Widok
Baniniaki uważajcie se na siebie,bo strasznie piździ!To nie jest zwykły zefirek,to już nawet powiewa grozą !Jedno mnie tylko zastanawia,dlaczego ten orkan nazwali Bara-bara, imieniem żeńskim?Przecież to jest orkan,czyli On, nie Ono,nie Ona,tylko On! Napewno to wymyśliła Omena Mensah,ta od pogody .Czemu ten wicher nie ma męskiego imienia,np.Janusz,Roman,Zdzisek,Heniek,Kaźmirz... Proponuję zrobić jakiś protest w tej sprawie,bo to taka moda tera.Pójdziem pod Urząd w Żukowie i będziemy se śpiewali. piosenki pogodowe np."10 w skali Bouforta ", " Dmuchawce ,latawice ,wiatr " i inne.
Pozdrawiam poczochrany Zdzisek.
P.s.Cholera,a może,to jest "Wind of change"
Pozdrawiam poczochrany Zdzisek.
P.s.Cholera,a może,to jest "Wind of change"
Dobra już wiem czemu ten orkan miał imię babskie Barabara.Powiem wam . Z huraganem jest jak z babami, najpierw narobi zadymy,a potem cisza.( i foch)
Nie żebym nie lubił babeczek, najlepiej to mi smakuje babka piaskowa ,albo baba wielkanocna :) :) ;)
Pozdrawiam wszystkie fajne babki
szarmancki Zdzisek
P.s. Jak tam Baniniaki,macie już zakupione se fajerwerki i napoje % na sylwestera?
Nie żebym nie lubił babeczek, najlepiej to mi smakuje babka piaskowa ,albo baba wielkanocna :) :) ;)
Pozdrawiam wszystkie fajne babki
szarmancki Zdzisek
P.s. Jak tam Baniniaki,macie już zakupione se fajerwerki i napoje % na sylwestera?
No i lipa :)Kurde postanowiłem se,że zajmę się jakimiś tam sprawami w tym nowym roku i nie będę tu na dyskutowni tyle se pisać,ale jak widzę długopis to nie wytrzymuje. Nie mogę se zapomnieć o Baniniakach,w końcu też jestem jednym z Was. Też jestem Banitą :) Więc trochę zmodyfikowalem genetycznie moje postanowienie i postanowiłem se postanowić, że będę se trochę pisać i zajmę się jakimiś tam sprawunkami ;) Cieszycie się prawda? :) Z postanowieniami jest jak z kacem,który też nam przechodzi.
P.s Kurde co mnie tak bolą nogi od tego sylwestrowego tańcowania,przecież ja se chodzę cały rok tanecznym krokiem?Dziwne?
Pozdrawiam wszystkich Baniniaków
Banita Zdzisek smile :) :) :*
P.s Kurde co mnie tak bolą nogi od tego sylwestrowego tańcowania,przecież ja se chodzę cały rok tanecznym krokiem?Dziwne?
Pozdrawiam wszystkich Baniniaków
Banita Zdzisek smile :) :) :*
Kruca fuxs trza będzie ino łopatować :) Zarządzam wcześniejsze pobudki! Ach wyjechało by się na Madere :) Podobno Rysiek Petrus też przeżywał bardzo ten protest w sejmie i postanowił protestować w nowoczesny sposób. Wiecie jaki? :) Otóż postanowił se,że w ramach protestu nie będzie wychodzić z łóżka ze swoją posłanką :) Po powrocie do kraju zapytany przez dziennikarzy o to czy przywiózł pogodę ?Odpowiedział nowoczesnym przysłowiem-"Na Świeto Sześciu Króli,śnieg,zamiecie i wichury " no i jak tu takiego lubić.
Pozdrawiam nagrzany Zdzisek
Pozdrawiam nagrzany Zdzisek