Widok
Tak, rocznik 87 :)
Suknia jest, obrączki, restauracja, hotel dla gości, kamerzysta, fotograf, DJ, zaproszenia wszystkim wręczone :) Jeszcze tylko musimy załatwić autokar, sprawy z Kościołem i Urzędem, kwiaty, garnitur, weselną, etc... :D ;) trochę dużo tego zostało, a do ślubu coraz bliżej, u nas z kolei też problem z czasem, ja ciągle jestem na uczelni, mój M. do późna pracuje i nie ma kiedy wziąć się za resztę :/
Jeden dzień, a masę przygotowań, stresu i nerwów :) Ale w imię tej chwili warto zaniedbać całą resztę :)
Suknia jest, obrączki, restauracja, hotel dla gości, kamerzysta, fotograf, DJ, zaproszenia wszystkim wręczone :) Jeszcze tylko musimy załatwić autokar, sprawy z Kościołem i Urzędem, kwiaty, garnitur, weselną, etc... :D ;) trochę dużo tego zostało, a do ślubu coraz bliżej, u nas z kolei też problem z czasem, ja ciągle jestem na uczelni, mój M. do późna pracuje i nie ma kiedy wziąć się za resztę :/
Jeden dzień, a masę przygotowań, stresu i nerwów :) Ale w imię tej chwili warto zaniedbać całą resztę :)
Darunia sters jest oczywiście, załatwione to jeszcze wszystko nie mam została dekoracja, oprawa muzyczna, obrączki i całość do ubioru Pana Młodego a co najgorsza nie mamy czasu ponieważ remontujemy mieszkanie. A co do pleneru właśnie nie mam jako takiego pomysłu. A ty już wszysko masz?? A i tak poza tematem też jesteś rocznik 87?
U mojego narzeczonego w pracy chyba z 2wóch kolegów brało ślub w Boże Narodzenie, i z tego co słyszałam wszyscy są zachwyceni :)
Zresztą, to na prawdę taka niespotykana data, każdy jest pozytywnie zdziwiony jak się dowie kiedy sobie ślubujemy ;D
Ojj, ile razy już na tym forum pisałam, że marzy mi się śnieg ;))))
Dziewczyny, a tak po za tematem, gdzie planujecie swoje sesje zdjęciowe, jakiś plener czy gdzieś w budynku z racji zimowych temperatur?
My swoją mamy w pałacu w Krokowej ;)
Zresztą, to na prawdę taka niespotykana data, każdy jest pozytywnie zdziwiony jak się dowie kiedy sobie ślubujemy ;D
Ojj, ile razy już na tym forum pisałam, że marzy mi się śnieg ;))))
Dziewczyny, a tak po za tematem, gdzie planujecie swoje sesje zdjęciowe, jakiś plener czy gdzieś w budynku z racji zimowych temperatur?
My swoją mamy w pałacu w Krokowej ;)
Też myślałam podobnie, ale w końcu wymarzyliśmy sobie ślub w grudniu, w święta, to dlaczego mamy rezygnować skoro nadarzyła się taka okazja? :)
Zresztą wszystko zależy od upodobań pary, moja siostra miała ślub cywilny w lipcu br., a Kościelny zaplanowała na wrzesień przyszłego, bo lubi ciepłe klimaty, i do tej pory nie może pojąć, że mi i mojemu M. chce się ślubować w zimę :)
Życzę Ci, powodzenia w podejmowaniu decyzji, w końcu ta data będzie dla Was w szczególny sposób wyjątkowa :)
Zresztą wszystko zależy od upodobań pary, moja siostra miała ślub cywilny w lipcu br., a Kościelny zaplanowała na wrzesień przyszłego, bo lubi ciepłe klimaty, i do tej pory nie może pojąć, że mi i mojemu M. chce się ślubować w zimę :)
Życzę Ci, powodzenia w podejmowaniu decyzji, w końcu ta data będzie dla Was w szczególny sposób wyjątkowa :)
Goździku, ciekawa jestem czy Tobie chciałoby się w święta Bożego Narodzenia zrywać z samego rana i pracować i za normalną stawkę, tak jakby to był normalny dzień?Mi raczej nie, i jeżeli miałabym już pracować to razy 2, w większości miejscach obowiązuje, tzw. stawka nocna i świąteczna, która jest wyższa niż dzienna. Wiadomo to jest czas wolny od pracy, do tego ważne święto i większość z nas chce je spędzać z rodziną i w świętym spokoju ;)