Widok

Zgubiono portfel

Matarnia Inne Temat dostępny też na forum:
Zgubiłam dziś portfel przy OBI na Matarni. Pieniądze, dowód osobisty, prawo jazdy, dokumenty od samochodu, karta do bankomatu.
Uczciwego znalazcę proszę o zwrot :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super ! Jestem szczerze zdziwiona i niedowierzam .

Wczoraj zostawilismy torbę od wózka w tramwaju- były tam różne pierdoły dla dziecka wiadomo i przepustka meza do pracy i moja ładowarka- w sumie nic wartosciowego ( no może prócz torby) i ktos sobie zabrał ,a motorinczy choc zjechał do zajezdni nie s****dził tramwaju tylko zrobił rundke i pojechał dalej w trase.Miałam tam tez rachunek z adresem to mysłałam że ktos odda jak zobaczy że się nie obłowi ale chyba tylko się łudziłam...:(
no jednak wiara w człowieka wraca
Rewelacja. Pozdrawiam znalazce kimkolwiek jest. Obys znalazl rowniez moj portfel telefon :)
Super ze portfel sie znalazl . Ale mnie ciekawi skad macie info ze poczta ma obowiazek odeslania???? Jak zgubilam dowod ,ktory listonosz wrzucildoskrzynkido do mnie nie dotarl wiec poczta ma to generalnie w d*pie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mi policjant powiedział, że nie mam wyrabiać nowych dokumentów od razu tylko poczekać z tydzień, dwa, bo często wrzucają same dokumenty do skrzynki i poczta ma obowiązek odesłać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry