Widok
o rzesz ....... Zimno jak do tej pory nie było .. ile dajecie stopni nad ranem - teraz oscyluje -15 -16 . Jeśli chmury nie przykryją to - 20 na bank .
Zalecam śledzenie temperatur i pogody http://gdansk.infometeo.pl/ i http://www.meteoblue.com/en/poland/weather-chwaszczyno
Numeryczne prognozy bardzo dokładne : http://meteomodel.pl/gfspl/T2M/00 kumaci się połapią ;)
Zalecam śledzenie temperatur i pogody http://gdansk.infometeo.pl/ i http://www.meteoblue.com/en/poland/weather-chwaszczyno
Numeryczne prognozy bardzo dokładne : http://meteomodel.pl/gfspl/T2M/00 kumaci się połapią ;)
Zdzisiek, kurde, mordo Ty moja. Toć z nieba mi spadłeś ziomalu! Nie ma to jak swój swojego zrozumie. Ale kurde, ja żem już dzisiaj wszystko wypił, ech może Jadźkę namówię, to pocwałuje do GSu, to każe jej kupić jedno od Ciebie! Dzięki Zdzisiu, aż łezka się w oku zakręciła, że takie ludziska jak Ty są jeszcze na świecie. Ej, wszystkie zacne, Banińskie gbury, chowajta się do dziury. Ze Zdzisiem razem pijemy zdrowie Wasze, w mordy nasze!
Heniek, Heniuś, , Henryczku Ty żeś mi tak miło tu napisał, że Ci powiem, że mi się też łezka w oku zakręciła i powiem Ci, że aż mi się cieplej zrobiło i wiesz co, wylazłem z pod pierzyny i tera se jakiś meczyk obejrze. No mi Genia wczoraj zapas łikendowy browarów zrobiła . (kurde głupio wyszło, że już nie masz, "przepraszamjaciebie")
Heniek , ale tam wyżej jak żeś napisał "Ej, wszystkie zacne Banińskie grbury. ... to normalnie jak jaki Kochanowski Jan , Ty musisz się chyba poezją interesować? A ~lusi to chyba mało rozrywkowa jest , bo napisała że usmiała się jedyny raz, to trochę mało, nie to co my uśmiechnięci od rana!
p.s Geńka mi mówi że ja się uśmiecham nawet jak śpię :)
p.s Geńka mi mówi że ja się uśmiecham nawet jak śpię :)
Zdzisiu, tak mi pochlebiasz, jaki ze mnie poeta Zdzisiu, ja zwykły człeczek jestem. Czasem mnie się uda coś ciekawego napisać, a z tym Kochanowskim Janem, to lepiej nie mogłeś celnąć, bo żem się uczył o Ursulce na pamięć. A to dziwne, że się ~lusi więcej do nas nie odezwała, co nie? Może rzeczywiście masz Ty rację, że się z nas naśmiewa. Ale przecie z czego tu się śmiać? Samo życie z nas wyłazi co nie Zdzisiu?
Noo Zdzisiu, co racja to racja. Moja Jadźka trochę wczoraj na mnie nakrzyczała, że chlewik robię z naszej izby. A jaki to chlewik Zdzisiu, parę pustych, walających się butelek, kilka kiepów na stole i dwie przedwczorajsze skarpety obok lodówki. No i wielka afera. Gniewa się na mnie i nie chce mi podać śniadanka do łóżka. Muszę ją chyba dzisiaj wyprowadzić na spacer. Kupię jakiego gofra może? Życzę Ci Zdzisiu miłego dzionka.To pa!
Gofer powinien załatwić sprawę, weź z podwójnym cukrem pudrem.Zobacz Heniek jakiś ~tomek i marek(ale to chyba baba ), NAS tu wyzywa od stereotypow i dziadów, powiem Ja Ci, że chamstwa nie zniese i nie będę z Chamem dyskutował , bo Mnie sprowadzi do swojego poziomu .
p.s Heniuś zyczem ja Tobie dużo słońca , mimo tylu chmur na niebie .
p.s Heniuś zyczem ja Tobie dużo słońca , mimo tylu chmur na niebie .
Zdzisiu, kurde, ledwo com tylko na spacer żem se poszedł, a tu już komuś jad się ulał. Kurde, jak nie wiem, jak te doktory ostrzykują te paniusie, że zostawiają takie nieszczelności. Myślisz Zdzisiu, że marek i wacek (tomek) to baba? Patrzaj no Zdzisiu, jak ten świat dzisiaj zwariował. Same Brajanki i Majkele biegają po podwyrkach, to i może babom dają imiona męskie, i to jeszcze podwójnie! Nie to co my, nie Zdzisiu? My to mamy takie prawdziwe imiona z dziada pradziada. No, ale masz Ty całkowitą rację, że z chamstwem nie będziemy pisać. I chamy też niech do nas nie piszą bo i tak nie odpiszemy. Nie i już. No, ale tak se myśle, że jak to prawdziwa baba, to może poszło o tego gofra co Zdzisiu ? Wiesz jak te baby zawistne o byle co. No, ale przecie ja chitry nie jestem. Mnie obce ludzie (nie gniewaj się Zdzisiu) piwo stawiają, to i ja mogę markowi i wackowi (tomkowi) tego gofra kupić, a co mi tam. Tylko, też tylko z cukrem pudrem, bo po grzbiecie od Jadźki oberwę, że obcej babie stawiam jeszcze bitą śmietanę. Jak tam Zdzisiu ciepło tam macie z Gieniusią dzisiaj ?
Heniula mój Ty "funflu" najlepszy, tak to już jest, że z niektórych sączy się jad, a z Nas kultura i mądrość życiowa. My poprostu ich (tych chamskich i niewychowanych) miażdżymy kulturą, masakrujemy, powalamy !!! A z tymi babami, to mi nawet nie gadaj, nawet mi nie gadaj -ile to rozwodów , ile wojen , kłótni ...przez te baby!
Niejaki ~qaz napisał , że Tomek i Marek są drętwi i racje ma kurde, bo" najgorzej, to być drętwy za życia, po śmierci to co innego"
p.s Co Ci powiem, to Ci powiem, ale ciepło
Niejaki ~qaz napisał , że Tomek i Marek są drętwi i racje ma kurde, bo" najgorzej, to być drętwy za życia, po śmierci to co innego"
p.s Co Ci powiem, to Ci powiem, ale ciepło
Widzisz Zdzisiu, ludzie nas lubią, a nawet kochają (niejaki MK tak napisał). Kurde, aż mi się miło na sercu zrobiło, że są jeszcze fajne i sympatyczne ludziska na tym forum. Bo czasem to mówię Ci, że jak pluną żółcią, to nie wyrabiam okulary przecierać. Pamiętaj Zdzisiu, żeby żyć tak, jakby jutra miało nie być, dlatego ja, zjem i wypiję wszystko z lodówki dzisiaj. Pozdrawiam Cię cieplutko! p.s. Ucałuj Gieniusię na dobranoc ode mnie. Pa Zdzisiu! p.s. ~qaz - też pozdro :)
Cieszy mnie Heniu taka sytuacja , że są takie chłopy jak ~MK ,~qaz i Ty Heniek oczywiście , dzięki którym czuję się mniej samotny w tym Baninie. Za dużo tu w tej naszej wsi frustracji , problematyczności, mądralów i takich tam ...Ale MY się nie damy! Będziemy walczyć!
Heniek , a z tym jedzeniem na wieczór , to słyszałem, że nie powinno się jeść po 18:00 co by nie przytyć , dlatego ja jem po23:00.
p.s Heniu , Geńki wczoraj na dobranoc nie ucałowałem, bo mi powiedziała, że mi czosnkiem śmierdzi z twarzy, a ja żem zjadł tylko ze 15 ząbków.
Heniek , a z tym jedzeniem na wieczór , to słyszałem, że nie powinno się jeść po 18:00 co by nie przytyć , dlatego ja jem po23:00.
p.s Heniu , Geńki wczoraj na dobranoc nie ucałowałem, bo mi powiedziała, że mi czosnkiem śmierdzi z twarzy, a ja żem zjadł tylko ze 15 ząbków.
Kurde, Zdzisiu, my to se widzę, te same problemy z babami mamy. Moja Jadźka też się czepia o ten czosnek. Mówi, że w naszej izbie ,,wali jak w murzyńskiej chacie''. Przywlekła skądś taką maskę p-gazkę i kazała mnie w niej sypiać. Ale, jak żem przymierzył, i zobaczył się w lustrze, to żem stwierdził, że wyglądam wyjątkowo nie twarzowo i tego brzydactwa na pewno nie założę. Tym bardziej na noc! Ale, postanowiłem sobie w przyszłym roku na hallołin, to się chętnie przejdę w tej masce do kilku zacnych gburów. Wtedy, niech mnie powiedzą twarz w twarz, czy im się podobam w tej masce, czy nie? Zdzisiu, na czosnkowy odór z twarzy, to ja Ci polecam śledzia! Tylko, musi tak z parę dni poleżeć, bo świeży to słabo działa. Gwarantuję Ci, że się skończą czepianki o czosnek!
Heniek śledzia to ja lubię, ale z trunkiem procentowym .Kiedyś miałem zabawną sytuacje na drodze.
Jadę se moim Trabantem od mojego kumpla z którym wypiłem półtora litra%procentowego trunku i zatrzymuje mnie milicjant .
Każe dmuchać w alkomat , poczym mówi.
-Pan ma półtora promila.
-Mówię, to niemożliwe , nie piłem trunku promilowego tylko procentowy.
-Powiedział że jestem prawdomówny obywatel, przeprosił i puścił wolno.
Morał z tego taki, że warto być prawdomówny.
Jadę se moim Trabantem od mojego kumpla z którym wypiłem półtora litra%procentowego trunku i zatrzymuje mnie milicjant .
Każe dmuchać w alkomat , poczym mówi.
-Pan ma półtora promila.
-Mówię, to niemożliwe , nie piłem trunku promilowego tylko procentowy.
-Powiedział że jestem prawdomówny obywatel, przeprosił i puścił wolno.
Morał z tego taki, że warto być prawdomówny.
Ja cie pierniczę Zdzisiu, ale historia. Dobrze, Ze Ty im prawdę powiedział, bo inaczej to by Cię do ciupy milicjanty powlekli, a trabanta na parking wywieźli i jeszcze pewnie na taki 100 %procent płatny! Ja to też przygodę z misiakami miałem, i to taką, że koń by się uśmiał, i to dosłownie! Wracam se ja z dożynków, gniady mnie pięknie wiezie, a tu wtem zza krzaki wyskakują chłopaki i zaczyna się kontrola. Papiery w porządku, koń po przeglądzie, oc aktualne. No nie mają się do czego czepić. Ale chodzą tak wkoło, gniady jakoś nerwowo łbem wymachuje, i nagle wrzeszczą. Panie kierowco, wyraźnie czujemy alkohol! Prosimy dmuchnąć w balonik. A proszę Cię bardzo, problemu nie widzę! Ja czysty jak łza wtedy byłem. Patrzą na wynik i gały przecierają, bo na tych ekranach im ZERO wybiło. I jeszcze raz procedura i jeszcze i jeszcze. Wtem jeden wrzeszczy! Panie woźnico, to bydle jest pijane i wskazuje na konia. Tylko nie bydlę, się odszczekuję. To mój koń, wierny przyjaciel człowieka! No ale se myślę, ja nie mogę. To przecież łapczywe konisko, pewnie się gdzieś nażłopało i tera udaje wariata. No ale, żeby mnie tak wpuścić w maliny, no jasna cholera, trza konia ratować. Zamienili my się z gniadym miejscami i tym sposobem dowiozłem nas obu do zagrody. Rano jak wytrzeźwiał, to mnie przepraszał i dziękował, że mu zadzisko uratowałem. Toć pewne, że na kabanosy by poszedł i wisiał na hakach u rzeźnika aż miło. No jak tam Zdzisiu, ciepło dziś macie z Gieniusią?
Heniek, ale żem miał spięcie z Genią!
Leciał se w telewizji Tapl Model i tam jest taka jedna polska amerykanka .
Chciałem se być miły dla Geńki i mówię .
-Genia dla mnie to Ty wyglądasz jak "ta Krupa"
Genia jak mnie bez słowa prasła w pysk i poszła do kuchni strugać ziemniaki , a nastrugała ich ze 50kg (se myślę, że chyba przetwory z nich będzie robić na zimę).Jak żem się odoszołomił idę ku niej i pytam .
-Za co ten prawy sierpowy był ?
Ona na to, że ją tak brzydko nazwałem !
Ja mówię Geńka.
-O co ci chodzi? Dla mnie ty wyglądasz jak ta modelka Dżoana Krupa (Genia waży 150kg , a jak się naje i napije, to 160kg), sie okazało, że nie usłyszała dokładnie nazwiska Krupa (zjadła literkę "r" K_upa).
Przeprosiła mnie jak twój kuń Cię przepraszał i poszła mi kupić całą reklamówke browarów.Kazałem jej umyć uszy i tera nie będe nic miłego gadał .
p.s Henryk, a Ty słyszał , że niektóre Baniniaki by chciały , żeby my byli Gdańskiem .
Leciał se w telewizji Tapl Model i tam jest taka jedna polska amerykanka .
Chciałem se być miły dla Geńki i mówię .
-Genia dla mnie to Ty wyglądasz jak "ta Krupa"
Genia jak mnie bez słowa prasła w pysk i poszła do kuchni strugać ziemniaki , a nastrugała ich ze 50kg (se myślę, że chyba przetwory z nich będzie robić na zimę).Jak żem się odoszołomił idę ku niej i pytam .
-Za co ten prawy sierpowy był ?
Ona na to, że ją tak brzydko nazwałem !
Ja mówię Geńka.
-O co ci chodzi? Dla mnie ty wyglądasz jak ta modelka Dżoana Krupa (Genia waży 150kg , a jak się naje i napije, to 160kg), sie okazało, że nie usłyszała dokładnie nazwiska Krupa (zjadła literkę "r" K_upa).
Przeprosiła mnie jak twój kuń Cię przepraszał i poszła mi kupić całą reklamówke browarów.Kazałem jej umyć uszy i tera nie będe nic miłego gadał .
p.s Henryk, a Ty słyszał , że niektóre Baniniaki by chciały , żeby my byli Gdańskiem .
No kurde Zdzisu, czytał ja czytał, o czym to ludzie se marzą. A ja Ci powiem, no nie ma za czym. No kurde, za każdym razem, jak idziem z Jadźką w odwiedziny do miastowych, to tylko budyń podają. W każdej chałupie ino budyń i budyń. Raz mnie podali czekoladowy, no spróbowałem i wrzeszczę do Jadźki. Jadźka, patrz to oszukany budyń! Jadźka ino zagulgotała, bordowa jak indor się zrobiła, wymachuje do mnie z końca izby, coś tam gestykuluje. Gdyby siedziała bliżej, to pewnie też by mnie prasła po twarzy, jak Ciebie Gieniusia. A ja na to, no co? Przecie widzę, że to budyń na wodzie, a nie na mleku! Ja, to Zdzisiu wolę swojską kiełbaskę, kawałek salcefiksu zjeść z musztardą, smalcu se pojeść ze skwarkami. Ale wiesz Zdzisiu, ponoć o gustach się dyskutuje, to i ja teraz siedzę cicho, i jak budyń podają, to grzecznie odmawiam, i mówię, że mam alergię. Tera idę Zdzisiu narąbać drzewa na opał, co by Jadziuni ciepło po gnatch było. A następnym razem, to jeszcze napiszę parę miłych słów, bo ja sem widzę, ze Ty swój chłop jesteś.
Heniu toś ty nie zrozumiał, że oni ten budyń podają na cześć swojego władcy Budynia Budyniewicza. Ja rodowity Gdańszczanin przez niego musiał uciekać na wieś. Pytałem ludzi czemu na tego Budynia głosują. A oni na to: "Łapówki brać - bierze, plany zagospodarowania pod deweloperów zmieniać - zmienia, mieszkania za łapówki kupuje. Menda - tak ale moja - nasza, na własnej krwi wyhodowana to po co nam szukać nowej".
Ps. Pozdrawiam Cię Heniu i Zdzisia też serdecznie.
Ps. Pozdrawiam Cię Heniu i Zdzisia też serdecznie.
Widzisz Zdzisiu, są jeszcze mądre ludzie na świecie (niejaki ~niko), co mnie porządnie sprawę z budyniem wytłumaczą, bo pisał ja przecie wcześniej do Ciebie, że ja prosty człeczek jestem. Jadźce już zapowiedziałem, że jak mi budyń poda na deser, to cały kocioł wyląduje w chlewiku. Niech się nim świnie najedzą!
~niko - My ze Zdzisiem też do Ciebie machamy Heloł!
~niko - My ze Zdzisiem też do Ciebie machamy Heloł!
Zdzisiu, ja Cię ostrzegam! Ty lepiej nie pisz do tych powyżej, bo oni coś mi pachną analfabetami, co czytać nie umieją między wierszami. A propos prowokowanych gierek, to siedzę se dzisiaj z Jadźką przy stole i tak se zgodnie, razem radia słuchamy. No, w radiu mówią, że dzisiaj jest dzień gry wstępnej. To ja se pomyślał chwilę i wyjął ja z kufra stare planszówki i pytam się Jadźki, to może zgramy? A ta jak nie skoczy na mnie ze ścierą i pazurami i od starych ramoli mnie wzięła wyzywać. Mówię ci Zdzisiek, za tymi babami nie nadążysz. Nie wyciągaj Ty ino swoich planszówek dzisiaj, bo z bara-bara nici! Jutro, to co innego!
~mirek i wladek jesteś bardzo miły , że ty chcesz nas na imprezę zaprosić, ale nie skorzystamy , idźcie bez nas , bawcie się dobrze :* Nie czytałeś ty naszej kulturalnej rozmowy ?! Heniek ma Jadźke, a ja Zdzisek mam Geńke.My tu z Heńkiem staramy się dopomóc Baniniakom, a ty nic nie wnosisz pożytecznego .Jak jakiś karaluch. :/
Zdzisek Heniek na wstępie witam was gorąco w ten zimny dzień. Muszę się wam poskarżyć. Wczoraj zgodnie z umową wieczorem otworzyłem moją pigwówkę co mi ją ciocia Jolanta własnymi ręcoma napędziła. Siedzę tak sobie i piję a tu podchodzi do mnie moja ślubna Kalyna i mówi, że ja pijak i co gorsza alkoholik, że tak sam wieczorem piję. Ja mówię - Jak sam? Jak ja z Heniem i Zdziskiem piję.- No i mnie zapisała na leczenie :-(
~niko, Ty się nic nie martw! Ja żem już wszystko dzisiaj załatwił. Byłem ja w klubie, skreślił Cię z listy, a zamiast Ciebie, wpisał ja siebie. Tera to mnie będą leczyć zamiast Ciebie. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! Hehe! Potem ja dzwonił, nawet kilka razy, do Twojej Kalyny, ale kurde, żem się nie dodzwonił, bo linia zajęta. No co te baby przez te kable nadają, to tego ja nie wiem. A Zdzisiek, Tyś tak obrazowo wspomniał tego karalucha, żem ja se śliniak zapluł grochówką z wrażenia. Ale żeś go tak sprytnie, na końcu umieścił w swym liście!
Jak wspaniała nasza postać,
Kiedy w słońcu błyszczy stal;
Koń rży, ziemi nie chce dostać,
Pójdziesz koniu, pójdziesz w dal.
Taki los wypadł nam,
Dzisiaj tu, jutro tam.
My możemy żyć wesoło,
Gdy nie wiemy, gdzie nasz grób,
Jedna kulka świśnie w czoło,
I o ziemię runie trup
Taki los wypadł nam,
Dzisiaj tu, jutro tam.
Ty, dziewczyno, nie płacz wiele,
Tylko jedną łezkę zroń,
Wy się zbliżcie przyjaciele,
Uściśnijcie bratnią dłoń.
Taki los wypadł nam,
Dzisiaj tu, jutro tam.
Kiedy w słońcu błyszczy stal;
Koń rży, ziemi nie chce dostać,
Pójdziesz koniu, pójdziesz w dal.
Taki los wypadł nam,
Dzisiaj tu, jutro tam.
My możemy żyć wesoło,
Gdy nie wiemy, gdzie nasz grób,
Jedna kulka świśnie w czoło,
I o ziemię runie trup
Taki los wypadł nam,
Dzisiaj tu, jutro tam.
Ty, dziewczyno, nie płacz wiele,
Tylko jedną łezkę zroń,
Wy się zbliżcie przyjaciele,
Uściśnijcie bratnią dłoń.
Taki los wypadł nam,
Dzisiaj tu, jutro tam.
No fajne . Największy szacunek mam do tych którzy , walczyli za ten kraj i oddali życie( i jeszcze sportowców , którzy reprezentują ten kraj).
Dzisiaj wszelakiej maści polityków , będzie przemawiać, składać kwiaty i udawać jacy z nich patrioci , a jutro będą się żreć ze sobą!
Heniek Ty widział co to się dzieje za oknem ?! Powiem ja Ci , że mnie to martwi .Trza będzie ino łopatować! Już mnie boli głowa jak se pomyślę , jak Baniniaki będą lamentować, że drogi nieodkidowane, że śniegu za dużo, że za mało, że śnieg za mokry , albo że się nie lepi :[
Musze ja się skonsultować z lekarzem lub farmaceutą co by mi polecił coś na ten ból bani . :)
Dzisiaj wszelakiej maści polityków , będzie przemawiać, składać kwiaty i udawać jacy z nich patrioci , a jutro będą się żreć ze sobą!
Heniek Ty widział co to się dzieje za oknem ?! Powiem ja Ci , że mnie to martwi .Trza będzie ino łopatować! Już mnie boli głowa jak se pomyślę , jak Baniniaki będą lamentować, że drogi nieodkidowane, że śniegu za dużo, że za mało, że śnieg za mokry , albo że się nie lepi :[
Musze ja się skonsultować z lekarzem lub farmaceutą co by mi polecił coś na ten ból bani . :)
Heniu Zdzisek pomóżcie panowie bo mnie radio dziś prawie zabiło. Słucham sobie pioseneczki Dżemuo Whisky a tu nagle reklama "wkładki higieniczne Tena Men dla mężczyzn którzy popuszczją mocz". Nosz k...wa ja wszystko zrozumiem nawet fryzurę samuraja, Tomka kochającego Adama ale podpaski dla mężczyzn??? Idę na strych Esperal sobie wyciągnąć i do JD na wódkę.
niko , to noszą chłopy co są za równouprawnieniem. Powiem ja Ci , że dzisiaj mało też bym nie popuścił ze śmiechu! Tak żem się śmiał , że aż mi łzy poszły i tera nie wiem , czy ja się bardziej śmiał , czy płakał , a wszytko to jak usłyszał ja , że mamy w Polsce "naczelnika kraju ", "niekoronowanego króla polskiej polityki"
Baniniaki uważajcie se na siebie,bo strasznie piździ!To nie jest zwykły zefirek,to już nawet powiewa grozą !Jedno mnie tylko zastanawia,dlaczego ten orkan nazwali Bara-bara, imieniem żeńskim?Przecież to jest orkan,czyli On, nie Ono,nie Ona,tylko On! Napewno to wymyśliła Omena Mensah,ta od pogody .Czemu ten wicher nie ma męskiego imienia,np.Janusz,Roman,Zdzisek,Heniek,Kaźmirz... Proponuję zrobić jakiś protest w tej sprawie,bo to taka moda tera.Pójdziem pod Urząd w Żukowie i będziemy se śpiewali. piosenki pogodowe np."10 w skali Bouforta ", " Dmuchawce ,latawice ,wiatr " i inne.
Pozdrawiam poczochrany Zdzisek.
P.s.Cholera,a może,to jest "Wind of change"
Pozdrawiam poczochrany Zdzisek.
P.s.Cholera,a może,to jest "Wind of change"
Dobra już wiem czemu ten orkan miał imię babskie Barabara.Powiem wam . Z huraganem jest jak z babami, najpierw narobi zadymy,a potem cisza.( i foch)
Nie żebym nie lubił babeczek, najlepiej to mi smakuje babka piaskowa ,albo baba wielkanocna :) :) ;)
Pozdrawiam wszystkie fajne babki
szarmancki Zdzisek
P.s. Jak tam Baniniaki,macie już zakupione se fajerwerki i napoje % na sylwestera?
Nie żebym nie lubił babeczek, najlepiej to mi smakuje babka piaskowa ,albo baba wielkanocna :) :) ;)
Pozdrawiam wszystkie fajne babki
szarmancki Zdzisek
P.s. Jak tam Baniniaki,macie już zakupione se fajerwerki i napoje % na sylwestera?
No i lipa :)Kurde postanowiłem se,że zajmę się jakimiś tam sprawami w tym nowym roku i nie będę tu na dyskutowni tyle se pisać,ale jak widzę długopis to nie wytrzymuje. Nie mogę se zapomnieć o Baniniakach,w końcu też jestem jednym z Was. Też jestem Banitą :) Więc trochę zmodyfikowalem genetycznie moje postanowienie i postanowiłem se postanowić, że będę se trochę pisać i zajmę się jakimiś tam sprawunkami ;) Cieszycie się prawda? :) Z postanowieniami jest jak z kacem,który też nam przechodzi.
P.s Kurde co mnie tak bolą nogi od tego sylwestrowego tańcowania,przecież ja se chodzę cały rok tanecznym krokiem?Dziwne?
Pozdrawiam wszystkich Baniniaków
Banita Zdzisek smile :) :) :*
P.s Kurde co mnie tak bolą nogi od tego sylwestrowego tańcowania,przecież ja se chodzę cały rok tanecznym krokiem?Dziwne?
Pozdrawiam wszystkich Baniniaków
Banita Zdzisek smile :) :) :*
Kruca fuxs trza będzie ino łopatować :) Zarządzam wcześniejsze pobudki! Ach wyjechało by się na Madere :) Podobno Rysiek Petrus też przeżywał bardzo ten protest w sejmie i postanowił protestować w nowoczesny sposób. Wiecie jaki? :) Otóż postanowił se,że w ramach protestu nie będzie wychodzić z łóżka ze swoją posłanką :) Po powrocie do kraju zapytany przez dziennikarzy o to czy przywiózł pogodę ?Odpowiedział nowoczesnym przysłowiem-"Na Świeto Sześciu Króli,śnieg,zamiecie i wichury " no i jak tu takiego lubić.
Pozdrawiam nagrzany Zdzisek
Pozdrawiam nagrzany Zdzisek