił tatuś Zosi machając przed nosem wydrukiem w debacie prezydenckiej, swojemu kontrkandydatowi.

Tatuś Zosi w grudniu 2010 r mianował tatusia Rózi Prezesem TK.

Po przegranych wyborach(prezydenckich) tatuś Rózi i Mai, drugiej córeczki z tej samej fundacji, napisał z kolegami ustawę dającą instytucji której stoi prawo blokowania każdej ustawy nowej władzy (zabezpieczenie] przed wygraną PIS).

Projekt wniósł tatuś Zosi, bo tata Rózi ma wszelkie uprawnienia, prócz inicjatywy ustawodawczej. Tatuś Zosi projekt złożył do sejmu, bo był jeszcze prezydentem. Koalicja PO-ZSL, uchwaliła go szybciutko, wybierając sędziów TK na zapas, tak by żaden kandydat nowej władzy nie miał szans dołączyć do trzódki tatusia Rózi.

I jeszcze jeden drobiazg. Rózia ma męża, mąż ma pracę. Jest sekretarzem Miasta Stołecznego Warszawy i nazywa się Marcin Wojdat. Wszyscy są apolityczni, niezależni i uczciwi.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 14
moze juz im nie placa za latanie w marszykach z debilnymi haselkami typu "ci od nocnej zmiany nie chca kolejnej nocnej zmiany" ktore jedynie idiota kupuje, groteskowosc tej sytuacji siega zenitu. i jeszcze lis ktory zostal hiena roku pisze ze lepiej byc hiena niz szmata, :) wydaje mi sie ze pan swietnie wpisuje sie w obydwa okreslenia jednak :d
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9
no no... święta racja. Wszyscy zachwyceni. Będziemy się teraz smucić i będziemy bardzo prawi i poważni. Tacy prawdziwi patrioci. Będziemy surowo osądzać, a każdego kto odważy się mieć inne zdanie nazwiemy zmanipulowanym przez tefałen i inne szatańskie media. Główne wydanie wiadomości w TVP będzie się zaczynać od: Niech będzie pochwalony... Czyż nie będzie wspaniale? To nic, że rządzą nami niezdiagnozowane psychiatrycznie przypadki kliniczne.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 16
moze wybierz sie po nowe leki bo jakas paranoja chyba sie kroi
Nareszcie! aż miło patrzeć jak odradza się polski patriotyzm.
Pis powinien osądzić i wieszać ZDRAJCÓW Narodu!!! W pierwszej kolejności powinni przywrócić karę śmierci. Jestem ZA! A na zachodzie, normalni ludzie z podziwem patrzą na to co się dzieje w Polsce. Nie wierzcie mediom propagandowym. Poczekajcie jeszcze trochę a sami zobaczycie co się będzie działo w państwach europy zachodniej, jak ludzie w końcu wyjdą na ulicę.
Polska dla Polaków! Tego Wam życzę na nowy rok
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12
Polska dla wszystkich;
ps. proszę już nie pic więcej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Fakt,prawicowe szumowiny bredza. taki ich psi urok
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
No tak nas docenią, że nas wywalą z Unii, a to doceni Putin - że zrobiliśmy za niego kawał dobrej roboty.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
debilizmy typu polska dla polakow sa dowodem zapijaczonych bredni ludzi bezwolnych i sfrustrowanych najczesciej swoim zycierm np. seksulanym czy spolecznym. Polska dla wszystkich!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
to sobie przyyjmij kolezko imigrantow do swojego domu
unia przyjmie jeszcze kilka milionow niepismiennych analfabetow z afryki i sama zadrzy w posadach :D nie trzeba bedzie nikogo wywalac, kiedy z UE wyjdzie wielka brytania, ktorej i tak juz przestaje sie oplacac finansowanie chorych pomyslow makreli i bedzie koniec tej utopii :) koniec IV rzeszy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
HAHAHAHA. Na tzw zachodzie ludzie już powoli wychodzą na ulicę. Lewacy płaczą ze strachu. HAHAHAHAHA. A wy dalej bronicie interesów tych bandytów? I co? zatkało kakao? Czemu teraz nie wrzeszczycie że w Niemczech zatajono w mediach to co się działo w sylwestra?
Ludzie, którzy nie szanują głosu większości walczą o demokrację...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Strasznie prymitywnie rozumiesz demokracje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
gdzie byl KOD jak PO ustawialo sobie TK= PO
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6
na odpowiednich stolkach za odpowiednia kase, teraz zmiana nastapila przy wladzy i drza o swoje doopki na panstwowych posadkach
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
Manifestacja kod - to nic innego jak bronienie swoich stanowis,koryto chce sie dostac z powrotem do wladzy! pol roku temu odbywaly sie wielkie demonstracje aby wypedzic po z rzadu a ludzie juz zapomieli? Obejrzyjcie max kolonko cala prawda o kod .... kod to sciema, ludzie pozbawieni mozgu chodza na takie manifestacje.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9
maka posiada mózg to dobre hahahaha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Małe wyjaśnienie aktywności trolli w najnowszej Angorze:
ANGORA nr 1 (3 I 2016 ) z cyklu "Ludzie listy piszą"
Za pieniądze...
Jestem pracownikiem firmy zajmującej się kształtowaniem opinii publicznej w internecie. Nasza spółka jest zarejestrowana poza granicami Polski W większości są to, tak jak ja, studenci, którzy w wolnych chwilach dorabiają sobie. Najlepiej jest pracować zdalnie, z akademika lub domu. Odezwał się do mnie kolega i zaproponował pracę przy pisaniu postów pod artykułami. Nie bardzo wiedziałem, jakie to posty, ale dostałem mój pierwszy file. Zgodnie z nim miałem pewną partię jak najbardziej oczernić w internecie. Podano mi ok. 30 "faktów", którymi miałem się posiłkować przy pisaniu. Do rozliczenia przedstawiałem linki z opublikowanych postów. Sam musiałem zredagować treść i nauczyć się sposobu segregacji postów przez administratorów. Cel był jeden. Jak najwięcej postów opublikowanych. Im bardziej zjadliwe, tym większa premia. Czasem jest mi głupio, jak pomyślę, jakie farmazony wypisywałem, choć wychodzę z założenia, że myślący człowiek i tak oddzieli prawdę od fałszu. Kiedy zbliżają się wybory ( średnio co dwa lata ), dla branży zaczynają się "tłuste" zamówienia. Za każdy odpowiednio sformułowany post firma otrzymuje od piętnastu groszy do nawet trzech złotych. Ja, jako pracownik, dostaję średnio połowę kwoty. Oczywiście dochodzi dodatkowa premia z tytułu popularności określonych wpisów.
Dlaczego to piszę ? Aby ludzie wiedzieli, że większość wpisów, tych najbardziej zjadliwych, nie jest naturalna. Są opłacone. I tyle. A to, co się dzieje teraz w Polsce, tym bardziej skłoniło mnie do napisania tego listu. W 2015 roku największym klientem agencji takich jak moja był PiS. Niemal od stycznia pieniądze płynęły szerokim strumieniem. Najpierw wybory prezydenckie, potem parlamentarne. Te głupoty pisane o Komorowskim, potem o Sikorskim, Kopacz i innych z PO, były straszne. Ale...dobrze opłacone. Teraz ( od miesiąca ) na tapecie jest Petru. Ludzie ! nie dajcie się zmanipulować. To wszystko, co jest wypisane pod artykułami, jest po prostu opłacone. I tyle. I pamiętajcie. Żadna moherowa babcia nie napisze postu. To są ludzie, którzy w wyborach głosowali na "normalna" partię, a tutaj za pieniądze chwalą Dudę i PiS.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10
Tak sprzedaje się Polskę. Za 15 groszy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
potwierdzam powyższe. jeden z piszących tu tzw. pisowcow nie jest zadnym mieszkancem banina, tylko opłacanym przez pis moderatorow którzy maja kilknascie forum do "obskoczenia" i atakowania manifestacji KOD. sprawdziłem przez specjaliste informatyka. sadze ze większość atakujących tu nienawistników jest wynajętych.
pis to banda lobuzow i nikczemników jakich mało w tym kraju. dla władzy zrobia wszystko
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
i jeszcze jedno. wszystkich zwolennikow i ludzi dobrej woli prosimy o nieodpowiadanie na zaczepki i mowe nienawiści. za to im placa. zobaczycie zreszta ile zaraz takich się pojawi.
co robic: wystapic do wlasciciela forum o tzw. zbanowanie danego ip, lub wystapic do modearora o zmiane postu. a najlepiej nie dyskutować. To tylko nabija im kase.
Z zyczeniami noworocznymi do wszystkich, także braci z pisu, tych którzy sa ludzmi dobrej woli
mowa nienawisci to kochany insynuowanie ze ktos pobiera kase za wpisy, masz dowod na to? czemu szkalujesz uczciwych ludzi ktorym lezy na sercu dobro kraju?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zmieniono tylko imię rozmówcy i nazwę partii :D

PiS nigdy nie grzeszył dobrym PR-em.
Przynajmniej znamy stawki :)

Pamiętacie co się stało z gościem który prowadził stronkę "antyKomor". Jak zrobili chłopaczkowi wjazd na chatę bo obrażał prezydenta?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
PODZIEL SIĘ : PO wcale nie jest lepsze.
Czy w walce o władzę wszystkie chwyty są dozwolone? Wygląda na to, że tak. Tonący brzytwy się chwyta, a PO wystraszona porażką w wyborach prezydenckich i dołująca w sondażach ma płacić internautom za negatywne wpisy na temat PiS i prezydenta elekta Andrzeja Dudy (43 l.)! Opłacanych przez PO hejterów (od angielskiego hate nienawiść), którzy mają obrażać politycznych konkurentów negatywnymi komentarzami, jest już podobno 50. Informacją o ich zatrudnieniu premier Ewa Kopacz (59 l.) podzieliła się podobno z partyjnymi działaczami podczas posiedzenia klubu Platformy w Jachrance pod Warszawą.

Kopacz powiedziała, że zatrudniliśmy 50 hejterów, którzy mają krytykować PiS. A będzie ich około 100 zdradził Rzeczpospolitej uczestnik zjazdu. Ten skandaliczny pomysł spotkał się z niechęcią w szeregach PO. Po przegranych wyborach prezydenckich do polityków tej partii dotarło już, że kampania w internecie była fatalna, ale zauważyli też, że proponowane lekarstwo może być gorsze od choroby. Tym bardziej, że pomysł wyciekł... I to tylko pogorszyło sprawę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jako (kolejno)
~///
~gajowy
~antypis
~Grześ
~oko
~axr
~adam
~prawda
dobiłeś do 11 hejtujących wpisów w tym wątku. W sumie zarobiłeś 1.65 PLN. Warto?
IP serio latwo sobie pozmieniac gdyby pisal za kase na forum gdzie widac numery bylby chyba czubem, za to wy chodzicie za kase na manifestacje :D
xen
Ty jesteś chory z nienawiści. Piszę ciągle z tego samego nr IP, a podpisuję się różnie. Czasem jestem sprawiedliwy czasem mam inny podpis. I co z tego? Nie jestem hejterem, a już na pewno nie piszę za cudze pieniądze .Twoje śledztwo wsadź sobie głęboko w pupę!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Meksyk pieje z KODu

https://www.facebook.com/PRAWAStronaMedalu/videos/vb.1597549900460468/1693354707546653/?type=2&theater
Odnośnie dochodzeń dotyczących widocznych numerów IP to już wiele razy było informowane na tym cudownym forum dla detektywów że widzimy tylko PIERWSZYCH SIEDEM ZNAKÓW !!!
Jeżeli jakiś mój sąsiad korzystający z tego samego dostawcy internetu poniżej wpisze komentarz to również będzie widniał ten sam POCZĄTEK IP.!!
W tym jednym wątku jest kilka wpisów z takim samym IP jak mój a gwarantuje że żaden inaczej podpisany nie jest mojego autorstwa.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

do wszystkich co lataja na te durne spedy

zapraszacie tutaj niemiaszkow aby zaprowadzili swoj porzadek, bo juz sie glupie glosy odzywaja ze trzeba nas do tego i owego przymusic, WY bedziecie winni kiedy sila wepchna nam hordy dzikusow ktorzy beda gwalcic wasze corki w sylwestra bo smialy spodniczke zalozyc, wasze wnuczki beda w worach na smiecie zasuwac bo o taka demokracje unijna wlasnie walczycie... niemiec sie nei bedzie zastanawial tylko w ramach obrony polskiej demokracji bedzie forsowal swoje multi kulti z dala od Berlina na wschodnich "rubiezach" rzeszy
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
J.Kaczyński to idealne zwierciadło pingwina z filmu BATMAN RETURNS nie obrażając Pana Devito
taki tusk natomiast to niemal 100% odpowiednik dyzmy od kominow w norwegii do prezydetnta galaktyki NO!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kolejny przelew z GURU Control Systems przyszedł, że takie ożywienie PISowskich trolli ma miejsce?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13
zaklinaj rzeczywistosc frajerze dalej, nikt tu nikomu nie placi inteligentny czlowiek patrzy gdzie lezy dobro jego i jego rodziny i nie po drodze mu z wichrzycielami z KODu, ktorzy skamla o pomoc u szwabow zdolnych nam w ramach ozywiania demokracji wtrynic setki muzulmanskich dzikusow z ktorymi u siebie maja problem, po co maja gwalcic niemry jak moga polki, np twoja corcie lub zonke co nie :D sami sie cwoki prosicie o bratnia pomoc to dostaniecie ubogacenie kulturowe zaraz :P
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Spotykamy się w najbliższą sobotę w Gdańsku pod Złotą Bramą o 13:45 w obronie wolnych mediów! Podobne wiece odbędą się w kilkunastu miastach w całej Polsce.
Zapraszamy serdecznie!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 16
bedzie cos o Wyborczej ktora w ramach krzewienia wolnosci slowa wylaczyla mozliwosc komentowania pod artykulami o niepismiennych migrantach zarobkowych z afryki :P chetnie sie pojawie pokrzyczec na Michnika i jego propagande :P
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4
KODban zaprasza na kolejna manifestacje, tym razem w obronie mediów. gdansk, zlota brama 13.45 sobota

ps. proszę o nieodpowiadanie na pisowskie zaczepki szczególnie te nienawistne na tym forum; jak już zostało powiedziane sa to osoby które za pieniądze dokonują takich wpisow. będą takie wpisy usuwane, w skarajnych przypadkach KOD zawiadamia policje
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 21
Aparatczyki z PO piszą posty za pieniądze. Zostało to opisane wyżej. Masz gwarancję, że ich tutaj nie ma? Rozumiem, że Twoje śledztwo będzie dotyczyło tylko pisowskich wpisów..., które dla Ciebie są niewygodne. Także, moim zdaniem należy usunąć cały wątek i będzie święty spokój.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7
Obrony mediow ktore byly gorsze jak za komuny nie smiesz mnie facet.K to by bronil dzienikarzy widzacych jedna przewodnia sile z zielonymi wyspami czyli PO .Lepiej powiedz kto ciebie oplaca za bredzenie o zniewoleniu gdzie byles facet jak PO robilo co chcialo np ustawe emerytalna w d,,,pie mieli spoleczenstwo no gdzie byles KORYTKO UCIEKA
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja zaraz zawiadomie policje bo kochany nie masz dowodow i pomawiasz o pisanie za kase prosta sprawa udowodnij to w jakikolwiek sposob a potem idz skamlec do neimcow o pomoc, moze w ogole sie z polski wyprowadz
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10
piękny polski język powyżej. i gramatyka i składnia i ortografia
tez przyglupie nie zaczales zdania odpowiednio wiec czep sie tramwaja, najlepiej tego krzywonosowej
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10
pierwszy i ostatni raz ostrzegam; prosze zaprzestac tego prostackiego jezyka. w przeciwnym razie wyciągne konsekwencje zgodne prawem obowiazującym na terenie RP
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18
czekam na brygade AT z powodu wpisu na forum o tym, ze jakis koles popelnil blad ortograficzny :) nie osmieszaj sie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4
Przeczytajcie sobie dzisiejszy artykuł na wp :

Paweł Lisicki do obrońców wolności słowa na Zachodzie: jesteście żałośni
I tacy ludzie mają manifestofać o wolność w mediach
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bliźniacy, Jacek i Placek, chcąc na zawsze uniknąć pracy, postanawiają ukraść księżyc, a następnie go sprzedać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
W obronie wolnych mediów? Nie rozsmieszajcie mnie,kiedy niby media były wolne ;)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Newsweek wolny glos Dawida Karpiuka obroncy POLSKIEJ demokracji otoz co PAN Dawidek pisze:

"Mam nadzieję, że kiedyś nie będzie ludzi uprzedzonych do innych kultur, nie będzie rasistów, nie będzie szowinizmów. Mam nadzieję, że kiedyś nie będzie Polski. Chociaż przez chwilę."

wszyscy kodowcy maja nadzieje jak John lennon w imagine (imagine there's no Poland mozna by zwrotke dorzucic), ze kiedy przytula sie do niemcow nastanie czas blogiego pokoju i demokracji dla wszystkich, polacy gorszego sortu skamlacy u odwiecznych wrogow o poparcie dla swoich chorych idei, dla ratowania stolkow partyjniakom w imie demokracji.
niestety takich marzycieli gorszego sortu jak widac jest wiecej i w zasadzie nie wiadomo czy sie smiac z ich glupoty czy plakac.
mysle ze te marzenia doprowadza naszych kodowcow zgodnie z chytrymi zalozeniami niemiaszkow do nastania jedynej slusznej religii pokoju rowniez i u nas, wtedy beda demokratycznie zadowoleni a jak nie to zawsze mozna ukamienowac :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Interpretacja hymnu polskiego "Jeszcze Polska nie zginęła..."
Co wyrażają te słowa?

Opd: Zdziwienie
to jest niesamowite jaki ten nasz naród jest kłótliwy. Pozabijaliby się nawzajem o wszystko. Ten wątek jest tego najlepszym przykładem.
a tymczasem nasi starzy przyjaciele, którzy nie tak dawno ochoczo wyciągali z obu stron łapska po naszą ziemię, patrzą się na to i chichoczą po cichu... "nic nie musimy robić, sami się wytłuką a potem my wejdziemy jak na swoje"
powodzenia w dalszym darciu kotów. I trochę pomyślunku - komu te nasze narodowe kłótnie tak naprawdę służą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
No, taka targowica w obronie wolnosci skamlenie do ruskow to 1972 rok, historyczne czasy. Teraz sytuacja sie powtarza, gorszy sort nie spi i nie o klotliwosc tu chodzi, jedynie o przeciwstawienie dobra narodu i partykularnych interesikow partyjniackich. Nie chce mi sie wierzyc ze ludzie ktorzy chodza na te manifestacje sa na tyle durni ze nie widza czyich interesow bronia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wojna Polsko-Polska

Długo czytałem wszystkie posty dotyczące tej słownej wojny.
Nie dzielę ludzi na Pisowców, Platformowców, Kodowców.
Jestem przeciwny partii obecnie rządzącej. Oddałem swój głos na Nowoczesną. I co teraz ? Zostanę zbluzgany przez Was, że jestem ślepy, głupi ? A może jestem złodziejem i bezmyślnym marnym człowieczkiem ?
Zagłosowałem na Nowoczesną tylko dlatego, że mieli w swoich szeregach ludzi niezwiązanych z polityką na wysokim szczeblu. Co więcej, są to ludzie którzy nie mają nic do stracenia i mają swoje 5 minut i tylko od nich zależy czy dobrze je wykorzystają.
Czytałem ich program wyborczy i uważam, że KTOŚ układał go dokładnie pode mnie. Więc oddałem głos na nich bo mam do tego prawo. Tak chcę aby wyglądał mój kraj i daję im swoje poparcie. Petru jest to człowiek, który jest już na tyle bogaty, że nie poszedł do polityki okradać dalej jak zdecydowana większość wcześniejszych POLITYKÓW i tych obecnych.
W to wierzę, ale to chyba nie oznacza, ze jestem głupcem, albo niemiecko-amerykańskiem szpiegem w SWOIM kraju ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
Nie oznacza to,że jesteś głupcem, ale to,że niezbyt wnikliwie śledzisz życie polityczne. Skąd się wziął majątek Petru sprawdzałeś? Kto namawiał Polaków na franki,a potem zgrabnie się przewalutował??? Kto ma zamiar uprawiać politykę sprzyjającą właśnie bankom, kto dał mu kasę i jego partii na start w wyborach,na kampanie,na te marsze? Właśnie banki kolego. On tam jest po to, żeby mamić takich jak Ty, a ustawy w przyszłości przepychać nie dla obywateli,a dla banków właśnie. Widziałeś jak ta cała Nowoczesna radzi sobie aktualnie w Parlamencie? Ani jednego projektu ustawy nie zrobili,za to wnioskowali o 128 przerw. Fajny bilans 0-128.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
twoj wybor twoje demopkratyczne prawo, chodzi jedynie o to, ze banda manipulowanych przez niemieckie media koltunow nie chce uznac wynikow wyborow i robi wszystko aby utrudnic dzialanie nowowybranym wladzom, oczywiscie nie broniac swoich interesow tylko interesow ludzi osadzonych na stolkach przez 8 lat panowania PO. Gdzie byl kod w czerwcu 15 gdy to PO lamala konstytucje w sprawie TK? gdzie byl KOD gdy tv trwam miala nie dostac koncesji - jakos o wolne media nie walczyli wtedy?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7
Widzę,że kod wynajął 3 na forum, siedzą i wciskają minusy :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wczoraj jeden z pispolityków powiedział dzieci nie mają co jeść w szkołach bo ziemniaki są nie posolone taka to prawda jest wciskana ciemnemu ludowi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
no rzeczywiscie bo szcz*w i mirabelki z nasypow kolejowych dzieki ktorym wedlug niesiola nikt nie chodzil glodny juz ulegly wyczerpaniu do zimy :)
13-12-81. Tato za bramą SG. Baniakowa szkoła zastawiona 7 brygadą zmechanizowaną. W Baniakowej szkole jedynie ciepłe mleko i kibel na Małysza. Pięć lat płacę za posiłki dla dzieci w szkole i nigdy nie miałem problemu z nie posolonymi ziemniakami.

Brawo polscy kibice

Na meczu w Berlinie pojawil sie transparent wywieszony przez polskich kibicow:
"Protect your women not our democracy"

i wszycho w temacie niech niemiaszki sie zajma problemami z demokracja u siebie bo rodowici niemcy boja sie wyjsc na ulice :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
drogi P, nikt tu raczej nie zajmuje sie niemcami, zajmują sie poziomem demokracji w Pl. niech niemcy martwia sie o swoja, a my o swoja.
ja natomiast, sledzac twoje wpisy, martwie sie o ciebie. poziom percepcji zagrozenia i syndrom oblezonej twierdzy jaki najprawd. masz w sobie - zakladam ze piszesz to wszystko z serca(tym gorzej) - jest piorunujacy. moze to prowadzic do zaburzen osobowosciowych, mam nadzieje ze niegroznych dla otoczenia, ale groznych dla ciebie. pisze serio jako psychiatra, nasz tutaj baninski. nie twierdze ze powinienies skorzystac z porad, ale jesli powyzsze co pisales, to prawda plynaca z twoich przemyslen i z serca to niedobrze. moze to byc osobowosc pieniacza, osobowosc tzw. borderline, psychoidalna lub inne. pierwsze co doradze to zaprzestanie wpisow bo to ciebie niepotrzebie nakreca do zlych emocji, ktore niestety pozniej musza znalezc swoje ujscie, w rozny zreszta sposob. wiec uwazaj, higiena osobowosci to tak samo wazne jak higiena osobista. pozdrawiam. lucyna
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16
pani doktor lucyno, dziekuje za troske, jakos jednak dziwi mnie ze lekarz pozwala sobie na takie wybiegi na forum, na daleko idace stawianie diagnoz poparte rzekomym dyplomem w dziedzinie, jest to malo profesjonalne i deko zenujace :)
Prosze aby nie zajmowac sie moim syndromem oblezonej twierdzy, tylko zastanowic nad tym, czy pani wpis nie godzi w moje dobra osobiste, czy jest etyczny z punktu widzenia lekarza.
W mojej ocenie bezczelnoscia jest kuszenie sie o diagnozy na forum w stosunku do osob, o ktorych nie ma sie zielonego pojecia. Nie ma pani pojecia nawet czy jestem mezczyzna czy kobieta, nie zebrala pani zadnego wywiadu i na podstawie kilku wpisow na forum pokusila sie pani w malo profesjonalny sposob o okreslenie mojego typu osobowosci :D jak to swiadczy o pani? Mi w zyciu nie przyszloby do glowy wypowiadac sie w odniesieniu do jakiegos bytu z forum z punktu widzenia specjalisty w danej dziedzinie, zwyczajnie byloby to rodzajem szeroko pojetego obciachu ktory moglby sie rozniesc smrodem w srodowisku.
dobrze wiedziec ze przyjmuje pani w baninie jak to mowia marketing szeptany dziala bede "polecac" internetowe diagnozy na forum wszystkim znajomym :D ponoc nie ma ludzi zdrowych sa jedynie zle zdiagnozowani :D
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
Droga Lucyno,

Co za elokwencja, cóż za głębia myśli! Pozostaję pod wielkim wrażeniem Pani trafności spostrzeżeń i przenikliwego umysłu. Jakiż to mędrzec nad mędrcami wykładał Pani zagadnienia z psychiatrii? Naprawdę, nie mogę wyjść z podziwu, że na podstawie kilku wypowiedzi, pokusiła się Pani o nakreślenie portretu psychologicznego forumowicza i wydanie diagnozy. Strach pomyśleć, co myśli Pani o innych!
Może teraz dla odmiany spróbuje Pani medytacji. Polecam, naprawdę wycisza!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

w ramach naswietlenia tematu uczestnictwa niemieckich politykow we wspieraniu kodu

cytat z artykulu wyborczej:

""Brońcie swoich kobiet, a nie naszej demokracji" to czytelna aluzja do ostatnich wypowiedzi niemieckich polityków, m.in. przewodniczącego Parlamentu Europejskiego Martina Schulza, na temat zmian wprowadzanych w Polsce przez nową większość rządzącą."

Jakim prawem niemcy mieszaja sie do naszych wewnetrznych spraw a sami u siebie pozwalaja na ciezkie lamanie praw wlasnych obywatelek i jeszcze staraja sie sprawe zamiesc pod dywan uciszajac media oraz nakazujac policji uzywanie ugladzonych okreslen w stosunku do napastnikow.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, którzy przybyli dziś do Gdańska pokazać, że nie zgadzają się na to, co dzieje się w kraju.
Zwyciężymy!

Mam przy okazji wielką prośbę o niewchodzenie w słowne potyczki z trolami, które obsiadły forum.
Rozmowę sprowadzą do rynsztoka i pokonają tamtejszym doświadczeniem. Szkoda nerwów i klawiatury. Ulegając prowokacjom tylko dokładacie im do przelewu. Chyba nie o to chodzi.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 19
Kilkuset oszołomów na ulicach, a w domach ponad 400 tys. zadowolonych ludzi...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 16
Fakt ludzie maja was gdzie i wasze demostracje gdzie byliscie jak rzadzilo PO uchwalali ustawy w d..pie majac ludzi np ustawa emertalna a co do demokraci to wreszcie ja mamy teraz a nie zaklamane zielone wyspy
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 18
Kodban dziekuje za uczestnictwo wielu mieszkańcom Banina. dziękujemy. tak, ponownie przylaczamy się do apelu: proszę nie wchodzić w żadne dyskusje. to prawda ze większość robi to za pieniądze.
bracia i siostry ktorzy nas tu obrazacie: kochamy was.
będziemy informować o następnych manifestacjach
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 16
Skoncz z tymi glupawymi wypowiedziami ze ktos kogos oplaca chyba ciebie oplaca nowoczesna korytko sie skonczylo jest to juz nieodwracalne nic tu nie pomoga jakies kody
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 17
Onon to jesteś wielkim błędzie te kody pomogą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
"Onon to jesteś wielkim błędzie te kody pomogą"

Domyślam się komu :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
bracia i siostry, obywatelki i obywatele... towarzysze :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Gdzie byliscie kodowcy w 14 jak ABW wchodzilo do redakcji wprost

po dziennikarskie laptopy z komptromitujacymi nagraniami politykow :)
gdy sila odbierano latkowskiemu jego narzedzie pracy :D wtedy panstwowe sluby lamaly prawo w imie interesow partyjniackich.
wtedy demokracja i wolnosc slowe nie byly lamane?
czy kasy nie dostawaliscie na te swoje glupie spedy :D teraz tez latacie w interesie tych samych partyjniakow co pacyfikowali latkowskiego, nie widzicie tej zenady z wolnymi mediami? jestescie potwierdzeniem zasady ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia i ci co mieli w d*pie narod i demokracje przez 8 lat teraz najglosniej krzycza ze ich prawa sa lamane :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 13
Może jako mieszkancy Banina wydamy oswiadczenie, ze jesteśmy zaniepokojeni działaniami komunistów (K), opozycji parlamentarnej (O) i dziennikarzy Salonu (D) chwiejących porządkiem, ładem i procesami demokratycznymi w Polsce.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7
Kodban wyraża radość z powodu rozpoczęcia procedury sprawdzania demokracji przez komisje Europ.
ps. pani komisarz szydło powinna iść na warsztaty z emisji głosu.bardzo brzydki ma glos
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
KOD musi poczekać na nowe demokratyczne wybory za 4 lata. A póki co zmiana jest taka, ze mniej dzieci baninskich będzie porywana rodzicom z powodu ich ubóstwa.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Prawda jest taka gdy zabrakło na ratę to zabierać dzieci. Pis obietnica 500zl uratuje nieudaczników od odebrania prawa do opieki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
ubóstwo w baninie? raczej często bicie i przemoc psychiczna w wytwornych (kiczowatych) salonach nowobogackich nuworyszy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
niech komisja europejska zajmie sie sprawa gwaltow na dzieciach w osrodkach dla neipismiennych pasterzy koz w norwegii i wypowiedziami takimi jak ponizej zacytowana:

" Nie można narzucać pojedynczego kodu kulturowego, który wskazywałby, jakie zachowania są dobre a jakie złe, ponieważ żyjemy w wolnym społeczeństwie skrytykowała pomysł władz Linda Hagen z firmy Hero, która prowadzi 40 proc. norweskich ośrodków dla uchodźców. Musi być tolerancja dla postaw, które mogą wydawać się niemoralne z punktu widzenia tradycyjnych norm dodała. "

gdzie rownosc wszystkich wobec prawa? widac sa rownijsi TO nalezy sprawdzic.
gdzie media gownego scieku nie ma nic o gwalcie na trzylatku w stavanger 6 stycznia nie ma nic o gwaltach na festiwalu w szwecji :D

jedynie obecnie rzadzacy sa w stanie uchronic nas przed zalewem niepismiennych barbarzyncow ktorzy chca zniszczyc europejska cywilizacje. kod moze sobei maszerowac ile wlezie a KE moz nam pogrozic paluszkiem jestesmy suwerennym panstwem i mozemy im pokazac gdzie ich mamy :d
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
cytat pochodzi ze strony TVP INFO widac jak zmiana u steru instytucji spowodowala natychmiastowa cenzure i lamanie wolnosci slowa... obiektywne informacje sa wreszcie rzetelnie przekazywane, a nie jak wszedzie indziej wymowne milczenie, bo przeciez inny kod kulturowy dzieci mozna gwalcic kobiet tez
Wynik wyborów nie był przypadkowy.
Trzeba to uszanować.

KOD to celowy, sztuczny PO-twór.
Część ma w tym interes, część to niegroźni ignoranci.

Ale każdy ma prawo głosu.
I to jest nasze wspólne dobro zwane wolnością słowa.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8
przychylam sie do opinii iz dobrze sie stalo iz UE wszczyna procedure sprawdxzania demokracji i standardow w PL. to szansa to powstrzymanie pisowskich psycholi.
dla przypomnienia dla pisowskich fundamentalistow oskarzajacych i nas i europe; nawet sprzet do odsniezania do waszych drog osiedlowych pochodzi z RPO woj. pomorskiego a wiec UE (firmy odsniezajace dostaly dofinansowanie), szkola w baninie jest w 60% takze z tych funduszy, a nawet uzbrojenie terenu gdzie stoja wasze domy rowniez zrobiona zostala z tego zrodla, kanalizacja itp., podobnie jak najmniejsze pierdy typu oswietlenie ulic w baninie. wiec dajcie spokoj europie, i cieszmy sie ze w niej jestesmy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13
Tak co ty nie powiesz a drugie tyle wydoli z Polski nic nie ma za darmo dali np 2 tys a zwroci im sie 4 tys to sa kapitalisci nie sa durni zeby dawac kase bez interesu Wiec unia ktora wklada swoje lapska w niezalezne panstwo ktore wybralo w wolnych wyborach nowy rzad ktory robi porzadki po zielonych wyspach
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
Przed przyjazdem z Rosji nie uczą was języka polskiego?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
ciabie natomiast ucza :) co to za absurdalna narracja peowskich trolli z ta rosja, juzci pis do rosji sie przytuli hahahaha wezcie sobei cos na uspokojenie melise jakas.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
proponuje zrób porządek z samym sobą i nie kupuj w biedalidlach tylko u rolnika.
Skąd się biorą pieniądze w UE?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
od allaha :D
oprzytomniej, wkladamy wiecej niz wyciagamy z UE, do tego dorznieto nasza energetyke, poniewaz nie od dzis wiadomo, ze wydumane emisje to sposob na manipulowanie gospodarkami krajow, ktorych energetyka oparta jest na weglu, protokol z kioto dla przypomnienia nie zostal ratyfikowany przez USA i chiny - najwiekszych emiterow :)
ale Niemcy maja doskonaly bat na polske gdzie 70% energii powstaje z wegla. UE nie jest nam do niczego potrzebna gospodarujac sobie samodzielnie bez narzucania nam absurdow wyszlibysmy na tym duzo lepiej.
oprzytomniej, zaraz będziemy w koalicji z putinem. wyrazna jest tu gra putina wykorzystujavc wegrow. zaloze się ze wrak tupolewa już niedługo wroci. i to będzie znak zbliżenia z putinem. dla kaczora dla którego liczy się tylko pamięć brata, to jest najzwazniejsze, a nie dobro oszukanych pisowskich wyborców, nie mowiac o pozostałych. zostawcie brednie o zaniechaniach i bladach (które były) platformy, jeszcze zatęsknicie za tymi czasami, jak nas zepchną na margines Europy; szanowni wielkopanstwo z blokowisk i palacykow banina
ps. histotria pokazla; polska prawica i konserwatyści ida reka w reka z ruskimi; patrz targowica, powstania, czasy powojenne (czesc polskich nacjonalistow)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
NO tak targowica w wykonaniu PO
usuńcie ten temat.
załóżcie sobie jakieś forum i tam sobie wylewajcie żółć i zawiść na siebie.

każdy wie że od wojny kto nie był u władzy to okradał zwykłych obywateli. i to się nie zmieni nigdy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
na margines czego?
EURABII chciales napisach chyba :)
czlowieku szwedzi juz przeprowadzaja sie do polski, bo nie moga normalnie zyc we wlasnym kraju! Podobna sytuacje widac we francji i niemczech, UK juz ma tak dosyc naplywu analfabetow, ze gwarantuje ze referendum o wyjsciu z UE bedzie mialo jeden wynik. Biorac pod uwage sprawnosc muslimskiej demografii, plus liczne gwalty na europejkach do 2020 islam opanuje niemcy, francje, danie, norwegie i szwecje w takim stopniu, ze beda sobie w parlamentach forsowac, co chca... nawet szariat przeforsuja :) Wowczas kazdy normalny europejczyk bedzie uciekal z rodzina, gdzie - do nas. To polska i kraje baltyckie stana sie celem migracji inteligentnych ludzi z zachodu, ktorzy maja juz dosyc tego islamskiego burdelu i chca normalnie zyc nie chca aby ich corki i wnuczki zapylaly w ubraniach podobnych do workow na smiecie aby nie narazic sie na gwalt.
szczerze ja mam w nosie europe ktorej obraz maluje sie teraz dosc przejrzyscie na tle zaproszonych przez makrele migrantow ktorych juz nie ma gdzie wcisnac bo nie moze znalezc chetnych frajerow do przygarniecia tej barbarzynskiej dziczy.
a Scenariusz najbardziej prawdopodobny na chwile obecna to wcale nie putin, lecz silny sojusz z krajami srodka, to jest to o czym juz pisza w USA ze nie ma szans aby do tego doszlo, skoro pisza, to sie boja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
silna polska z wielu wzgledow nie jest na reke ani niemcom ani ruskim, my nie musimy sie przytulac do nikogo aby samodzielnie byc mocarstwem, dlatego od setek lat zawierane sa sojusze aby nas niszczyc
Silna Polska to gospodarka i przedsiębiorcy, a nie kłótnie z sąsiadami, związki zawodowe, zasiłki, miesięcznice i pielgrzymki do Torunia.
Na zasiłkach jeszcze nikt w historii potęgi nie zbudował.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak dla informacji, nowy rzad wybralismy w pazdzierniku 2015 :) PO rzadzilo sobie prze 8 lat i jakos sprawy nie szly w dobrym kierunku a czasu mieli sporo... tylko to ciagle pieprzenie o zielonej wyspie:d
Za rządów tego PO zbliżyliśmy się ekonomicznie do Europy najbardziej w historii (a konkretnie od XV wieku). Tylko, żeby takie rzeczy wiedzieć, trzeba znać choć podstawy ekonomii. I to nie tej marksistowskiej jaką próbuje się teraz wprowadzać.
Jak pięknie dziś złotówka pikuje ... Dobra zmiana.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
dlatego wlasnie niemiec na tym samym stanowisku zarabia 4 krotie wiecej od nas, a polska jest bangladeszem europy gdzie dzieki taniej sile roboczej powstaje wiekszosc centrow dystrybucji :) nie rozsmieszaj czlowieku za rzadow PO rozgrabiono i wyprzedano wszystko to, co zostalo jeszcze do rozgrabienia i wyprzedania, po nas chocby potop i "teraz q.. paliwo moze byc i za 7 zlotych". to ekonomia PO ekonomia ziomków i znajomków :D a szary obywatel tynk ze sciany i kredyt we frankach :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdybyś nauczył się pisać i czytać po polsku, to z książek do ekonomii dowiedziałbyś się skąd biorą się pieniądze (podpowiem - nie z bankomatu), jaką siłę reprezentuje gospodarka polska i niemiecka oraz jakie jest PKB obu krajów.
No ale tego nie dowiesz się z niezależnej.pl, Naszego Dziennika, MaxTV lub lektur dla korwinistów.
Zasdniczo nie wiem co mam ci odpowiedziec na twoje ekonomiczne teorie, wy ekonomisci jedynie wytwarzacie bajdurzenie dopisujac teorie do praktyki, ale teoria dotad pozostaje teoria, do poki nie znajdzie doswiadczalnego powtarzalnego potwierdzenia. Powiedz i udowodnij ze 100% pewnoscia, co mialo wplyw na ekonomie w polsce w ostatnich 8 latach? Wedlug jednej teorii ekonomicznych moglo na nia miec wplyw poruszanie sie skrzydel motyli w chinach :) Zapytaj o ta ekonomie ostatnich lat ludzi na ulicy czy im sie lepiej zrobilo? Wiadomo kulczykowi na bank :D Zapytaj matki z kilkorgiem dzieci, emerytow, rencistow :) Wynik pisu nie wzial sie znikad, mozna sobie zaklinac rzeczywistosc, a glosuja szarzy ludzie ktorzy maja wskaznikow ekonomicznych dosyc :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Skąd się biorą pieniądze na kontach UE?
Z działalności gospodarczej?
Czy ze składek Państw członkowskich?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
https://www.youtube.com/watch?v=8K-W-Uga6io
Fragment rozmowy Mazurka z Kijowskim, która ukaże się w nowym "Plus Minus". Pozostawiam bez komentarza :)
Rozmowa Mazurka. Mateusz Kijowski, lider KOD:
Dawniej nie protestowałem, bo nie wpadłem na taki pomysł.

RM: W Sejmie jest nowa ustawa o podsłuchach.
MK: Protestuję przeciwko niej, bo idzie zbyt daleko, daje zbyt wiele uprawnień władzy.

RM: PIS przepisał to z ustawy PO. Czemu Pan wtedy milczał?
MK: Bo nie wchodziła pod obrady Sejmu.

RM: Myli się pan, weszła, tylko nie zdążyli przegłosować.
MK: Aha.

RM: Więc czemu Pan nie protestował?
MK: To kompletnie absurdalne pytanie! To jak pytać, czemu pięć lat temu nie piłem herbaty. Nie piłem, bo nie. Nie protestowałem, bo nie wpadłem na taki pomysł, i tyle.

Teraz rozumiemy, dlaczego alimentów nie płaci. Nie wpadł na taki pomysł...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
A Ty czemu nie protestowałeś? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bo nie wpadł na taki pomysł.
Ale PiS-lemingi uważają, ze to Kijowski musiał wpaść.
Nie wpadł, wiec jest "prowokatorem".

Zauważcie, ze manifestacje KODu doprowadzają PIS do białej gorączki. To ze w dwa miesiące po objęciu rządów, na ulice wyszlo tyle ludzi daje świadectwo temu, co to jest "dobra zmiana".
Prawackie media prowadzą przeciwko KOD kampanię nienawiści. Zupełnie jak przeciw WOŚP. Efekt jest ten sam. Czyli wręcz przeciwny.

Ostatni zjazd PIS w Jachrance, gdzie notable Kraju Dobrej Zmiany pojechali popławic sie troche w luksusach miał na celu ustalenie sposobu walki z KODem. Za chwile władze II PRL bedą organizować kontrmanifestacje poparcia dla rzadu na które autokarami bedą zwożeni ludzie. Zupełnie jak w 1968.

No dobra. Zmiana !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
A składki członkowskie skąd się biorą? Z bankomatu?
tym razem na wesoło; w ilości wpisow na forum gonimy "Chmara developer", zachecam do dalszych- byle w miare kulturalnie. zycze fajnej soboty
Jak odpowiedzieć na post konkretnej osobie? Chodzi mi o to, żeby treść była zamieszczona bezpośrednio pod postem, na który odpowiadam, a nie na końcu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
KODban popiera pozytywne nastawienie. zyczymy wszystkim dobrej (karnawałowej) soboty i małego kaca jutro
No ale o czym wy tu mowicie? Tu jest internet i my dokładnie wyczuwamy ściemę. Takie bzdury to sobie w waszych zafajdanych mediach tradycyjnych (gazety, tvn itp) wypisujcie. Może jakieś nawiedzone leśne dziadki wam uwierzą. A tu jest internet, który skupia ludzi inteligentnych, którzy wyczuwają na kilometr takich śmiesznych pajaców jak skydivery czy kodbaniny. A więc won stąd prowokatorzy, bo psami poszczujemy, a mama owsianki za karę nie naleje. A teraz buzie w ciup i radia słuchać! Słuchać linka, powiedziałem! A potem przeprosić i spadać stąd. Na zawsze! Bo to nie wasze terytorium!

https://www.youtube.com/watch?v=isFt_OuOONc
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
Zaruski, twój przekaz cechuje wysoki stopień nienawiści i nieobiektywizmu.
Podobnie jest w prawackich portalach, w ktorych fałsz, obłuda i kłamstwo aż kapie z tekstów.

Tak jest jak sie nie ma wiele do powiedzenia.

Piszesz, ze jestes inteligentny, a jako PiS-leming zachowujesz sie zupełnie tak jak władze II PRL, tam tez pełno prowokatorów, wrogów "dobrej zmiany" i "nieokreślonych układów"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
eee no bo wy caly czas obiektywnie kochani kodowcy podaje sie wam jak na tacy scieme i wy dalej swoje :D
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jestem pod wrażeniem postępu technologicznego. Google Translate jest już tak biegły w przekładzie rosyjskiego na polski!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
teskno ci za rosja, to zawsze mozesz sie o wize ubiegac moze wladimir sie zgodzi, teksty o mariazu pisowcow z putinem sa tak absurdalne, ze nawet nie warto ich komentowac, tylko polmozg moze wykrzesac z siebie taka idiotyczna idee :D ale wiadomo klamstwo tysiac razy powtorzone... zwlaszcza dla niepelnosprytnych z KOD'u i podobnych inicjatyw.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Skydiver sałatka ,która ci wystawiaja do przodu
jest po to ,zebys ja kupił!
nie dlatego,ze jest dal ciebie dobra,
tylko dlatego,ze ma byc sprzedana--czytaj wcisnieta ci

a ty sie głowisz nad jej skłądem i działaniem marchewki,buraczków i selera

Kapusta,Oberzyna,?Dynia--najnowszy wytwór unijny,składajacy sie z polskich skłądników!
zachwycaj sie dalej

tymczasem Pietruszka i Sałata prosto z pola od Kowalskiego bedzie próbowała utrzymac polskie gospodarstwo rolne
Max Kolonko mówi jak jest na temat KODu
https://www.youtube.com/watch?v=isFt_OuOONc
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam tez prof Zukowskiego:)

ludzie słuchajcie,czytajcie nie tylko tv i główne media
wertowac z boku, z tyłu...to co pisza gdzies tam --ukryte
co mówia znawcy--ludzie wykształceni doswiadczeni,którzy nie powiewaja jak choragiewki,patrzcie na ich zyciorysy--gdzie i dla kogo pracowali!!!!
słuchajcie PATRIOTÓW
nie podzegaczy i ludzi zmanipulowanych,i tych --po których biograficznej nitce dojdziecie do

zagranicznych interesów!

myslcie samodzielnie!
Kipi i dostaje białej goraczki unia i cały zachod!
i skoro niemcy sie burza a unia musi nas kontrolowac to tylko oznacza jedno
wymykamy sie im spod władzy!
a wiec kierunek jest dobry!
to,co im w niesmak jest najlepsze dla polski

czy to nie jest oczywiste?
odzyskac władze nad wszystkim po to,zeby inni niczego jzu nam nie zabrali!
o to chodzi!
najwaznijeszy ruch na szachownicy
reszta to tylko pionki,które po zabezpieczeniu naszej neutralnosci i samostanowienia bedzie mozna "zwolnic"

byc albo nie byc polski--to sie teraz roztrzyga i to jest priorytet!
a nie jakies tam zawirowania na gieldzie,bankowe,medialne...

zeby miec molwiosc obrony trzeba miec pełen oreż w reku!
zeby miec prawa rodzicielskie nad swoimi dziecmi trzeba miec wszystkieie instrumenty tej władzy,by nia sprawowac--
prace i pieniadze...Dom i ziemie pod nim,w domu sprzety-biurka,łózka,--swoje,nie cudze!---czytaj --resorty pod swoja władza!!!

zeby dzieci nikt nie odebarł ,nie zbałamucił,domu nie rozpirzył
i zrobił z niego ..Cos tam

musi byc pełnia władzy!
jak juz bedzie bezpiecznie i siła z nami
władza bedzie ..Chetniejsza do pajdokracji

czy to jest do zrozumienia?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących, których tak rozumiany patriotyzm pozwala rozwijać się temu krajowi. Mam natomiast niesamowitą "bekę" mam z tych pisiorowatych głupków, którzy nie wiadomo dlaczego przyczepili się do tego wątku. Przeczytałem, ich głupota poraża. No, chyba, że chodzi o te 12 g za hejt - biznesmeni !!! :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8
Przeczytałeś i nic nie zrozumiałeś. Twoja głupota poraża, niestety!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
kredyt na dom sam spłacilem a z jakiego powodu mam ponosić koszty po frankowiczach
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wili - Brawo!!! Zarobiłes kolejne 14 groszy !!! Jeszcze kilka tysięcy twoich błazeńskich wpisów jako
~///
~gajowy
~antypis
~Grześ
~oko
~axr
~adam
~prawda
a zarobisz na hulajnogę !!
Potrójna małpo, jesteś ogarnięty/a nerwicą natręctw, charakteryzującą się w Twoim przypadku zaburzeniami obsesyjno-kompulsywnymi. Bardzo mi Ciebie szkoda. Mam dla Ciebie radę. Nie idź tą drogą, bo się wykoleisz!
Widze prawda koli lub KODoli
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Polityka

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

do góry