Widok
http://aplauzshow.pl/ na tej stronie jest wszysko co potrzeba :)
Mozna w ciemno polecić ten zespół. Dwa tygodnie temu bawiliśmy się na weselu w Kiełpinie Sala u Rychertow. Zabawa super ! I dla towarzystwa młodszego jak i starszego. Dwa lata temu też bawiliśmy się na ich zabawie Andrzejkowej w Miechucinie Sala u Iwonki. Jak dla mnie teraz grają dużo lepiej. Z repertuarem są na bieżąco. Oczepiny też super. W tym roku też grają Andrzejki w Miechucinie Sala u Iwonki i z pewnością będziemy tam ze swoim towarzystwem ;-)
W sierpniu tego roku grali na naszym weselu i jednym słowem - rewelacja. Sami nie spodziewaliśmy się, że aż tak przypadną do gustu naszym gościom i nam. Do dziś zbieramy pochwały :) Przerwy były krótkie i rzadkie, idealnie wyczuwali kiedy należy zwolnić tempo. Dali z siebie 100%. Świetnie poprowadzili zabawy oraz całą imprezę. Scenka z kotarą, za którą stałam z moim mężem i byłam jego rękami zrobiła furorę, z resztą sami z rozbawieniem oglądamy ten filmik :) W naszym odczuciu nie było to z ich strony odklepanie kolejnego zlecenia. Będziemy ich każdemu polecać, bo całkowicie na to zasługują. Kontakt również bezproblemowy, przed weselem mogliśmy liczyć na spotkania i pomoc w przypadku pojawiających się pytań. Gdybyśmy mieli podejmować decyzję jeszcze raz - znowu wybralibyśmy Aplauz Show :)
W razie dodatkowych pytań - chętnie pomogę, ale mam nadzieję, że wystarczająco zachęciłam :)
W razie dodatkowych pytań - chętnie pomogę, ale mam nadzieję, że wystarczająco zachęciłam :)
wczoraj mieliśmy spotkanie z zespołem i od razu zadecydowaliśmy, że to oni zagrają na weselu. Na stronie jest numer do pana Marcina, który na pewno chętnie się z Tobą spotka i pokaże płytę z wesela, opisując dokładnie każdy element wesela. Jestem podekscytowana i już nie mogę się doczekać naszego wesela! Jestem przekonana, że nasze rodziny oraz znajomi będą się świetnie bawić :)