Widok
Instrukcja wklejenia: A więc:
zdjecie trzeba najpierw wrzucic na serwer ...
1. Wchodzisz na http://www.imageshack.us/
2. Klikasz Przeglądaj wybierasz zdjęcie ze swojego komputera,
klikasz otwórz
3. Wciskasz ikonkę Host it!, klikasz prawym przyciskiem myszki na zdjęcie i kopiujesz adres URL w wykropkowane miejsca np.
..................
link ma już wszystkie potrzebne , więc smiało wklejsza całość do
swojego postu.
Gotowe i proste
zdjecie trzeba najpierw wrzucic na serwer ...
1. Wchodzisz na http://www.imageshack.us/
2. Klikasz Przeglądaj wybierasz zdjęcie ze swojego komputera,
klikasz otwórz
3. Wciskasz ikonkę Host it!, klikasz prawym przyciskiem myszki na zdjęcie i kopiujesz adres URL w wykropkowane miejsca np.
..................
link ma już wszystkie potrzebne , więc smiało wklejsza całość do
swojego postu.
Gotowe i proste
Twój narzeczony jest kropla w kroplę podobny do mojego kuzyna :) tylko mój kuzyn to Artur i jest już żonaty :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Nie,to byl Urzad Stanu Cywilnego w Gdyni :) A czesalam sie we Wrzeszczu w salonie bogna :) Mam 22 lata skoro pytalas ,wiec jestem tyciu mlodsza ;-) Milo ze wam sie widzialam,dzieki :-) Ta fryzurka tez mi sie bardzo widzi, i chcialabym ja tez na slub koscielny do welonu, z tym ze chyba nie w tym samym salonie... za malo czegos daly i za slabo poprzypinaly ze fryzura zaczela mi sie rozsypywac na imprezie sylwestrowej... no ale pol dnia wytrzymala :)
wow.... cudne:) ja nigdy nie zdążę zrobić mojemu "dziecku" ładnego zdjęcia, bo jak śpi ( 23 h /dobę) to niewiele widać bo jest czarny. Jak sie juz łaskawie obudzi, naje, załatwi i ewentualnie chciałby pozować, to zawsze w ostatniej chwili się odwróci i rozmyśli, a ja mam szalenie udane zdjęcie profilu i tyłu głowy. A to naprawdę ładna bestia!
PS. dla czytających mniej uważnie - pisałam o kocie. :)
PS. dla czytających mniej uważnie - pisałam o kocie. :)
My w Przemienieniu Pańskim, z sentymentu, bo tam miałam chrzest i komunię. Nam jeszcze troche brakuje, garnituru, moich dodatków do sukienki , którą już na szczeście wybrałam, jestesmy na etapie wybierania zaproszeń i załatwiania wódki. Obrączki już wybraliśmy u jubilera w Tesco, mają naprawdę niskie ceny (86 zl za 1 gram) i piękne wzory. Zastanawiamy się też nad podróżą poslubną. Nauki zaliczone poradnia przed nami :) Więc idzie nam to gładko i sprawnie bez żadnych zgrzytów. Podpisanie protokołu po świętach :))))
Ja mojego Marcina męczyłam pól roku o kota. Choć sam jest wielkim kociarzem, próbował mi tłumaczyć że małe mieszkanie, że dużo nas w domu nie ma itp.... Ja nie słuchałam, uparłam się na kota i tyle (dodam że koty towarzyszą mi od urodzenia, u moich rodziców były zawsze, a teraz to nawet mają 3 kocie łobuzy). Kiedyś pokazałam Marcinowi zdjecie takiego kociaka syberyjskiego no i wtedy on powiedział że jesli takiego znajde to będę miała:) Przekopałam cały internet i w końcu znalazłam! Musieliśmy czekać 4 tygodnie bo kociak musiał podrosnąć. A potem, rok temu, w ogromną zawieję śnieżną przyjechał do nas aż z Łodzi. Teraz świata poza tym kotem nie widzimy:)
dziewczeta dobra rada ,jesli chcecie kociaka to najlepiej wziąc 2 ,bo nie sztuka wziąc sobe zwierzaka dla zabawy-one tez zyja i maja swoje potzreby ...koty -jak jest tylko 1-strasznie sie mecza,wiem od mojej weterynarz..w zasadzie roznicy miedzy tym czy jest w domku 1 czy 2 nie ma oprocz tego ze kotki sie zajmuja soba bawia sie caleee zycie razem-bez wzgledu na płeć-my mamy 2 koty:)
beata81 napisał(a):
> wieeeeem, bez rodowodu 500 zł !!!!!!!!!!
> ale sie uparłam, jak już zbudujemy ten domek i będę na swoim,
> to na rzęsach stanę, ale będę go miała
>
he he, zapomniałam
Paweł powiedział, że kupi mi rosyjskiego kota,
pod warunkiem, że nazwę go Putin :)
jasne, marzę o tym, by mój kot sie tak nazywał :)
> wieeeeem, bez rodowodu 500 zł !!!!!!!!!!
> ale sie uparłam, jak już zbudujemy ten domek i będę na swoim,
> to na rzęsach stanę, ale będę go miała
>
he he, zapomniałam
Paweł powiedział, że kupi mi rosyjskiego kota,
pod warunkiem, że nazwę go Putin :)
jasne, marzę o tym, by mój kot sie tak nazywał :)
.
Do "ds" -
Dominiko, ten świat jest naprawde mały;-) Chodziłysmy razem do średniej szkoły, tzn. do "dziesiątki" na Władzia IV. Troszkę lat już minęło, ale poznalam Cie bez problemu. Ciekawe czy ty mnie kojarzysz?
Przybliżę Ci nieco moją osobę: W klasie były 2 Moniki...
Monika R. z tej strony. I żeby było smiesziej, mieszkam blisko Moniki Ż.
(No chyba ze się wyprowadziła z Karwin, bo jej już nie widuje...)
Pozdrawiam :-)

Dominiko, ten świat jest naprawde mały;-) Chodziłysmy razem do średniej szkoły, tzn. do "dziesiątki" na Władzia IV. Troszkę lat już minęło, ale poznalam Cie bez problemu. Ciekawe czy ty mnie kojarzysz?
Przybliżę Ci nieco moją osobę: W klasie były 2 Moniki...
Monika R. z tej strony. I żeby było smiesziej, mieszkam blisko Moniki Ż.
(No chyba ze się wyprowadziła z Karwin, bo jej już nie widuje...)
Pozdrawiam :-)

Zdjecie jest aktualne, obecnie mam 26 lat z kawałkiem, ale alkoholu bez dowodu osobistego to mi czasem nie chca sprzedawać. Zdjęcie było robione w tym roku, pod koniec stycznia. Jak znajdę jakieś lepsze zdjecie to wkleję, na tym co wkleiłam mam pełną tapete, więc i tak w rzeczywistosci wyglądam inaczej.
Gosiksz, dopiero teraz zauwazyłam Twojego posta, bo był w środku i już Ci odpowiadam. Teraz mam troszkę odrośnięte włosy, ale nadal krótkie i cieniowane (ten sam kształt ale dłuższe boczki i tył i w ogóle troszkę dłuższe). Co do układania to oddam się w ręce fryzjerki i ona coś wymyśli. Narazie fryzjerka nie chce mnie ściąć, żeby mieć większą możliwość operacji. Będę miała też welon jakoś upięty. Zobaczymy zo tego wyjdzie!
Rozumiem, że Ty też masz krótkie włosy, masz jakąś wybraną fryzurkę?
Rozumiem, że Ty też masz krótkie włosy, masz jakąś wybraną fryzurkę?
Trzeba wejść na sronę www.imageshack.us i tam kliknąć na Browse (lub Przeglądaj) otworzy się lista plików na Twoim kompie, wybierasz zdjęcie i klikasz host it. Następnie na stronie, która sie otworzy wybierasz/kopiujesz Hot link for forums (1) i wklejasz ten link w swój wątek. Zdjęcie powinno sie pojawić:)
A tak w ogóle to ten wątek się nie podbija do "list wątków". Nie wiem czemu:/ Czy tylko ja nie widzę?:)
A tak w ogóle to ten wątek się nie podbija do "list wątków". Nie wiem czemu:/ Czy tylko ja nie widzę?:)