Widok
Zespoły
Będę poszukiwać dobrego zespołu muzycznego na marzec 04. I w związku z tym mam małe pytanko - czy któryś z dobrych zespołów (mam nadzieję że są takie:) pojawi się na targach ślubnych ze swoją ofertą. Chciałabym ze swym lubym zaoszczędzić czasu i rozjazdów po całym trómieście i zdecydować się na ofertę konkretnego. Proszę o info o zespołach które będą na targach i gdzie ich szukać. Dzieki z góry i mam nadzieję że do zobaczenia. Marzena M.
witaj,
po co Ci zespół na targach??
ja mam namiary na extra zespół!!!!!!!!!!
miałam go na weselu 3 m-ce temu, byli rewelacyjni,
nie grają jakieś wiejskie usia-siusia ... tylko naprawde ładne przeboje, polskie i zagraniczne, dla starszych i młodyszych...
jesli była byś zainteresowana to daj znać wysle ci namiary na priw.meila
NAPRAWDE W 1000% MOGE ICH POLECIĆ!!
POZDRAWIAM
po co Ci zespół na targach??
ja mam namiary na extra zespół!!!!!!!!!!
miałam go na weselu 3 m-ce temu, byli rewelacyjni,
nie grają jakieś wiejskie usia-siusia ... tylko naprawde ładne przeboje, polskie i zagraniczne, dla starszych i młodyszych...
jesli była byś zainteresowana to daj znać wysle ci namiary na priw.meila
NAPRAWDE W 1000% MOGE ICH POLECIĆ!!
POZDRAWIAM
Dziękuję za informację odnośnie polecanego przez Ciebie zespołu. Być może skorzystram z Twojego polecenia. Jeśli chodzi o odpowiedż na Twoje pytanie - uważam że ktoś kto traktuje poważnie swoje zajęcie, myśli także o pokazaniu się i przedstawieniu swojej oferty na tego typu imprezie- przecież będą tam młode pary. Można powiedzieć że będzie dla mnie również bardziej wiarygodny i profesjonalny. Tak po prostu uważam. Dziękuję za list i pozdrawiam Cię serdecznie. Marzena.