Widok

Zdradziła mnie żona. Jak się odegrać?

Zostalem zdradzony przez zone , jestesmy razem szesc lat , nigdy nawet nie dalem jej powodow zeby myslala ze ja zdradzilem a tu przypadkiem natrafilem na mejl ktory pisala ze swoja przyjaciolka z ktorego wynikalo jednoznacznie ze zdradzila mnie z bratem przyjaciolki . pisala ze Niby zaluje ale nie wiem co dalej zrobic . Mam ochote zrobic to samo , ale do prostytutki nie pujde , nie pitrafilbym z kobiets ktora to robi w taki sposob :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Cześć Sławek. W moim zyciu rowniez cos takiego sie zdazylo. Mialem ochote tak samo sie odgrysc, dopitolic jej do pieca tak zeby sama poczula sie tak jak ja wtedy.... chcialem rowniez spalic samochod facetowi z ktorym to zrobila.... i wiesz co..... Nie zrobilem nic i z tego jestem dumny. Pamietaj , jezeli ona zrobila Ci takie swinstwo to nie badz taki sam .... pokaz jej kto tu zadzi i z podniesiona glowa wytlumacz jej ze jest skonczona.... Wiesz mi ze nigdy jej tego nie wybaczysz..... mnie to meczylo przez ponad 3 lata az w koncu trzeba bylo sie rozejsc bo to co zostaje w czlowieku nigdy sie nie zapomni.... bedziesz mial obrzydzenie, ze ktos ja dotykal, bedziesz chcial byc super ale nie dasz rady poniesc tego faktu ktory bedzie Ci siedzial w glowie... Powiem Ci w prost , ja po takim doswiadczeniu nastepnym razem kazałbym kobiecie wyopier..... bo to ona obiecala milosc wiernosc, a mowi ze zaluje tylko Tobie , a kolezanka bedzie opowiadac jak jej bylo dobrze..... tez przyklad z mojego zycia..... wiec chlopie kaz jej spier.... puki jeszcze masz na to siely , bo za pare miesiecy bedziesz mial juz zbyt zryta glowe......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Człowiek_z_Trapezfiku
Uwaga była akurat do twojej porady. Czy napisałam, że dwa miesiące to odpowiedni czas. Nie. Po prostu jak się człowiek tutaj nie pojawia, to coś już postanowił i po co mu jeszcze mącić teraz w głowie.
@b-b
Daruj sobie takie uwagi. Jeśli w jego związku było uczucie to tymi dwoma miesiącami możesz sobie tyłek podetrzeć. Leczenie trwa zdecydowanie dłużej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Minęły już dwa miesiące od pytania więc porady już niepotrzebne, podobno czas goi rany.
Pytanie tylko czy rzeczywiście skorzystał z tutejszych porad.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ Slawek
Jak się odgryźć? Odejść.
Masakra, ile ty masz lat żeby się odgrywać w ten sposób. Pogadaj z nią, zrób awanturę. Mam wrażenie, że od dawna chcesz zdradzić żonę, a teraz znalazłeś sobie wymówkę by uspokoić sumienie. Skoro ona może to niby ty też...? Żałosne...
Wiesz co zrób.....
przebacz i poszukaj winy w sobie, tak zachowuje się prawdziwy, dowartościowany mężczyzna, bierze to na siebie i stara się naprawić swoje błędy, zmienić siebie.
Trudne, ale bardzo męskie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
No tak, nie ma to jak wygoda. d*py zza biurka nie trza ruszyć :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tym czasem na poszczególne obowiązki domowe w ciągu dnia zmusiliście mnie trochę do rozkminy - za co dziękuję ;) Wszak okazuje się, że np. zakupy można zrobić np. w tesco, i przywiozą je do domu za symboliczną opłatą :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
"z imienia i nazwiska sie nie podpisujesz" - jak dobrze poszukasz (na forum) to znajdziesz :)

"swoje szowinistyczne wywody" - tak, z pewnością szowinistyczne dla kogoś, kto nigdy nie był na studiach lub też nie chodził na wykład z logiki ;D

"logowac sie na trojmiasto? po co gdziekolwiek sie logowac?" - rozumiem, że na miasto chodzisz w kartonowym worku na głowie, żeby nikt Cie nie poznał i nie zapamiętał? żeby zawsze być anonimowym?

"matołek - mysle ze raczej bardziejw definicje wbija sie nadety kolo" - to Twój problem, jak się niejednokrotnie okazywało nie do wszystkich osób tak się odnoszę :) tylko do durni nie potrafiących czytać co mają przed nosem

"tworzacy kilometrowego offtopa" - wskaż mi tu JEDEN wątek, który nie ma kilometrowego offtopa... ja wypowiadam się w 1 wątku na 10... ponadto w każdym wątku ciągle jest to samo :D

"miedzywierszowo samopochwalnego" - gdybym chciał się chwalić, z pewnością nie robił bym tego 'międzywierszowo' ;) w przeciwieństwie do większości społeczeństwa uważam, że chwalenie się to rzecz naturalna i logiczna... to tacy jak Ty żyją w przekonaniu, że sąsiadowi trzeba porysować karoserie w nowym aucie i podziurawić koła, bo na pewno ukradł :D chwalenie się osiągnięciami jest rzeczą normalną w dojrzałym społeczeństwie... w odpowiednim zbalansowaniu ze skromnością oczywiście...

"w wysoce uczeszczanym watku" - ten wątek jest 'wysoce uczęszczany' bo 3 osoby w tym ja w nim spamują... a nie dlatego, że jest jakoś specjalnie popularny... ale Ty widzisz to co chcesz zobaczyć :D

"dla mnie bez odbioru przygłupie" - argumenty się skończyły, wyżej cała masa dowodów na niekompetencje i brak logiki i spójnych nie-wyimaginowanych argumentów od osoby ':)' więc teraz to nagle 'bez odbioru' :D
tez z imienia i nazwiska sie nie podpisujesz szerzac swoje szowinistyczne wywody, wiec jakos winyw sobie nie widze :d logowac sie na trojmiasto? po co gdziekolwiek sie logowac?
matołek - mysle ze raczej bardziejw definicje wbija sie nadety kolo tworzacy kilometrowego offtopa miedzywierszowo samopochwalnego w wysoce uczeszczanym watku o zdradzie na towarzyskich :D
dla mnie bez odbioru przygłupie :d
no właśnie wiem, że jest jakaś ":)" na forum, i rozważałem tą opcję, ale ona chyba podpisywała by się zawsze tak samo, a nie '...' czy ':P'

don't know... don't care...

jeszcze parę takich indywiduów a będę mistrzem w odpowiadaniu na zarzuty i oszczerstwa, które nie istnieją :D
> wyssałeś z palca

Byłbym skłonny sądzić, że właściwa w tym miejscu byłaby forma "-aś" bo jakoś styl a zwłaszcza treść wypowiedzi osoby o wdzięcznym nicku ";)" bardziej mi pasują do ssaczki a nie ssaka :D
Ale mogę się rzecz jasna mylić :)
bardziej bawią nieudolne matołki, którym wydaje się że są zabawni :) ale podpisać się już ciężko, zalogować również, bo jak coś Ci nie wyjdzie to byłby wstyd... więc się nie podpiszę ;) no cóż... Twój wybór ;D

"wszystkowiedzacy" ;) mocne słowo ;) szkoda, że pusto masz w głowie i zaraz się skończysz...
a na początku zaczynało być śmiesznie :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ehh panie programers dajesz sie wciagac kochany w brutalny trolling :D
w sume bawia mocno tacy wszystkowiedzacy o wszystkim od barszczykow cytrynowych na bazie :D
a baza z torebki :D
czlowieku osmieszasz sie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"wazne ze pracujesz :D a nie czyscisz wanne ;)
no bo zarabiasz 2x wiecej niz twoja kobieta na kasie w biedronce :d"

gratuluje błyskotliwej dedukcji, musisz być medium, żeby wyciągać takie wnioski, lub na prawdę nie zdałeś matury z polskiego :)

nie wiem również co ma 'schabowy' wspólnego ze stroną 'obiad w 30 minut' i skąd Twoje porównanie :)))
informację jakoby zrobienie obiadu zajmowało mi 30 minut, lub żebym korzystał z w/w strony również wyssałeś z palca :) pisałem, że OD 30 minut... przy czym realnie jest to dłużej, ale obiad gotuje się zazwyczaj sam :) trzeba tylko nastawić kuchenkę...

coraz lepiej się bawię :D
probowales kiedys oskryptowac kotleta schabowego z ziemniakami i surowka czy tak se tylko teoretyzujesz tutaj :D słodki gawędziarzu :D
wazne ze pracujesz :D a nie czyscisz wanne ;)
no bo zarabiasz 2x wiecej niz twoja kobieta na kasie w biedronce :d
fakt że Tobie, czy komuś innemu jakaś czynność zajmuje więcej czasu, i nie potrafisz bądź masz problemy z optymalizacją (oskryptowaniem :D ) niektórych codziennych czynności WCALE nie znaczy, że te czynności innym zajmują tyle czasu ile się Tobie wydaje :D:D:D:D:D
:) to mysle ze najwyzszy czas sprobowac zaskoczyc zone obiadem w 30 minut - tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono :D
do góry