Widok

Zespół Magic-zna ktoś???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny poszukuje opinii o zespole Magic.Czy może miał ktoś lub słyszał na żywo jak grają???
www.zaspolmagic.pl
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O nie-naprawde nikt nie zna???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na tym forum w wiekszości zespoły same się reklamują i podszywają pod młode pary,albo kogoś kto był na weselu znajomych. Aktualnie sama szukam zespołu i doradzono mi, żeby w żadnym wypadku w tej kwestii nie polegać na tym forum. Wchodzę i szukam tu namiarów, ale w żadnym wypadku nie sugeruję się wypowiedziami i opiniami (zarówno dobrymi jak i złymi) i radze zrobić tak samo. Naczytałam się o super zespołach, a jak uslyszałam ich nagrania, to po prostu zgroza... Najlepiej skontaktować się z zespołem i samemu ocenić, ewentualnie popytać sprawdzonych znajomych, ale zdać się przede wszystkim na własny gust
Powodzenia i wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki Elccia chyba tak zrobie..Pozdrawiam i rowniez zycze wszystkiego dobrego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Znam zespół Magic - grali na naszym weselu w kwietniu. Byliśmy bardzo zadowoleni, bo grali prawie cały czas, nie z podkładów demo tylko "na żywo" i fajnie zorganizowali oczepiny - żadnych zbereźnych zabaw, co dla mnie jako Panny Młodej było ważne:) Najbardziej gościom sie podobało jak pan Przemek wyszedł z akordeonem do stołów i nam przygrywał. Także polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Miałem ślub we wrześniu. Na weselu grał Magic i było super. Gościom bardzo podobały się oczepiny. Muzyka grana na żywo, niektóre kawałki lepsze niż w oryginale. Akordeon rewelacja potwierdzam opinie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja miałam okazję bawić się na weselu gdzie grał Magic i tak nam się spodobali, że na naszym weselu też będą grali. Z tego co wiem, to wszystkim bardzo się on podobał, robią sobie krótkie przerwy, często kiedy goście zaczynają śpiewać przyśpiewki oni się podłączają podchodząc do stołów z akordeonem. Także moim zdaniem są naprawdę super. No ale wszystko kwestia gustu, a jak wiadomo z gustami się nie dyskutuje. Pozdrawiam i życzę owocnych decyzji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
równiez miałam okazję być na weselu gdzie grał Magic i polecam ;)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tak, bawiła się przy nich i było fajnie. MOim zdaniem tylko słabe oczepiny, ale to pewnie sugestia pary młodej musi być odpowiednia (w jakim klimacie i jak długie maja być). A czy ktoś korzystał z ciast slodkie.trojmiasto@wp.pl? Znalazłąm ogłoszenie i nie wiem, czy warto...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak, my mielismy ciasta od nich - bardzo smaczne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.myspace.com/firefoxzespol
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
grali u mojego brata i będą grali u mnie - po 15.10.2011 napiszę czy nadal trzymają klasę :)
najważniejsze to, że to są ludzie z wykształceniem muzycznym, nie żadne disco-polo, grają bardzo różne przeboje, dostosowują się do tego przy czym chcą bawić się goście, świetnie czują publikę :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
u nas grali
polecam
nigdy w życiu nie zamieniłąbym na inny zespół!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
My też mieliśmy Magic. Już 2 lata temu podpatrzyliśmy ich na weselu przyjaciół i od razu wiedzieliśmy, że chcemy żeby grali i u nas. Są naprawdę świetni:) Goście byli zachwyceni i my też. Także gorąco polecam!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Grali u nas na weselu w czerwcu, technicznie całkiem profesjonalnie, ale nie zachęcają ludzi do zabawy niestety, Panowie z zespołu nadrabiają, natomiast panie śpiewają bez życia, wyglądają na smutne, a to nie zachęca ludzi do zabawy. Mogę z czystym sumieniem polecić zespół Laskowski Band z Warszawy. Wspaniale śpiewają i chętnie bawią się z gośćmi, jedyny ich minus to są drodzy, ale warto byłam tydzień temu na weselu na którym grani było fantastycznie:)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zespół Magic grał na naszym weselu 29.07. Bardzo wszystkim polecamy. Pełen profesjonalizm. Mieliśmy kilka życzeń, wszystkie spełnili. Super kontakt z gośćmi. Wszyscy bardzo chwalili. Śpiewy z akordeonem przy stołach faktycznie super, choć nie byliśmy do tego przekonani przed weselem:) Oczepiny zabawne, super poprowadzone, takie jak omówiliśmy przed weselem:) No i wykonanie piosenki Niecierpliwi, Żałujemy, że nie wzięliśmy tego utworu na pierwszy taniec. Jesteśmy bardzo zadowoleni i gorące podziękowania dla zespołu:)

Ania i Piotr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry