Widok

Zastępca kierownika w Biedronce- czy można od razu

Witam

czy można na w/w stanowisko aplikować bez doświadczenia i zaczynania od kasy, za to po studiach?

Czy ktoś w ten sposób się dostał?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja koleżanka jest kierowniczką w Biedronce,wcześniej była z-cą,a wcześniej kasjerką.Z tego co mówi,na w/w stanowiska dostała się drogą eliminacji wewnętrznych. Nie przyjmują nikogo na wyższe stanowiska z zewnątrz i nie ważne czy masz studia czy nie.Ona ma wykształcenie średnie.Ważne jest to,że musisz pracę poznać od podstaw,czyli zaczynasz jak każdy pracownik od wykładanie towaru,potem kasa itd.Jak się wykarzesz i zaczniesz wyróżniać,możesz awansować.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 72
Co za niedorozwinięty człowiek kliknął,że nie zgadza się z moja opinią? Jeśli nie masz bladego pojęcia,a zakładam,że nie masz,bo się nie wypowiadasz,przestań klikać bez sensu,bo wiem co piszę.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 81
Hahaha,to sobie kliknij jeszcze raz baranie :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 73
Potwierdzam.
Pracuję w Biedronce od 2 lat.Dziewczyna,która rozpoczynała pracę razem ze mną od wykładania towaru na półkach,sprzątania,sprzedaży,została zastępcą kierownika po roku czasu.Tu nie ma znaczenia jakie masz wykształcenie czy wyższe,czy średnie czy zawodowe.Najważniejsze jak odnajdujesz się w sklepie,jak dogadujesz się z ludźmi itp.jeśli potrafisz się wykazać - awansujesz. Z zewnątrz nie przyjmują.Tyle w temacie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12
ok dzięki, to może spróbowałabym zacząć od kas, ale słyszałam, że ciężko jest, czy tak niezbyt? a jeśli to nie tajemnica, na jakie zarobki mogę liczyć?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jakie zarobki mają początkujący,pewnie ok.1300 na rękę,ale wiem,że zastępca kierownika ma ponad 2 tyś,jakieś 2400,a kierownik 3tyś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
A czy ciężko.. myślę,że głównie zależy od ludzi z którymi będziesz pracować,jeśli się zintegrujesz i atmosfera będzie fajna,to i praca będzie lżejsza :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skoro nie zatrudniają na te stanowiska ludzi z zewnątrz, to skąd sie biorą ogłoszenia o pracę na stanowiska kierownicze w biedrze? Dla jaj zamieszczają?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
Własnie tez to zauważyłam w kilku Biedronkach!!! Nabór był na z-cę kierownika a nie na kasjer/sprzedawca
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
~Em. vel ~Madagaskar - jak piszesz sam ze sobą to pisz tak jak halewicz (z pracy, domu, od kolegi z gimnazjum itp.), żeby IP się różniło.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie interesują mnie wasze wypowiedzi.Dziewczyna zapytała,więc jej odpisałam zgodnie z prawdą,to co wiem.Jaki miałabym cel w tym,żeby kogoś obcego wprowadzać w błąd? Ruszcie tymi mózgownicami..Nikomu nie karzę wierzyć w to co napisałam,wystarczy spytać w Biedrze,a się potwierdzi.Proste.
i nie wiem kto to jest Madagaskar,ale pozdrawiam :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 20
Em dzięki za wypowiedzi, nie przejmuj się tym co pisali wyżej... nie od dziś wiadomo, że często ogłoszenia rekrutacyjne są wystawiany tylko dla formalności, gdyż przeważnie rekrutują ludzi wewnątrz, no ale chciałam się upewnić, czy są szanse na wyższe stanowisko przez rekrutację zewnętrzną :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
taa, "dla formalności" ładują kasę w portale typu pracuj.pl. Weź dziewczyno...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Iza,z tymi ogłoszeniami,jest tak jak napisałaś,ale oczywiście jeśli ktoś nie wierzy,niech próbuje ;)
A tobie życzę powodzenia i szybkiego osiągnięcia swojego celu.
Pozdarwiam. Em.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
Iza poczytaj na forum jest wcześniejszy temat praca-biedronka Oksywie,tam też jakaś osoba się wypowiada na ten temat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Em "nie dziękuję" i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiem, że można pracować jako kierownik sklepu bez przechodzenia wszystkich "szczebli kariery". Osoba z mojej rodziny tak właśnie została kierownikiem Biedry w Gdańsku. Szczegółów nie znam, wiem, że była na ok 2 rozmowach i ma wcześniejsze doświadczenie w branży FMCG, ale nie aż takie znowu duże.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po znajomości to wszędzie można pracować na stanowisku kierownika ,
ale tylko 3 próbne miechy. Dziwne ,że osoby mające wyższe wykształcenie mają "podwyższone ego" i uważają się za lepiej przygotowane do takiej pracy. Ja wolę zatrudnić osobę po liceum handlowym lub nawet po zawodówce ,gdyż ma przygotowanie zawodowe. Jasne że awansowanie na kierownika przez szczeble pracownicze jest najbardziej popularne w Biedronce ,Lidlu i innych sieciówkach.Przez taki proces poznajesz firmę od podszewki ,a i z
ludźmi się dogadasz . Osoba z zewnątrz nie zna pracowników ,a to
sprzyja kłótniom i "donoszeniu" co psuje atmosferę pracy.
Ktoś kto chce rozwalić firmę"od środka" ,zatrudnia kierownika z zewnątrz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry