Widok

Zdecydowałybyście się na botox ??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wczoraj miałam okazję poznać osobę w wieku około 40 lat, wyglądająca na jakieś 28-30 i okazało się że wspomaga się botoksem. Wyglądała rewelacyjnie, naturalnie i młodzieńczo.
Podobno nawet w wieku w którym jeszcze nie bardzo widać zmarszczki mimiczne, warto sobie zaaplikować botoks np w okolicach oczu, czy na czole celem unieknięcia w przyszłości kurzych łapek i innych nieporządanych linii na skórze. Zabieg trzeba powtarzać ze 2 razy do roku więc rocznie trzeba by przeznaczyć na to 1100 zł jeśli tylko oczy do max 2000 jeśli cała twarz. Myślałam ze takie cuda są niedostępne cenowo, ale wychodzi na to że wystarczy odłożyć 100-150 zł miesięcznie żeby móc sobie na to pozwolić.
Zdecydowałybyscie sie na to??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie mam zamiaru robić sobie tego rodzaju zabiegów :) po co? mam udawać 10 lat młodszą niż jestem? nie widzę w tym sensu ;)

póki co - mam prawie 27 lat i zero zmarszczek :)

zresztą uważam, że trzeba umieć starzeć się z godnością, a poza tym - twarze ze zmarszczkami są ciekawsze...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś zarzekałam się, że nigdy nie będę poprawiać sobie w ten sposób urody, nawet na wybielanie zębów nie chciałam iść. No cóż, czas robi swoje i co prawda zębow nie wybielałam, ale normalne korony i licówki dałam sobie zrobić bo brzydko wyglądałam. Teraz, jeśli bym miała kasę to na pewno na botoks tez bym poszła, bo kurze łapki już mam, a mam 28 lat. Ślub kościelny mam za 1,5 roku i czuję że bez botoksu się nie obejdzie.

image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
Napewno tak. Wszystko jednak zalezy od kasy....
Czarna21 napisał(a):

> Ja sie zastanawiam nad zastrzykiem w czolo.

Ojej. Chyba rozumu od tego ci nie przybędzie :(

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Jak wygląda taki zabieg?

Na stronie jest opisane
http://markemed.com.pl/jak-wyglada-zabieg-z-uzyciem-botoksu/

Sama byłam już 3 razy. Najbardziej bałam sie zabiegu za pierwszym razem z uwagi na to, ze nie wiedziałam czego się spodziewać. Jednak po pierwsze dostałam znieczulenie kremem. Po drugie wykonuje sie nakłucia za pomocą niewielkiej igiełki tak wiec praktycznie niczego nie czułam Po zabiegu nie powinnaś się schylac przez kilka godzin jedna praktycznie od razu następnego dnia możesz wracać do normalnych zajęć Ponoć miałam czuć jakis ból w miejscu ukłucia jednak mnie osobiscie ominęło i prakycznie niczego nie czułam. Za to czoło wygląda o wiele lepiej bo nie mam brzydkich zmarszczek i wygladam mlodziej.

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry