Widok

Zbiórka kasy na opłacenie trolli

Neo-PZPR już nawet się nie kryje.

Nie wypalił projekt deweloperski a skończyła się kasa na opłacanie PiS-trolli

image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co z von Kornhauser?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skydriver, dzięki za info, dorzucę grosika, jest dobry cel, trzeba wesprzeć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma za co, Kaszanka.

Pomożecie ?
Pomożemy.

Pochwał się po wyborach tym sprawozdaniem.
Jak wskazuje historia ostatnich startów tego pana np na prezydenta Warszawy, to mogą być całkiem fanie przepie***lone pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ty Sky nie jesteś czasem trollem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Skąd Ty się tutaj znalazłeś lowco kaszanki ? Nie piszesz nic, poza kontrowaniem wypowiedzi krytykujacych PIS. W ten sposób dobrowolnie dołączysz do grupki smakoszy tandety.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie wiem, czy powinienem odpowiadać skoro nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Nie piszesz nic, poza kontrowaniem wypowiedzi krytykujacych PIS."

Na tym właśnie polega dyskusja. Ścierają się że sobą ludzie o odmiennych poglądach. Ale wiem, wiem, to dla ciebie zbyt trudne. W twoim świecie jest miejsce tylko dla tych, którzy myślą tak jak ty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyzwanie od bolszewików to dyskusja? Hmmm.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kaszanka i Krzyż prezentują postawę reaktywną.
Postawa reaktywna tym się różni od proaktywnej, ze jest zawsze odpowiedzią na inną aktywność.
Osoba proaktywna tworzy, osoba reaktywna reaguje.
Mówienie o poglądach w tym przypadku to delikatnie mówiąc nieporozumienie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Osoba proaktywna tworzy, osoba reaktywna reaguje."

Przyjmijmy na wyrost że brednie które tu wypisujesz można nazwać proaktywnością. Do tworzenia w ten sposób czegokolwiek bardzo daleko ale wszyscy wiemy że na swój temat masz.mocno wybujałą opinię więc to że jesteś proaktywny mogło ci przyjść do głowy. Ponieważ brednie, które tu durniu wypisujesz są żenujące nie można pozostawić ich bez reakcji. I tak doszliśmy do reaktywności. W przeciwieństwie do ciebie durniu, nie prowadzę i prowadzić nie zamierzam nachalnej agitacji politycznej. Więc z tym co ty nazywasz proaktywnością nie zamierzam mieć nic wspólnego.

pytam, czy uważasz się Sky za trolla?

W żadnym wypadku. Dureń uważa się za erudytę, poliglotę, omnibusa i człowieka z misją. Niestety rzeczywistość jest zupełnie inna i jedynym jego życiowym osiągnięciem jest prowadzenie prostackiej i chamskiej pełnej bolszewizmu, PRL-u i obelg agitacji politycznej. Więc tak, jest trollem. I to w dodatku trollem nieudolnym.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Polityka

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

do góry