Widok
Jesli mozesz cos doradzic to bedzie super. Szukamy czegos w centrum Gdyni, na ok.40+ osob, eleganckiego ale nie do przesady.
przemek napisał(a):
> Oliwka napisał(a):
>
> > Szukam fajnej kapeli na wesele w październiku. Czy Hotel
> > Nadmorski jest OK?
>
> hotel jest sympatyczny-szczegolnie sala kominkowa-sa jedak
> rownie ciekawe miejsca w Trojmiescie.
> wszystko zalezy od zasobow finansowych i od tego na jakim
> klimacie miejsca wam zalezy
przemek napisał(a):
> Oliwka napisał(a):
>
> > Szukam fajnej kapeli na wesele w październiku. Czy Hotel
> > Nadmorski jest OK?
>
> hotel jest sympatyczny-szczegolnie sala kominkowa-sa jedak
> rownie ciekawe miejsca w Trojmiescie.
> wszystko zalezy od zasobow finansowych i od tego na jakim
> klimacie miejsca wam zalezy
FRAGLESI-ONI????!!!!!!CO CI SIE W NICH BODOBA???????NAJLEPSZY W GALAKTYCE A PRZYNAJMNIEJ W TRÓJMIESĆIE JEST ZESPOŁ VIVA WCZORAJ GRALI NA WESELU U MOICH ZNAJOMYCH W LUKUKLUSIE CZY JAKOŚ TAK-TO CO WYPRAWIAJA NA SCENIE TO SIE W GŁOWIE NIE MIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MUSIAŁBYŚ ICH POSŁUCHAĆ TO BYŚ ZMIENIŁ ZDANIE.POZDRAWIAM.ONI NAPEWNO ZAGRAJA NA MOIM WESELU!.
VIVA jest najlepsza. Grali na naszym weselu 15.08 i każdemu możemy polecić ten zespół. Jeśli chcecie się przekonać jak grają to można ich usłyszeć w gdańskim Matrixie--prowadzą tam imprezy karaoke (my na weselu też mielismy karaoke). Wszystko było na najwyższym poziomie. Nie mogę sobie wyobrazić naszego wesela z innym zespołem. Wszyscy goście byli zachwyceni. Fakt, że to dość drogi zespół, ale warto. Szkoda, że mają zamiar grać jeszcze tylko ok. 2 lat.
pozdrawiam, kala
pozdrawiam, kala
Karolinko, to byłaś w Jaworze 15.08? Gdzie się chowałaś? Dziękuję za komplement. Mam nadzieję, że suknię bedziesz miala bez trenu--nie wyobrażam sobie przetańczenia całej nocy w sukni z trenem, nawet podczepionym, lub na kole. Moja spisała się cudownie--zresztą nie tylko ona, wszystko moim zdaniem było super(skromna jestem, co?). W końcu ten dzień był efektem mojej całorocznej pracy. Mój mężuś pracował zawodowo a ja załatwiałam prawie wszystko sama,ale zawsze mogłam na niego liczyć. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Ci tak udanego ślubu i wesela jak nasze. Prawdę mówiąc to zazdroszczę Ci, że to wszystko jeszcze przed Wami. Chyba tylko TY możesz obiektywnie powiedzieć czy cały mój wygląd się komponował, bo przecież nikt nie powie pannie młodej, że coś jej nie pasuje?
pozdrawiam, kala
pozdrawiam, kala
staliśmy w holu z moimi rodzicami ok 22 ale nie dziwię Ci się że mnie nie zauważyłaś, wyglądałaś na taką szczęśliwą. Powiem Ci szczerze że dzięki tobie zrezygnuję z welonu a moja mama mnie namawia na taką fryzurę jaką Ty miałaś. te koraliki czy perełki wyglądały super, gdzie się czesałaś????
A tak naprawdę to ja zazdroszczę Tobie bo chciałabym już po weselu zeby być z moim Tomciem tak na 100%.
Pozdrawiam Cię serdecznie
A tak naprawdę to ja zazdroszczę Tobie bo chciałabym już po weselu zeby być z moim Tomciem tak na 100%.
Pozdrawiam Cię serdecznie
To w takim razie chyba Wy rozmawialiście z nasza dentystką. Jesteś za Złotej Karczmy?A czesałam się w salonie welli ( "Perełka") przy pętli w Oliwie. Tam pracuje moja fryzjerka, której dwa lata temu dałam się namówić na obcięcie włosow i teraz jestem jej niezmiernie wdzięczna. A fryzurka była mojego pomysłu (i kolorek też). Jeśli chcesz to namiary na fryzjerkę mogę podać Ci na priva. Do włosów miałam poprzyklejane takie drobniutkie kwiatuszki. Fryzura trzymała się takze na poprawinach.Welonu krótkiego nie chciałam, a długi mogłabym mieć tylko w kościele wiec zrezygnowałam z niego na rzecz szala i było super. A teraz kilka pytań:gdzie macie wesele, czy macie już jakiś zespół do kościoła (moge polecić zespół, który grał u nas), no i najważniejsze--czy masz już upatrzoną jakąś sukienusię? Nawet nie wiesz jak się cieszę, że dołączyłaś do forum--tak mało tu życzliwych osób. widziałam Twój post również na gimbli, ale tam już nie bede odpisywała; zostańmy przy trójmiejskim. przynajmniej na razie.
pozdrawiam, kala
pozdrawiam, kala
Witaj Karolino widziałam i słyszałam troche zespolow weselnych ale po tym jak uslyszalam VIVE to zmienilam zdanie o zespolach oni poprostu nie graja na weselach oni daja prawdziwe KONCERTY!!!goscie zamiast pic jesc wola spedzac cale wesele na parkiecie tak bylo w LUKULUSIE obsluga jedzenie.itp jest bez zarzutu narazie nie mam ustalonej daty slubu ale to bedzie prawdopodobnie w nast. roku w pażdzierniku i na bank zagra VIVA za ten zespół bylabym zapłacic nawet do 5000 zeby tylko u mnie zagrali!!!!chlopacy ktorzy graja w tym zespole są z****isci malo jaki zespol potrawi takie robic show momentami jak bedziesz tanczyc u siebie na weselu i zamkniesz oczy usłyszysz L.ARMSTRONGA,STACHURSKIEGO I WIELU INNYCH!!!właśnie tak VIVA śpiewapo za tym robia na weselu karaoke i sie przepieraja.......narka warto zrobic wesele w LUKULUSIE.
http://udanaimpreza.pl/ Z nimi każda impreza jest niesamowitym wydarzeniem :)