Widok
Na tym forum w wiekszości zespoły same się reklamują i podszywają pod młode pary,albo kogoś kto był na weselu znajomych. Aktualnie sama szukam zespołu i doradzono mi, żeby w żadnym wypadku w tej kwestii nie polegać na tym forum. Wchodzę i szukam tu namiarów, ale w żadnym wypadku nie sugeruję się wypowiedziami i opiniami (zarówno dobrymi jak i złymi) i radze zrobić tak samo. Naczytałam się o super zespołach, a jak uslyszałam ich nagrania, to po prostu zgroza... Najlepiej skontaktować się z zespołem i samemu ocenić, ewentualnie popytać sprawdzonych znajomych, ale zdać się przede wszystkim na własny gust
Powodzenia i wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)
Powodzenia i wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)
Znam zespół Magic - grali na naszym weselu w kwietniu. Byliśmy bardzo zadowoleni, bo grali prawie cały czas, nie z podkładów demo tylko "na żywo" i fajnie zorganizowali oczepiny - żadnych zbereźnych zabaw, co dla mnie jako Panny Młodej było ważne:) Najbardziej gościom sie podobało jak pan Przemek wyszedł z akordeonem do stołów i nam przygrywał. Także polecam.
Ja miałam okazję bawić się na weselu gdzie grał Magic i tak nam się spodobali, że na naszym weselu też będą grali. Z tego co wiem, to wszystkim bardzo się on podobał, robią sobie krótkie przerwy, często kiedy goście zaczynają śpiewać przyśpiewki oni się podłączają podchodząc do stołów z akordeonem. Także moim zdaniem są naprawdę super. No ale wszystko kwestia gustu, a jak wiadomo z gustami się nie dyskutuje. Pozdrawiam i życzę owocnych decyzji.
Grali u nas na weselu w czerwcu, technicznie całkiem profesjonalnie, ale nie zachęcają ludzi do zabawy niestety, Panowie z zespołu nadrabiają, natomiast panie śpiewają bez życia, wyglądają na smutne, a to nie zachęca ludzi do zabawy. Mogę z czystym sumieniem polecić zespół Laskowski Band z Warszawy. Wspaniale śpiewają i chętnie bawią się z gośćmi, jedyny ich minus to są drodzy, ale warto byłam tydzień temu na weselu na którym grani było fantastycznie:)))
Zespół Magic grał na naszym weselu 29.07. Bardzo wszystkim polecamy. Pełen profesjonalizm. Mieliśmy kilka życzeń, wszystkie spełnili. Super kontakt z gośćmi. Wszyscy bardzo chwalili. Śpiewy z akordeonem przy stołach faktycznie super, choć nie byliśmy do tego przekonani przed weselem:) Oczepiny zabawne, super poprowadzone, takie jak omówiliśmy przed weselem:) No i wykonanie piosenki Niecierpliwi, Żałujemy, że nie wzięliśmy tego utworu na pierwszy taniec. Jesteśmy bardzo zadowoleni i gorące podziękowania dla zespołu:)
Ania i Piotr
Ania i Piotr