Widok

Zdecydowanie nie polecam.

Dentysta Małgorzata Królak Temat dostępny też na forum:
Dentysta na Warszawskiej to jeden wielki żart. Na wejściu witała (ponieważ ta pani chyba już nie pracuje) bardzo nieprzyjemna pani recepcjonistka, która miałam wrażenie, że siedzi tam za karę- była niemiła, opryskliwa i traktowała mnie z góry. Ustalenie z nią terminu wizyty graniczyło z cudem- gdy tylko miałam wątpliwości co zaproponowanego dnia przewracała oczami. Jeśli chodzi o dentystów również szału nie ma. Miałam przyjemność być na 1 wizycie u pana M. który zrobił wycenę leczenia moich zębów na 10 tys. co mnie niezwykle zaskoczyło, w związku z czym postanowiłam udać się do innego dentysty, u którego wycena to (UWAGA) niecałe 5 tys. Dlatego z całego serca nie polecam dentysty na Warszawskiej.
Moja ocena
obsługa: 2

jakość usług: 2

wyposażenie: 6

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Leczę się tam od lat 20 jeszcze kiedy swoją praktykę Pani dr. Królak miała na Jeleniogórskiej i to co czytam mnie dziwi.
Jestem osobą wymagającą i odwiedzam Dentystę na Warszawskiej co 6 miesięcy na kontrolę i piaskowanie, leczy się tez tam moja cała rodzina i pisanie że się jakaś Pani nie podoba i przez to odradzam to lekka głupota!!! EMPATIA TO NIE ZUPA Z AZJI :-) Nikt cie nie zmusza ale znając tę klinikę wiem że powinnaś żałować iż nie dajesz sobie szansy leczy się w tym super miejscu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry