Widok

Zdrada przed ślubem

Wesele Temat dostępny też na forum:
Kiedyś od koleżanki która miała wziąść ślub usłyszałem pewną historię.
Była zakochana w pewnym mężczyznie i miała wziąść ślub.
Przygotowania ruszyły pełną parą. W dniu ceremonii przyszła
do pokoju pana młodego i zobaczyła go całującego się z inną
kobietą!!! Ślub został odwołany, a dziewczyna zraziła się do facetów.
Co sądzicie o takiej sytuacji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
Buninka:
Z tym Seagalem to troszku szok ;) Faktycznie robi za szeryfa!
Ale jest i druga strona medali, zdradza i zmienia żonki jak rękawiczki. Doliczyłem się conajmnej 4 żon ;) Ładnie to tak, jeszcze będziesz go podziwiać? :)

Czyli generalnie kobieta musi czuć nad sobą mocniejszego mężczyznę? A co z tymi facetami co są pod pantoflem. Sądzisz, że te związki są mnej szczęśliwe? Ale może bardziej trwalsze?

To kobieta przecież jest króliczkiem co goni się go, a nie mężczyzna:)
A słowo "zmienić" nie znaczy "zdradzać"? :)

Beatka: wg mnie jedna strona się naprawdę zakochuje, a druga to wykorzystuje i cieszy się, że kogoś ma. Widzę po znajomych jak to jest, ciężko znaleźć im drugą połówkę i często są z tymi kto im się nawinie. Z czasem przeradza się to w przyzwyczajenie i lęk przed samotnością znika. Inaczej nie było by 1/3 rozwodów wśród pobierających się i zajadłej nienawiści przy rozwodzie. Jak by się kiedyś kochali, to mieli by większy szacunek do siebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
piotrusiek, nie wierzysz w prawdziwą miłosć? Oj przykre to, bo ona naprawdę istenieje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co do zabawy, która nie trwa wiecznie - oczywiscie że nie trwa! Bo ona nie ma trwać wiecznie. Zabawa to zabawa, nudzi się jak każda. Trzeba zmienić zabawkę co jakis czas he he!
Oj tam od razu obijacze twarzyczek he, he! (a swoją drogą fajny tekst) A ty nie wiesz że Seagal jest od wielu lat szeryfem w jakims małym miasteczku w Stanach? Też się zdziwiłam gdy się dowiedziałam. Podobno boja się go (przestępcy) za samo nazwisko i w miasteczku jest spokój. A w filmach grał dla rozrywki no i trochę dla kasy, ale z powołania jest policjantem. Gra na gitarze, nawet płytę nagrał, ale jakies smęty takie. To tak dla ciekawostki.
Ja tam wiem, czy intelektualistki lubią takich? Raczej nie chodzi o jakieś wielkie wykształcenie, tylko o siłę charakteru tych kobiet i też o biologię. Podobno kobiety lubia czuć nad sobą "siłę". Więc jeśli kobieta jest typem spokojnej myszki, jest zagubiona albo "płocha" (wiem, kretyńska nazwa) to potrzebuje silnego obrońcy jako partnera (partnera do czegokolwiek). Natomiast kobieta silna psychicznie, samodzielna i nie ukrywam, często egocentryczna (której id góruje nad superego) potrzebuje jeszcze silniejszego mężczyzny i fizycznie i pod każdym innym względem. Taki którego otacza aura potęgi. Ale potrzebuje takiego mężczyzny nie po to aby korzystać z tej potęgi (mam na mysli jego władzę czy pieniądze) tylko dla samej przyjemności obcowania z takim człowiekiem.
Pewnie większośc mężczyzn tak do końca nie zna się na kobietach :) To jest właśnie fascynujące poznawać Wasz styl myślenia i poglądy na różne sprawy :) To, że podobają się kobietom i do tego intelektualistkom tacy obijacze twarzyczek jak Seagal nigdy bym wcześniej nie pomyslał. A prawda jest taka, że taki Seagal na ulicy to by w portki robił jak by miał się z kim bić ;D

Tyle, ze zabawa nie trwa wiecznie i przeradza się w nudę i rozczarowanie. Wierzysz jeszcze w prawdziwą miłość? Może jednej strony tak, ale żeby obie strony na raz, to tylko na filmach :)
Oj Piotrusiek, to ty mało kobiety znasz... Mówiłam ci już że się mylisz w wielu sprawach o kobietach, a ty nadal swoje. A Seagal może być :)))

A tak poważnie to niezależna pewna siebie kobieta szuka albo dobrej zabawy albo prawdziwej miłosci, a nie tak jak mówisz pieniędzy i zabezpieczenia.
Znamy sie? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na ciebie to i tak za dużo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mało sie wysilileś(aś) :D
Zrzędzisz Piortusiek , ciągniesz temat jak gume od majtek aby jak najwięcej naiwnych gadulskich załapać.
Głupiście pietrusiek , głupiście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Buninka - ale takie mięśniaki mają więcej w mięśniach niz w glowie :) Biorą środki na wzrost masy mięśniowej, a to powoduje szkody psychiczne. Zatem trudno powiedzieć jak się zachowają w różnych sytuacjach.
Rozumiem, że chodzi Ci o takiego jak Seagal? ;)
Pierwsze słyszę kobietę co marzy o niezobowiązujacych zabawach z facetem :)
Piotrusiek - no chyba żartujesz, jesli myslisz że przemoc fizyczna podyktowana jest umięśnieniem faceta. Nie znam osobiscie żadnego męzczyznę bijacego kobiety, bo żyję wśród normalnych ludzi, ale z tych przypadków o których słyszałam to byli to różni mężczyźni, ale przeważnie tacy nieudacznicy i chorobliwie zazdrośni, którzy przemocą rekompensowali sobie braki i zanizone poczucie własnej wartosci.
Oczywiscie, że lubię męzczyzn wyspotrowanych, ale wysportowany i umięśniony to nie to samo co wymuskany gogus. Ty chyba myslisz o takim Johnie Bravo, a mi chodzi o takiego w typie najemnika. A jesli chodzi o rzucanie dla innej to tak samo robią niewyspotrowane flaki. Zresztą taki typ wysportowany to raczej do zabawy jest przeznaczony a nie do żeniaczki
Buninka - to znaczy, że lubią mężczyzn macho, wysportowanych, takich wymuskanych gogusiów. Ci zawracają im głowę, a potem porzucają dla innej.
Moga też być "kłopoty" innego rodzaju, a'la sprawa Tysona.
Proszę rozwiń mysl " kobiety lubią testosteron a potem pchaję się w klopoty" bo doprawdy nie widzę zwiazku. Jakie kłopoty moge mieć dla tego że uważam że Tiger albo Bas Rutten albo weźmy taki np. Pudzian jest sympatyczny? No w jakie kłopoty mogę wpaść???
Buninka - jak widzę nie zgodzimy się w ocenie tigera ;) Klata jak u pirata, to jednak nie wszystko ;) Kobiety lubia testosteron, ale potem same pchają się w kłopoty.

Beata - a ja po Twoich wypowiedziach, myślalem, że preferujesz ambitne kino z pogłebionymi relacjami damsko-męskimi ;)

A co do wątku. Pamiętam taki film francuski, gdzie podczas przyjazdu ojca na ślub syna, zdradza go nieświadomie z przyszłą synową! Potem podczas ślubu ona odwraca głowe i ten facet poznaje, ze wczoraj z nia spał. Co sądzicie o takiej sytuacji? Nie za wydumana?
z tych kinowych to ostatnio podobał mi się jestem bogiem i kod nieśmiertelności ale ten pierwszy bardziej. Chciałabym obejrzeć melancholię bo mnie ciekawi.Nie stawiam w kinie na ambitne kino raczej na efekty specjalne.
Tiger wcale nie jest niesympatyczny! Owszem, zaszpanować lubi, to fakt, ale mozna z nim sympatycznie pogadać i dobrze się pobawić. A ty jak zwykle Piotrusiek z tym grubym portfelem!!! Normalny ma portfel, jak dla mnie, a nie jakiś nie wiadomo jaki. Ale trzeba przyznac że łeb do interesów ma nieprzeciętny. No i przede wszystkim jest wysportowany. Ale za męża to bym go nie chciała, o nieee!
I potem sie wymądrzają, jakich to w życiu błędów nie popełnić :)
Typu: "jak mąz cię bije - wyjedź na tydzień do rodziny moze mu przejdzie", albo "mąż cie zdradził - zrób to samo, poczuj się wolna".
A jaki film możesz nam polecić? :)
nie ja:)
Myślalem, że kobiety raczej poradniki czytają, a nie filmy oglądają :)
do góry