Widok

Zielona Sala (Gdańsk Jasień) - proszę o opinie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Cześć,
czy ktoś mógłby się podzielić opiniami na temat Zielonej Sali w Gdańsku? Na stronie piszą, że sala jest 2 poziomowa i pomieści 150 osób. Trochę mi się nie widzi dzielenie gości na 2 grupy, może ktoś wie ile osób mieści się na dole?
Może ktoś też wie, jaki mniej więcej jest koszt przeprowadzenia tam wesela i czy można np. wynająć samą salę, bez jedzenia?
Z góry dzięki,
Yenna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam :) Moja siostra miała tam wesele, choć było to całkiem dawno, ale w środku wygląda tam naprawde fajnie.
W sobote jesteśmy umówieni w Zielonej Sali z właścicielem na omówienie wszystkich spraw bo najprawdopodobniej chcemy tam wesele, więc napewno tutaj wszystko napiszę. :)
pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tymi dwoma poziomami troche przesadzają. wg mnie jest to sala na max 90-100 osob.
Ostatnio fotografowałem tam w lipcu.
W tym tygodniu oddaję materiał zdjęciowy parze i powinno coś pojawić się na blogu firmowym także zapraszam.
Fotografia ślubna FOTOlinea Mariusz Wacławiak
http://www.fotolinea.pl tel: 664 970 037

NIP: 466-027-55-73
REGON: 340800958

Wystawiam faktury VAT
Mam wesele na ok. 80 osób, i szczerze powiem że np. na 100-120 osób też nie widze tam wesela, bo dużo ludzi na górze sie nie pomieści. Mają fajny taras u góry, w środku bardzo ładnie, można bardzo fajnie udekorować tą salę. Fajny parkiet, w podłodze są światła, co dodaje fajnego wyglądu i efektu.
Jeżeli chodzi o koszta to takie wypasione już menu to w tym roku 160zł za osobę. (wliczona w to dekoracja sali, nie ma z góry narzuconego wystroju, plus kelnerzy itp). Nie ma opłaty za tzw. korkowe.
Sala kliamtyzowana, co dla mnie jest dużym plusem z racji tego że biorę ślub w lipcu.
Właściciel konkretny, bardzo pomocny. Co do menu nie ma możliwości wynajęcia tylko sali, bo z tego co mówił ma swoją zgraną, konktetną ekipe, i nie chce żeby ew. błędy wynajętych kucharzy ważyły na opinii Zielonej Sali.
My już zdecydowani, i zadowoleni w wyboru. Zaliczka 20% reszta płatna 10 dni przez Weselem.
Pozdrawiam!

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry