Widok

Zdjecia

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny wpadlam na pomysl, zeby powklejac nasze zdjecia. Tak zebysmy wiedzialy jak wygladamy. Co Wy na to? Bedziemy mialy jakis obraz naszych twarzyczek. ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie:)warto pomyslec też o kocie i o tym co mu do zcześcia potrzebne,ja mam 2 koty (wykastrowane) i miałam wątpliwości co do tego czy czasami nie wziąc parki ale weterynarz powiedziała ze kotki sa wredne i moga sie bic.
Zawsze marzyłam o ośmiu kotach ale teraz to troche nierealne....
Ale jeszcze jednego kociaka to bardzo chciałabym mieć, np. norweskiego leśnego albo maine-coona. Powoli przekonuję do tego pomysłu Marcina :)
No i Pixel nie nudziłby się sam w domu i nie ustawiał wszystkich butów po swojemu ;)
przyłączam się... Pumka! fajny facet :-) i ta Twoja figura...

dziewczeta dobra rada ,jesli chcecie kociaka to najlepiej wziąc 2 ,bo nie sztuka wziąc sobe zwierzaka dla zabawy-one tez zyja i maja swoje potzreby ...koty -jak jest tylko 1-strasznie sie mecza,wiem od mojej weterynarz..w zasadzie roznicy miedzy tym czy jest w domku 1 czy 2 nie ma oprocz tego ze kotki sie zajmuja soba bawia sie caleee zycie razem-bez wzgledu na płeć-my mamy 2 koty:)
Ja mojego Marcina męczyłam pól roku o kota. Choć sam jest wielkim kociarzem, próbował mi tłumaczyć że małe mieszkanie, że dużo nas w domu nie ma itp.... Ja nie słuchałam, uparłam się na kota i tyle (dodam że koty towarzyszą mi od urodzenia, u moich rodziców były zawsze, a teraz to nawet mają 3 kocie łobuzy). Kiedyś pokazałam Marcinowi zdjecie takiego kociaka syberyjskiego no i wtedy on powiedział że jesli takiego znajde to będę miała:) Przekopałam cały internet i w końcu znalazłam! Musieliśmy czekać 4 tygodnie bo kociak musiał podrosnąć. A potem, rok temu, w ogromną zawieję śnieżną przyjechał do nas aż z Łodzi. Teraz świata poza tym kotem nie widzimy:)
250??????? eee, to nie jest tak źle!!
tyle to chyba jeszcze mnie stać :)
super

.
Ja tez chcialam rosyjskiego niebieskiego i kosztowal 250 PLN w zoologicznym, ale akurat wyjezdzalam na wakacje a po powrocie juz w tym samym sklepie byl moj kotek syjamek i nie zamienilabym go na zadnego innego;)))))

mi B obiecał kotka na 1 rocznicę ślubu jak się wprowadzimy na swoje śmieci :) męczę go już od 5 lat o kota ;) no ale nie sądzę żeby chciał wydać aż tyle ;) pewnie będą inne prorytety ;) ech..... szkoda :( ale co tm fajnie, że chociaż będę miała ciepły włochaty brzusio w domu ;)

wieeeeem, bez rodowodu 500 zł !!!!!!!!!!
ale sie uparłam, jak już zbudujemy ten domek i będę na swoim,
to na rzęsach stanę, ale będę go miała

.
oooo beata ja też takiego chce :) tylko że one kosztują fortune :(

ja też chcę mieć kota....
ale niebieskiego Rosyjskiego....
ale mieszkam z teściówką, a ona by mi go przekarmiła, hrrrr

.
Nie, choć bardzo podobny, przyznam. Nasz to Syberyjski Neva Masquarada. I najukochańszy kot na świecie :)
Tak! Mamy Syjama Wasz to chyba birmanski? :)))

Habibi, chyba mamay podobne kocie dzieci, Twój to syjam?
beata81 napisał(a):

> Eee, Pumka, faaajny ten Twój Marcin :)
> pozdrowienia

Dzięki ;) Mi też zdecydowanie się podoba!
A to my:
ja i moj Ptys;)

image

i nasz synek;)))

image
te zdjęcia ... to bardzo fajny pomysł ... pozdrawiam
a ja tak do szczegółów-super butki miałaś:)
Dzięki Rija:)
Eee, Pumka, faaajny ten Twój Marcin :)
pozdrowienia

.
do góry