Widok

Zespół weselny SZWAGRY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy miał ktoś może u siebie na weselu zespół Szwagry ??

http://www.wix.com/WEBSITEQNC/SZWAGRY

Czekam na opinie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
swietny zespol grali u nas 27 czerwca. profesjoanlna konferansjerka, bogaty repertuar i co chyba wazne nie pijacy naprawde polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
a może jakies nowe opinie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
super zespół ....muzyczny,świetna muzyka super zabawa do samego rana ...chłopaki tak rozruszaja towarzystwo że nikt nie usiedzi na miejscu a nogi same sie rwą do ....wiem to bo sama widziałam i Słyszałam....GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAGDA:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
up
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też jestem zainteresowana. Po przesłuchaniu kawałków z ich strony spodobali mi się. Jednak się jeszcze zastanawiam. Poszukałam na forum ale opinii jest niewiele. Może jednak jest więcej osób które ich miały na swoim weselu bądź się bawiły na innych imprezach z ich udziałem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
SA NAPRAWDE FAJNI..POLECAM:)))))))))0
up
Brawo. Może wszystkie kapele zrobiłyby sobie taką reklamę wg tego oto schematu. Pewnie parę osób da się na to nabrać. Wychodzi na to, że co zespół, to już nie ma lepszego. Chociaż jest jeden wyjątek: ktoś przed weselem się napił.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Proszę o opinie o zespole Szwagry. W tygodniu podpisuję z Nimi umowę. Może ktoś napisze coś więcej o nich?
Witam! Moja przyjaciółka będzie miała zespół Szwagry na weselu w październiku. Ponieważ jestem świadkową, chciałam wiedzieć co to za zespół. Jak na razie zdążyłam się zorientować, że panowie podchodzą na serio do swojej pracy i mają naprawdę ciekawe propozycje zabaw a muzykę dostosowują do indywidualnych potrzeb klienta. Jak tylko wrócę z wesela, ocenię jak się spisali.
Cześć to ja Freya, mam jakieś problemy z zalogowaniem się,więc piszę bez zalogowania.
Jestem już po weselu, na którym zespół Szwagry dał niezły popis.
Muzyka była rewelacyjna i takież wykonanie.Były kawałki i dla starszych i dla młodszych, a nawet najmłodszych. Na poprawinach były nawet typowo dziecięce piosenki typu "ogórek",gdzie dzieci zajęły cały parkiet a rodzice towarzyszyli im w radosnych pląsach.

Jeśli chodzi o konferansjerkę, to nie mam wątpliwości, że szwagier-Łukasz urodził się z mikrofonem w ręku.Mam wrażenie, że muzyka dostosowana była do gości, tego przy czym się bawią, więc tutaj duży plus za wyczucie. Były też atrakcje-niespodzianki przygotowane przez zespół. Jakie nie będę opisywać , bo wtedy popsuję cały efekt WOW jaki pojawia się gdy Szwagry zaskakują Parę Młodą.
Wszystko prowadzone w dobrym guście. Tempo, wydaje mi się ,że można je ustalić, gdyż zespół był w stałym kontakcie z młodymi i informował o kolejnym bloku muzycznym i co po nim nastąpi.
Reasumując, zespół spisał się na medal. Oczywiście każdy ma inny gust muzyczny,ale myślę, że po spotkaniu ze Szwagrami jest w stanie się dowiedzieć jaki styl preferują.

Ja ubawiłam się po pachy ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam!

Freya, przegladam rozpiskę z datami ślubów na 2013 rok. Mam ślub tego samego dnia. Też wybralam fryzjerkę Olę Czerwińską. Mam do Ciebie pytanie. Na którą umawiałaś się na uczesanie ?
Witam

Po niewielkiej zmianie, czesanie mam na 10.
Czesc,

aha, mi zaproponowała 12-stą. Tylko obawiam czy się wyrobię.
Czym wy się ludzie zachwycacie? Zaspolik jakich wiele,żadna rewelacja.
Niektórzy nie powinni jednak dotykać mikrofonu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

do góry