Widok

Zespół na WESELE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie podpisałam umowę z najlepszym zespołem w 3mieście.Polowałam na nich przez rok czasu i przez to że nie mieli wolnego terminu w tym roku,to przenieśliśmy nasze wesele na przyszły rok.Są fantastyczni i warci swojej ceny.Gorąco polecam.
Jak ktoś chce info na ich temat to zapraszam na maila.Ale pewnie większośći tak wie co to za zespół... :)
Pozdrowienia dla Shelli ;))))))))Ona też wie :)

Pozdrowionka dla wszystkich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No nie to nawet w Białym stoku płaci się ok 2000-3000 tys no to nie ma co wymagac ze w gdańsku za 1500 4 osobowy zespół zagra .... przynajmniej tak mi się wydaje :)

ja osobicie uważam, że jest kilka innych zespołów także dobrych, nie można mówić, że jeden jest tylko najlepszy
czy ktoś mógłby mi pomóc zbieram opinie na temat zespołu pana Pstronga "Pstrong Orkiestra" czy jakoś tak??? może ktoś był na weselu gdzie grali???
o a co to za zespół???
mamy za rok slub i ciągle szukamy czegos fajnego;))
będę wdzięczna za info;)))
pozdrowionka
Tunia, a co to za zespół???
Ślub mamy 02.09......
Będę wdzięczna za zdradzenie tajemnicy;)))
dzięki i pozdrawiam
słuchaj chyba troszkę przesadzasz że w tamtych stronach tyle biorą zespoły a wiem coś na ten temat...wg mnie to 2000 to już jest naprawdę duzo pieniędzy za zespól na wesele...ja będę płaciła zw 3 połowę...
nefretete, czy możesz mi proszę napisać na maila jaki to zespół?? dziękuję :)

słuchaj mogłabyś mi podać namiary na ten zespół?????? Pozdrawiam ;o)
czy moge poprosić o namiary na zespół Pozdrawiam ;o)
Nie możecie napisać kilku namiarów na zespoły. Przecież to nic złego a każdy mógłby sobie wybrać. Ja też szukam zespołu........A jeżeli nie można podać nazwy to prześlijcie na meila dzieki.
Malgoniek, postaram sie dzisiaj wysłąć ci maila z zespołami!
pap ;o)
Bardzo Ci dziękuję!!!
Ja tez bym prosiła o taką listę, również innych forumowiczów.
Moge tez poprosic? Dzieki....
już poszło ;o)
możesz dac namiary na "1 plus 2"? Dzięki

ewka
Przeslij nam namiary na najlepszą kapelę weselną w Trójmieście. Dzięki!!!

ewka
przedzwon do Malibu Latino 501 146 665, nie sa u nas mocno znani bo graja sporo za granica, ale za z****isci
.. uczestniczę w tym forum od paru dobrych miesięcy.. i powiem szczerze, że jedna rzecz, jakiej się nauczyłam dzieki forumowiczom jest dystans do padających tu opinii..
..Najlepszy a najlepszy.. beznjadziejny, tragiczny.. to jest kwestia gustu i wymagań jakie się stawia przed zespołem, kamerzysta, lokalem itp.
Wiele razy czytałam o zespołach, że sa super extra wypas, a kiedy dostawałam ich mp3, nastawiona na cos rewelacyjnego, dostawałam próbke twórczosci podrzednych szarpidrutow, no i notke z kwota, ktora byla ostrym przegieciem.
Ciagle powstaja nowe zapytania o zespol, a na kazde pytanie jest milion roznych opinii.. w rezultacie czlowiek glupieje i zalamuje rece..
Coraz czesciej widze na tym forum podszywajacych sie pod forumowiczow przedstawicieli firm, ktore na sile chca narzucic swoj opinie. Wzbudza to moj niesmak. Wprowadzanie ludzi w blad, reklamowanie kichy, krytykowanie na prawde dobrych zespolow. Dlatego pozwyzej zrobie nowy temet z rozpiska wszystkich zespolow , ktore pojawiaja sie na tym forum i ewentualne namiary o nich. Sami musicie spotkac sie z zespolem, posluchac i ocenic.
Nie dajcie sie pseudo-forumowiczom, wybor kapeli musicie podjac sami..
Nie dajcie sobie wcisnac kitu...:)

w 100% się z Tobą zgadzam, o gustach się nie dyskutuje. Ja np. zdecydowanie chciałam zrezygnować z biesiady typu "Hej sokoły" i disco polo gdyz po prostu tego typu rozrywki nie trafię. Ale generalnie ludzie na weselach najlepiej bawia sie właśnie przy takiej muzyce. My naszym gościom zaproponowalismy coś zupełnie innego i byli zachwyceni. Zespół grał fantastycznie szlagiery lat 70 i 80 z całego świata (Tina Turner,Michael Jackson,The Police, rock and roll,salse,cha-cha, Grease, Gorączka Sobotniej Nocy I wiele wiele innych).
Goście byli zafascynowani muzyką i spiewem. Kiedy nie tańczyli, to wsłuchiwali się w płynące rytmy.
Slub mieliśmy w czerwcu, a dotąd o naszym przyjęciu sie mówi, co przyjmuje za pełną aprobatę gości za naszą propozycję.

do góry