konto usunięte
193.34.3.*
(10 lat temu) 19 października 2015 o 16:10
"z imienia i nazwiska sie nie podpisujesz" - jak dobrze poszukasz (na forum) to znajdziesz :)
"swoje szowinistyczne wywody" - tak, z pewnością szowinistyczne dla kogoś, kto nigdy nie był na studiach lub też nie chodził na wykład z logiki ;D
"logowac sie na trojmiasto? po co gdziekolwiek sie logowac?" - rozumiem, że na miasto chodzisz w kartonowym worku na głowie, żeby nikt Cie nie poznał i nie zapamiętał? żeby zawsze być anonimowym?
"matołek - mysle ze raczej bardziejw definicje wbija sie nadety kolo" - to Twój problem, jak się niejednokrotnie okazywało nie do wszystkich osób tak się odnoszę :) tylko do durni nie potrafiących czytać co mają przed nosem
"tworzacy kilometrowego offtopa" - wskaż mi tu JEDEN wątek, który nie ma kilometrowego offtopa... ja wypowiadam się w 1 wątku na 10... ponadto w każdym wątku ciągle jest to samo :D
"miedzywierszowo samopochwalnego" - gdybym chciał się chwalić, z pewnością nie robił bym tego 'międzywierszowo' ;) w przeciwieństwie do większości społeczeństwa uważam, że chwalenie się to rzecz naturalna i logiczna... to tacy jak Ty żyją w przekonaniu, że sąsiadowi trzeba porysować karoserie w nowym aucie i podziurawić koła, bo na pewno ukradł :D chwalenie się osiągnięciami jest rzeczą normalną w dojrzałym społeczeństwie... w odpowiednim zbalansowaniu ze skromnością oczywiście...
"w wysoce uczeszczanym watku" - ten wątek jest 'wysoce uczęszczany' bo 3 osoby w tym ja w nim spamują... a nie dlatego, że jest jakoś specjalnie popularny... ale Ty widzisz to co chcesz zobaczyć :D
"dla mnie bez odbioru przygłupie" - argumenty się skończyły, wyżej cała masa dowodów na niekompetencje i brak logiki i spójnych nie-wyimaginowanych argumentów od osoby ':)' więc teraz to nagle 'bez odbioru' :D
0
1