Widok
dziewczeta dobra rada ,jesli chcecie kociaka to najlepiej wziąc 2 ,bo nie sztuka wziąc sobe zwierzaka dla zabawy-one tez zyja i maja swoje potzreby ...koty -jak jest tylko 1-strasznie sie mecza,wiem od mojej weterynarz..w zasadzie roznicy miedzy tym czy jest w domku 1 czy 2 nie ma oprocz tego ze kotki sie zajmuja soba bawia sie caleee zycie razem-bez wzgledu na płeć-my mamy 2 koty:)
Ja mojego Marcina męczyłam pól roku o kota. Choć sam jest wielkim kociarzem, próbował mi tłumaczyć że małe mieszkanie, że dużo nas w domu nie ma itp.... Ja nie słuchałam, uparłam się na kota i tyle (dodam że koty towarzyszą mi od urodzenia, u moich rodziców były zawsze, a teraz to nawet mają 3 kocie łobuzy). Kiedyś pokazałam Marcinowi zdjecie takiego kociaka syberyjskiego no i wtedy on powiedział że jesli takiego znajde to będę miała:) Przekopałam cały internet i w końcu znalazłam! Musieliśmy czekać 4 tygodnie bo kociak musiał podrosnąć. A potem, rok temu, w ogromną zawieję śnieżną przyjechał do nas aż z Łodzi. Teraz świata poza tym kotem nie widzimy:)