Widok

Zdrada

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za żadne skarby nie pokażę mu tego po sobie. Chcę odejść jako kobieta dumna (popłakać to mogę sobie w samotności) ale tej satysfakcji naocznie nie dam.Dziewczyny jak sobie poradziłyście? Podpowiedzcie. Najchętniej bym mu nakopała do d.. ale jak już wcześniej napisałam, chcę odejść z klasą. Niech wie co stracił.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sylwia wejdź na erodate zobaczysz ile tam jest facetów zdradzających a kierowców to już zatrzęsienie i może trafisz na swojego męża .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wejdź sobie na lento, badoo, i inne portale. Sami zonaci szukający dyskrecji. Dzis to prosty układ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesli dzien po sie nie odzywał to na pewno cos.ma za uszami. Ja bym sie spakowala i czesc pa frajerze

Niczego nie stracil bo inna ma to samo miedzy nogami co ty...Spytaj sie sama siebie dlaczego zrobil to z inna zamiast z toba...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jakbym.czytal odpowiedzi niepełnosprawnych w pewnym organie na górze ciała. Boty, reptilianie czy inny czort? Ludzie chyba nie

Sylwio, jak dziś wygląda Twoja sytuacja?

Sylwia, jeśli chcesz, to sprawdzimy czy Pan tam był, z kim i kiedy.
Rozumiem cie

może zyskał?

Sylwia co u Ciebie, dajesz radę

Kochana zostań z mężem popraw koronę i idź dalej ,silna jesteś dasz radę a samemu źle a chłopy inne mizerne .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak ktos powiedzial.
Na zdrade najlepsza zdrada.
Mam 21cm, jesli chetna aby mu pokazac jak skaczesz na nich itp to zapraszam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sylwiu? A to po jakiemu? ;)
Sylwiu jeśli miała byś ochotę pogadać to zapraszam do kontaktu spotkanie@vip.onet.pl

czesc wspolczuje calych przezyc ale na zdradę najlepsza jest zdrada
jesli szukasz faceta chetnie tobie w tym pomoge

halo kachana, to ja co tak dziwnie pisze:(
jak masz ochote mozemy sie spotkac i pogadac albo gdzies wyjsc..... bede w gdyni (jestem gdynianka) od 7 lipca- nie jestem lizbijkom!
pozdrawiam cie i glowa do gory, sa straszniejsze rzeczy ( niz Jakis powalony facet) dostanie to spowrotem z nawiazka

Wyprowadziłam się. Jestem sama. Staram się być silna i chyba nawet jestem (chociaż raczej bywam niż jestem). Nie dzwonię (chociaż bardzo bym chciała). Dziękuję Wam za dialog, dobre słowo,porady, nawet negatywy było mi to potrzebne. W rodzinie nikt nie wie o moim odejściu od męża...Nie chcę ich martwić,kiedyś prawda sama wyjdzie na jaw, a ja już wtedy będę mocniejsza i inaczej do tego podejdę...W moim mniemaniu prowadziłam dom idealny (mąż też to potwierdził) lśniący czystością, obiadem,praniem. Myślałam,że nie mamy żadnych problemów...Teraz widzę,że to było za bardzo jak "u mamy".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Halo Sylwia,
czytam twoja Historie i serce mi peka co musisz przechodzic, ludzie duzo pisza z ich punktu spojzenia na swiat´, sa rozne...
ale wiec ze jak go nie zostawisz bedziesz tego zalowac twoje Cale zycíe, bo sytuacja sie nie poprawi nie ludz sie, to co pisze jest mocne ale ty tez musisz byc mocna! olej dziada...!!
facetowi nie dogodzisz i dla tego po rogach ich tak jak oni nas, biez to na luzie, na prawde na luzie, zyj i korzystaj z zycia Sylwia!
a prawdy to on ci napewno nie powie, to tchurze!!!--wypraszam sobie teraz jakies glupie komentaze z ich strony----
idz tez sie dobrze zabawic, a najlepszy sex ponoc jest z kobietom, rozumieja sie swietnie- my facetow tak naprawde to nie potrzebujemy!!!

sorrki was za pisownie, mam nocna sluzbe w niemczech, ta tastatura jest inna - pozdrawiam wszystkie kobietki :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może Sylwia da się zaprosić na kawkę i spacer?
Najwazniejsze terapia. Szybko sobie poradzisz i nie bedziesz myslala dlaczego?czemu ja? Itd
do góry