Widok

Zespół Coemi

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałem usłyszeć wasze opinie o zespole Coemi. Podobno zespół parę razy grał już w Maciejce ale podobno tez na innych salach. Krótko! Polecacie czy nie? ;) Jaką muzykę grają czy robią długie przerwy?

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszyscy polecaja. po uslyszeniu ich demo wlasciwie bylam zdecydowana, no ale jak uslyszalam cene ponad 5tys. to zrezygnowalam.
cenia sie i dobrze. jesli kogos na ten zespol stac to jak najbardziej. Graja super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja bawiłam się na weselu z ich udziałem 2 razy. Są naprawde rewelacyjni w tym co robią. Zabawy na poziomie i słyną z rzeczy która bardzo mi sie podoba może to blachostka ale naprawde fantastyczne są te wierszyki o młodej parze :) Polecam naprawde z czystym sercem.
A co masz na myśli przez zabaw na poziomie? A jak jest z przerwami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
5tys? ale z poprawinami tak? bo jak za samo wesele to troche przegiecie :)

Pozdrawiam
Koszty to
pierwszy dzień 3,600 zł
Poprawiny 800 zł
Dojazd 200zł

a wiec wychodzi 4600
sorry za pomylke ;-)
Zdecydowanie polecam :) Będą grać na weselu mojej córki a grają rewelacyjnie i mają saksofon

image
Znam zespół z saksofonem gdzie z poprawinami biorą 3500, a tak ogólnie mogę polecić zespół set, s-a-wi i domino, Znam wiem jak grają podobne ceny , dodatkowo akordeony itp. reszta do ugadania
Jestem kelnerką w ośrodku koło Kościerzyny i obsługuję weslea! słyszałam bardzo dużo zespołów i zdecydowanie moge polecić zespół Coemi grają rewelacyjnie! Moge polecić jeszcze zespół SAMBA! grają tak samo rewelacyjnie jak Coemi. O ile dobrze pamiętam ich siedziba znajduje sie w Starogardzie Gdańskim ale jeśli wpisze pan w googlach Zespół SAMBA ze starogardu gdańskiego to napewno wyświetli się panu ten zespół!
pozdrawiam

Mielismy wesele wraz z poprawinami 13 Maja 2017, pakiet Coemi zespol, wodzirej, oraz DJ na drugi dzien (tzw full opcja). Pan Wojtek to niesamowite wyczucie kiedy co wypada, i elastycznie prowadzi scenriusz wesela w zaleznosci od nastrojow gosci i potrzeby. Wspaniale wprowadzil wszystkich w pozytywna, rodzinna atmosfere, zapoznal ze soba gosci z obu stron, zapowiadal kolejne wydarzenia i dbal o prawidlowy przebieg imprezy. Robil to jednak w sposob nienachalny i taktowny. Sam wokal oraz repertuar wpasuje sie w wiekszosc gustow muzycznych, brzmi to bardzo przyjemnie dla ucha i porywa do tanca. Jednym slowem wszystkiego po trochu w dobrym tonie. Warto skorzystac z uslug Pana Wojciecha i dac sie odciazyc choc troche w ten dzien, zeby moc sie bardziej cieszyc czasem z goscmi i wspolna zabawa. Jedyne co moge z wlasnego doswiadczenia podpowiedziec to zeby dokladnie omowic program oczepin jesli macie jakies specjalne oczekiwania, np co do konkursow. Polecam
do góry