Widok

Zaręczyny katastrofa.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moje zaręczyny skończyły się tragicznie. Ogólnie moi kumple nie dali rady ze śmiechu, z czasem ja też ale podczas to nie było wcale śmieszne. Do rzeczy
Wyciągnąłem moja dziewczynę na ryby chociaż ona tego nienawidzi ale jednak się udało. Jej znajomi i moi o wsztstkim wiedzieli i przyjechali później ukradkiem, gdy ukochana miała powiedziec ( tak) mieli odpalić fajerwerki dokładnie 3 dobrej jakości torty. I z okrzykiem radości biegnąc do nas i na gratulując, później impreza nad wodą. Gdy już było ciemno obok zestawu/przynętę na rybę zaczepiłem bardzo dobrze pierścionek, moja ukochana nie widziała nic. Zarzuciłem zestaw do wody, w czym zaraz miałem udać ze mam branie i no niestety rybka uciekła i wyciągnąć zestaw miałem poprosić by moja ukochana założyła na zestaw kulkę proteinową o zapachu tuti fruti bardzo lubi ten zapach. Ja miałem podejść i uklęknąć.
Symuluje branie, zacinam a tu ch.... zaczep i tak utopiłem 2800 zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podjąłeś ryzyko to masz jego skutki. Współczuję i życzę szczęścia następnym razem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

> i tak utopiłem 2800 zł

Myśl pozytywnie.
Jakby plan wypalił i dziewczyna powiedziała "tak", długofalowe straty finansowe mogłyby być o niebo większe ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Było nurkować!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry