Widok

Zgubiono portfel

Matarnia Inne Temat dostępny też na forum:
Zgubiłam dziś portfel przy OBI na Matarni. Pieniądze, dowód osobisty, prawo jazdy, dokumenty od samochodu, karta do bankomatu.
Uczciwego znalazcę proszę o zwrot :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi policjant powiedział, że nie mam wyrabiać nowych dokumentów od razu tylko poczekać z tydzień, dwa, bo często wrzucają same dokumenty do skrzynki i poczta ma obowiązek odesłać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super ze portfel sie znalazl . Ale mnie ciekawi skad macie info ze poczta ma obowiazek odeslania???? Jak zgubilam dowod ,ktory listonosz wrzucildoskrzynkido do mnie nie dotarl wiec poczta ma to generalnie w d*pie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rewelacja. Pozdrawiam znalazce kimkolwiek jest. Obys znalazl rowniez moj portfel telefon :)
no jednak wiara w człowieka wraca
Super ! Jestem szczerze zdziwiona i niedowierzam .

Wczoraj zostawilismy torbę od wózka w tramwaju- były tam różne pierdoły dla dziecka wiadomo i przepustka meza do pracy i moja ładowarka- w sumie nic wartosciowego ( no może prócz torby) i ktos sobie zabrał ,a motorinczy choc zjechał do zajezdni nie s****dził tramwaju tylko zrobił rundke i pojechał dalej w trase.Miałam tam tez rachunek z adresem to mysłałam że ktos odda jak zobaczy że się nie obłowi ale chyba tylko się łudziłam...:(
suuuuper!!!!! BRAWO DLA ZNALAZCY ZA UCZCIWOŚĆ!!!!!!! :))))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem mile zaskoczona i gratuluję,ze się znalazł
Super że tak się skończyło ,jak czyta się coś takiego to powraca wiara że jednak są uczciwi ludzie .
ze wszystkimi dokumentami, kasą bez 100zł i karteczką, że to na dobry obiad i piwo :P ale było łącznie 530, więc cieszę się mega :)

żeby było "śmieszniej" moja siostra też zgubiła portfel wczoraj i też wrócił calutki z zawartością drogą poszukiwań przez fb :)
ze wszystkimi dokumentami?
ale znając życie,bez pieniędzy:(?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
portfel dziś przyszedł pocztą :) jednak istnieją jeszcze uczciwi ludzie!
a skad wam sie wzielo ze poczta polska ma OBOWIAZEk oddania dokumentow?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzwoniłam do OBI czy ktoś może znalazł i przyniósł bo to było przy wejściu na dział ogrodniczy... weszłam, zapłaciłam, wyszłam do auta pod same drzwi praktycznie i odjechałam
powiedzieli, że nikt nie zgłaszał znalezienia...
o monitoringu nie pomyślałam, jutro zadzwonię i popytam

ubezpieczenie już wiem, policjant mi znalazł w bazie :)
w sumie dobrze, że jeszcze nie przerejestrowany na mnie był, i tak bym musiała za ten dowód rej zapłacić i tak, tylko prawko i dowód muszę wyrobić no i kartę do banku, ale do tego muszę mieć dowód... dobrze, że mam wspólne konto z mężem bo z osobistego nawet bym kasy nie wypłaciła bo jak bez karty i dowodu

wierzę jednak, że się znajdą chociaż dokumenty, bo kasy mało nie było :( 500zł
Może ktoś znajdzie, mój mąż tez niedawno zgubił i ktoś przyniósł po tygodniu-bez pieniędzy,ale z dokumentami.
Sprawdz na stronie UFG po nr rejestracyjnym gdzie auto było ubezpieczone. Ogólnie współczuje, mega latania i załatwiania Cie czeka...
Powodzenia:)
zadzwon do obi-ego,a noz cos wiedza,moze nawet monitoring przewiną,tylko musisz pamietac mniej wiecej godzine
jeśli kupowałaś od osoby prywatnej - to zadzwoń do byłego właściciela i zapytaj ;) gdzie było ubezpieczone :]
karta zablokowana, właśnie idę na policję zgłaszać, bo dopiero dotarłam do domu...
kurcze, nawet nie wiem w jakiej firmie była polisa, bo auto dopiero kupiłam, nawet nie przerejestrowałam na siebie jeszcze :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry