Widok

Zespół Alabama na wesele - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Potrzebuję szczerych aktualnych opinii o tym zespole. Czy faktycznie nie prowadzą wesela (mimo zapewnień) i pobawią się tylko młodzi??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilka mięsięcy temu,byłam na weselu, gdzie grał ten zespół. Jeżeli mam być szczera, to tenże zespół nie jest wart takich pieniędzy. Prowadzenie kiepskie(prawie żadne), a bawili się tylko młodzi. Starsi nie wychodzili zza stołów. Typowy koncert rockowy. A przecież na weselu mają bawić się wszyscy. Większość weselników 40+ po oczepinach zawinęło się do domu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ojj to mnie trochę zmartwiłaś:( Kilka miesięcy temu szukaliśmy zespołu i po dobrych opiniach doszliśmy do Allabamy i podpisaliśmy umowę, ale ostatnio przeglądając forum natknęłam się na przeciwne opinie i trochę zaczynam się stresować: (
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli w większości zaprosiłaś młodych. to nie martw się, na pewno będą się bawić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak dla ścisłości, nie jestem zwolenniczką disco polowych zespołów, ale jest tyle utworów przy których bawią się i młodzież i ci starsi. Alabama niestety o tym nie pomyślała. Pomyślała wyłącznie o tych młodszych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry