Widok

Zdradzony

Żona mnie zdradziła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sarkazm to był, a nie oferta handlowa. Nie mam czasu, a tym bardziej pieniędzy. W moim wieku, już tylko gawędziarstwo pozostało i "udzielanie się", między zdrowaśką, a głaskaniem Kota.

Trolinka ostro udzielasz się na forum, chyba masz sporo wolnego czasu, może w sobotę 3h wolne ?? ;-)

Przecież zapłacenie 25latkowi za 3 godzinki to nie zdrada (?)
To "sobotnia potrzeba" ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

One wszystkie są bardzo wierne, do czasu aż nie zdradza

Cudownie (klaszcze w dłonie) :) Zrobić z siebie błazna, za pieniądze i jeszcze to opisać. Uwielbiam męską logikę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mnie też zdradziła i to niby moja wina była, bo "nie poświęcałem jej uwagi"... Człowiek pracował po 12h, kupował prezenty, upominki, zabierał na urlop za granicę, zabierał do kina, teatru, na mecze koszykówki i słyszy, że za mało uwagi poświęcał... Przyznała się podczas obiadu, że sypia z kolegą z pracy, ale chciała ratować nasz związek, bo mnie kocha, a on to tylko seks... Zemściłem się jeszcze przed rozwodem tak, że sprowadziłem sobie do domu młodą, bardzo ładną panią lekkich obyczajów, żeby ta małpa mnie z nią nakryła :) kosztowało mnie to 2000 zł, ale czas z tą panią był wart pieniędzy, a reakcja byłej już żony była genialna, kiedy jej powiedziałem, że ja kocham, a z tamtą to tylko seks i jeszcze za pieniądze :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oo, solidarność jajników się włączyła :) tak, tak, to facet zawsze winny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też ją zdradź. Oko za oko, skoro ona może, to dlaczego nie Ty?
I tak to już koniec, zdrady się nie wybacza.

Bo jest osobą niegodną zaufania ;)

I co zrobisz . Jak go nawet trafisz , to podrywacz obcych żon zadzwoni na policje .Ja wyniosłem sie poznałem inną .Jak są dzieci to gorzej ale przy niej nie pozbierasz mysli .

Zastanów się dlaczego to zrobiła !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rezygnować z własnego prawa do szczęścia? Walczyć z samym sobą? Po co? To ma być szczęście? To ma być miłość?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

g*wno tam! Wiesz co to znaczy pokochać kogoś całym sobą? Sercem i duszą? Nie móc żyć bez tej Ukochanej Osoby? Tęsknić i nie mieć spokoju dopóki nie spojrzy się w najdroższe oczy? Usychać bez kołyski ramion Ukochanego?... Nie samym "dawaniem" i braniem" psy żyją, a co dopiero Człowiek. Jeśli jeszcze wrażliwy i wartościowy to o wszystkich dookoła, tylko nie o sobie myśli. To dopiero niewolnictwo i śmierć za życia, bo jak żyć bez tej dopełniającej Ciebie części. Wiesz co to znaczy walczyć przeciwko samemu sobie, w imię posługi innym i rezygnować z własnego prawa do szczęścia?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdy nie ma jednostronnej winy. Zawsze 50/50. Twoja. I Twojej Żony. Jeśli chcesz odbudować relacje to na niej się skup a nie na jakiejś chorej zemście, która podbuduje Twoje urażone ego i chora męska ambicje. Karma wraca wiec facet prędzej czy później obudzi się i zostanie z niczym bo właściwie kwestią jest pytanie w czym pies zawinił, ze suka daje? Jak suka nie da, pies sam nie weźmie ️

Kawa. Po kalafiorowej by me. Pozdrawiam wszystkie "znudzone mężatki" i "maDki" :]
http://youtu.be/r6RsQbOfJ7k
Ps
Panie reżyseru kochany, Dziękuję za odwołanie wojny ;)

Widocznie od cudzej dostał to, co chciał, a nie dostawał od własnej. A dwa lata to nie chwila zapomnienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo chętnych na znudzone mężatki....to na pęczki. Zawsze jakiegoś znajdzie.
Ot choćby na tym forum
https://forum.trojmiasto.pl/Szukam-kobiety-t1068748,1,46.html

Człowieku zajmij się rozmową z żoną. Bo chyba o to Ci chodzi, żeby odbudować relacje. A nawet nie wiesz czy nadal ma kontakt z kochankiem. Może nie ma już czego zbierać. Czym Ty się zajmujesz???? Odreagowywaniem na forum???? Czy to jest najważniejsze????
A co do Twojej żony...napisałeś, że miała wszystko. To czego szukała???? Chyba że ma taką pewność, że cokolwiek zrobi, nie straci tego wszystkiego co ma.,

Przemyśle to ale trochę już za późno poczyniłem pewne kroki aby mu życie uprzykrzyć

Oboje są tak samo winni. On zabrał się za czyjąś żonę, a ona za czyjegoś męża. Zostaw faceta w spokoju i zacznij rozmawiać z żoną. Czasu nie cofniesz, ale może jeszcze nie wszystko jest stracone.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (81 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (75 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Trans osoby z Trójmiasta (193 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry