Widok
Zielone Patio?
Poważnie rozważam zakup w inwestycji Zielone Patio dewelopera Mach. Bardzo wiele negatywnych komentarzy znalazłem na forach, na temat dewelopera, jednak teraz, gdy weszła ustawa deweloperska, wiele z tych zarzutow wydaje się nie możliwych do powtórzenia. Cy jest ktoś, kto tez rozważa zakup mieszkania w tej inwestycji?
Z czego znany jest Mach ?
- ze stawiania budynków na źle przygotowanym gruncie - czyli budynki "wędrują"
- ze zmian cen pod groźbą nie przystąpienia do umowy końcowej
- z nieterminowości
- z wątpliwej jakości wykończenia
etc etc
Ta firma jest chyba rekordzistą w 3city i okolicach jeżeli chodzi o liczbę "potknięć"
- ze stawiania budynków na źle przygotowanym gruncie - czyli budynki "wędrują"
- ze zmian cen pod groźbą nie przystąpienia do umowy końcowej
- z nieterminowości
- z wątpliwej jakości wykończenia
etc etc
Ta firma jest chyba rekordzistą w 3city i okolicach jeżeli chodzi o liczbę "potknięć"
Jak czytam takie komentarze to nie moge uwierzyć ze komuś sie chce pisać takie bzdury. W Pruszczu i w Gdańsku stoją piękne budynki, nowoczesne osiedla, aż chce sie patrzeć, mieszkańcy żyją w nich zadowoleni i tylko denerwuje ich ze ktoś kto nic na ten temat nie wie, wypisuje takie głupoty, tylko dlatego ze nie lubi właściciela firmy. Jestem mieszkanka Osiedla Bursztynowego i nie żałuje ani przez chwile wyboru. Moi znajomi kupili w Cambel Town i maja piękne mieszkanie i sie cieszą, więc jestem pewna, ze mieszkańcy Zielonego Patio tez bedą szczęśliwi w nowym mieszkaniu. Pozdrawiam niezdecydowanych.
jaka to grupa? nie znalazłem.
kupiłem mieszkanie i Jestem już mocno poirytowany ciągłym przekładaniem terminów, całe mieszkanie opłacone, w banku większe odsetki z powodu braku aktu własności i wpisu do księgi a pani z biura obsługi nie widzi żadnego problemu - 5 miesięcy po terminie z umowy ale wszystko jest OK, wręcz poinformowała mnie że dalsze telefony mogą tylko moją sytuację pogorszyć!!!! Ręce opadają, może wizyta dziennikarza Faktu w jakiś sposób ich zmobilizuje, ja w pojedynkę nie dam rady.
kupiłem mieszkanie i Jestem już mocno poirytowany ciągłym przekładaniem terminów, całe mieszkanie opłacone, w banku większe odsetki z powodu braku aktu własności i wpisu do księgi a pani z biura obsługi nie widzi żadnego problemu - 5 miesięcy po terminie z umowy ale wszystko jest OK, wręcz poinformowała mnie że dalsze telefony mogą tylko moją sytuację pogorszyć!!!! Ręce opadają, może wizyta dziennikarza Faktu w jakiś sposób ich zmobilizuje, ja w pojedynkę nie dam rady.