Widok

Zaskarżenie pracy biegłych z OZSS

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
U kogo można zgłosić, zaskarżyć nieprawidłowe wykonywanie zawodu przez biegłe sądowe z tak zwanego OZSS?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam pytanie ,ile czasu czekaliście Państwo na to badanie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na wyznaczenie terminu nadania czekam od około 20.10.2016 r do tej pory brak terminu

Ja kolo miesiaca

bo ja juz ponad rok i cisza

jak takie badanie wyglada w Gdansku?
Czekam od poczatku czerwca tego roku i terminu brak.
Mialo byc w ciagu 3 miesiecy.

Elif jesteś kobieta czy mężczyzna?

Kobieta...
odnosnie tego jak one wygladaja przeczytacie w necie....

Opinie sa w necie stare.
A ja tez mam miec badanie dzieci bo jestem w trakcie rozwodu.
A maz tez zlozyl o opieke nad nim.
Czyli ojciec ma wieksze szanse na opike nad dziecmi niz matka?

Beata, moge Ci podpowiedziec pare rzeczy ale nie na forum:)

szkoda że nie możesz jak matka matce podpowiedzieć jak to realnie wygląda , każdy się stresuję wiec jeśli masz to już za soba to czemu nie możesz podzielic sie refleksjami na forum

Prosze info bardzo mi zależy, bo maz ciagle robi mi pod gorę. I niestety gra dziećmi.
Czy teraz ojcowie sa faworyzowani i dzieci sa im oddawani? Jak takie badanie wyglada aktualnie.
Z gory dziekuje
beatabeata2017@interia.pl

kazda badanie jest inne, bo i bieglych jest duzo.. ja mialam juz trzy i na kazdej bylo inaczej... Z tego co mnie mowiono i chyba to dziala, trzeba sie skupic na tym by pokazac siebie z jak najlepszej strony - ale tylko jako matke nie jako kobiete - wszystko dla dziecka, jak najmniej oczerniac ojca. Jesli robisz cos dla siebie.. lubisz sport, arerobik to robisz to tylko dla tego by byc zdrowa i spelniona i pelna energi dla swojego dziecka itd....

jak wygląda ? kłamstwo na kłamstwie ,teraz działają na korzyść ojców ,bierz ze sobą nagrywarkę i nagrywaj wszystko .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

bierz na badania nagrywarkę bo kłamia ,co innego mówią ,co innego piszą ,przyznaja teraz dziecko ojcom najczęściej!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda że wcześniej nie weszłam na tą dyskusję ,Radzę zabrać na te badania nagrywarkę i nagrywać te badania.Zaskarżenia nic nie dają ,Sądy bronią oszustów ! Nagranie badania i wykazanie że kłamią można skierować do prokuratury!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Elif , jak się z Toba skontakować ? mam kilka pytan o ozss w Gdańsku

Jestem po badaniu i mam wyniki. Jedno jest pewne. To co powiesz nie ma specjalnego znaczenia, bo wszystko tak przekręcą, że czytając opinię a w niej historię swojego życia będziesz się czuć jakbyś czytał/a historię kogoś innego.
Popełniłem błąd że nie nagrałem rozmowy. Absolutnie nagrywajcie.
Muszę jedynie pochwalić sędzinę i chyba też ławników, że nie dali wiary w bzdury zapisane w opinii. I wyrok został wydany w zasadzie kompletnie pomijając opinię wątpliwej jakości specjalistów w ozzs.
Ale to też ich wina - wpisali tam takie bzdury, że nijak nie dały się one obronić przed sądem. Ich wnioski były niedorzeczne. Dziecko podczas wysłuchania zaś powiedziało sędzinie kompletnie inne informacje niż "psycho-loszki" z ozzs napisały.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj asd. Możesz mi więcej napisać o tych badaniach? Robiłaś w Gdańsku? Ja jestem przed i mam kilka pytań podaj do siebie maila odezwę sie

Ja miałam dzis w Gdańsku. BK

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry