Widok

Zespół TIREX- opinie proszę

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bardzo proszę o opinie na temat tego zespołu :) wszystko, co wiecie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gorąco polecamy zespół Tirex. Grali u nas i goście byli zachwyceni. Fajne głosy i przyjaźni ludzie. Przesłuchując dziesiątki innych zespołów pozostali nie mieli do nich startu.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy u kogos ostatnio grali ? Bardzo interesuje mnie szczera opinia na ich temat. Wszelkie informacje sa z przed X lat.... a z tego co sie orientuje to maja chyba inna wokalistke.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem zachwycona!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie też grali! Wspaniali, ciepło, otwarci ludzie. Pani Amelka wyjątkowa kobieta o niesamowitym głosie, a pan Paweł to cudny facet!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Teraz mają dużo lepszą wokalistkę, po studiach wokalnych, z charyzmą, magnetyzuje swoim urokiem osobistym i głosem. Perełkaaaa!!! I piękna uroda. . . Gorąco polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Och! Ach i Eech! chyba się zaraz posikam albo może jednak shaftam od tego lukru, sama już nie wiem. Dobrze, że pisząca(y) połapał się dopiero za trzecim razem, że nie wystarczy tylko zmieniać imiona. W innym wątku dotyczącym drugiej grupy ze stajni Elvisa nawet się przedstawił jako Marek ale nie był aż tak wylewny ograniczając się do krótkiego wpisu "super"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zespol TIREX gral na naszym weselu w tym miesiacu i bylismy zachwyceni!!
Kontakt z nimi przed i w trakcie wesela byl swietny, wzieli pod uwage wszystkie sugestie i prosby, takze nasi polscy i zagraniczni goscie bawili sie super :) W duzym skrocie - cudowna atmosfera, duzo usmiechu i genialne wokale - polecamyyyyy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry