Widok

Zdjęcia w ciąży, co myślicie?

Witam forumowiczki :)

Zastanawiałam się nad zdjęciami w ciąży - czy warto zrobić sobie pamiątkowe fotki u fotografa, żeby kiedyś pokazać maluchowi?
Czy może bezsensowny wydatek?
Przeglądałam w necie zdjęcia dziewczyn w ciąży i niektóre są naprawdę świetne! Znacie może jakichś fotografów w 3mieście do których warto się udać?

A może macie już takie zdjęcia? Czy jesteście z nich zadowolone? Zastanawiam się, czy koszt takiej sesji jest duży i jak to wygląda :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robiłam tydzień temu taką sesję jestem bardzo zadowolona :) W pierwszej ciąży nie miałam takiej sesji i bardzo żałuję do dziś. Polecam to super pamiątka nie tylko dla dziecka ale przede wszystkim dla Ciebie :)
No właśnie też mi się tak wydaje, że fajnie mieć zdjęcia na pamiątkę :) a długo coś takiego trwa?
To zależy czego oczekujesz, czy jest to sesja w studiu czy w plenerze. Moja dwie sesje trwały jakieś 2 godziny.
Ja teraz żałuję, że nie robiłam sobie zdjęć w ciązy. Mam dosłownie parę fotek. Następnym razem zdecyduję się na sesję.
Mialam robione takie zdjęcia w pierwszej ciąży i bardzo jestem z nich zadowolona.
Teraz tez planuje sesje, czesciowo rodzinna z synkiem.
Moja sesja trwala 4 godziny, mam 40 zdjec.
Koszt zalezy od fotografa
A mogę prosić o nazwy fotografów na priv? :)
nie mogłam namówić mojego Męża na profesjonalną sesję zdjęciową ;)

ale wykorzystałam odwiedziny kolegi - fotografa z zamiłowania ;) zrobił nam małą sesję w domu :] kolega mieszka w innym kraju, tam zmieniał miejsce zamieszkania i pracę i zdjęcia dostałam mailem dopiero jakiś miesiąc temu :) fajnie jest sobie powspominać tamten magiczny czas :))))
Mnie sesję robiła moja siostra jest po fotografii na ASP :)
Ja polecam...mam piękną pamiątkę...
Mi robiła koleżanka...więc szczęściara ze mnie ;)
tez polecam,swietna pamiątka.sesje mialam w domku z 1h trwala.Ale pani fotograf rewelacyjna kobieta.
napisze na priv jej stronke
Widzę, że takie fotki to jednak super pomysł, skoro tak dużo z Was je robiło :) Chyba warto się zdecydować nie tylko dla dziecka, ale i dla siebie! Wyobrażam sobie, jak fajnie będzie spojrzeć na takie zdjęcia za kilka lat, kiedy maluch podrośnie i aż trudno uwierzyć, że mieścił się kiedyś w tym brzuszku :D
Zapraszam na zdjęcia do mnie :) kilka dziewczyn z forum robiło sobie już u mnie zdjęcia i były zadowolone na tyle, że pozwoliły mi użyć zdjęć w mojej galerii internetowej :)

Jeżeli nie chcesz ruszać się z domu to zawsze mogę przyjechać do Ciebie z całym sprzętem :) fotki stosunkowo niedrogie, wiem, że przyszłe mamy mają inne wydatki.

image image image image
...zaczaruj mnie.! Zabiorę i przemycę Twoją tajemnicę...

- fotografia artystyczna, konkurencyjne ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
image image image image
Więcej tu: http://picasaweb.google.com/jbfotograf
...zaczaruj mnie.! Zabiorę i przemycę Twoją tajemnicę...

- fotografia artystyczna, konkurencyjne ceny
Poproszę w takim razie o ofertę na mejla :)

przyczajona@wp.pl
Witam
zajmuję się fotografią dzieci. Na mojej stronie http://www.lukasztokarski.pl jest wiele przykładowych sesji maluchów. Zapraszam do oglądania. Ofertę prześlę na maila.

Pozdrawiam

Łukasz Tokarski

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://fotodzieci.pl
Zapraszam!
Studio FOTO-KIDS.PL zaprasza na sesje brzuszkowe, rodzinne i dziecięce!

Pytaj o wiosenne promocje.

http://www.foto-kids.pl

image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jaki mniej wiecej koszt takiej sesji?
Witam, jeśli interesuje Cię sesja zdjęciowa to zapraszam do kontaktu na ciacho@ny.pl