Widok

Żłobek Rumia gdzie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mamuśki w Grudniu wracam już do pracy z racji ze nie mam z kim zostawic dziecka zostaje mi do dyspozycji żłobek lub niania .
w godz od 6 do 12 lub 14.
Co sadzicie o żłobku Domisie w Rumia na ul Różanej???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz na kapitańskiej jest miejsce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Jezeli ktos szuka opieki dla swojego szkraba do lat 3 to od 01.08. 18 zostal otworzony nowy punkt blekitnej chmurki w rumi. Pozytywne juz na Stalowej nie funkcjonuja. Opiekunki super, zostaly z poprzedniego zlobka, sa wolne miejsca rekrutacja trwa. Telefon kontaktowy znajduje sie na stronie blekitnej chmurki w rumi. Serdecznie polecam

Witam. Jezeli ktos szuka opieki dla swojego szkraba do lat 3 to od 01.08. 18 zostal otworzony nowy punkt blekitnej chmurki w rumi. Pozytywne juz na Stalowej nie funkcjonuja. Opiekunki super, zostaly z poprzedniego zlobka, sa wolne miejsca rekrutacja trwa. Telefon kontaktowy znajduje sie na stronie blekitnej chmurki w rumi. Serdecznie polecam

A najświeższa informacja - żłobek na Kapitańskiej od września będzie funkcjonował pod nazwą Chatka Małego Skrzata - z tą samą kadrą. Polecam, jest jeszcze kilka wolnych miejsc!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Więc jeżeli ktoś jeszcze z Rumi i okolic poszukuje opieki dla dziecka to dobry moment na zapisy! ;)

Inne tematy z forum Rumia

Rumia Szmelta, jak się mieszka? (7 odpowiedzi)

Rozważam zakup domu Rumia Szmelta na Młyńskiej. Czytałem, że okolica jest ładna ale...

do góry