Widok
Witam czy ktoś ma może dziecko w żłobku przy Norwida (przedszkole Przygoda), czy mogę prosić o opinie, podobno działają od września. Mam roczną córcię , zależy mi na szczerych opiniach, podobno mają własną kuchnię, mam do nich najbliżej, ale nie znalazłam żadnych opinii na ich temat. Z góry dziękuję za pomoc
Serdecznie zapraszamy od godziny 7.00 do 17.00 do naszej już otwartej placówki w Redzie przy ul. Wiejskiej 72, na miejscu udzielimy wszystkich informacji osobom zainteresowanym, zapisy rozpoczęte, karty zgłoszeń do odbioru w żłobku. Na stronie internetowej http://www.krasnoludkireda.pl można już obejrzeć zdjęcia naszego żłobka.
Na Norwida w Przygodzie Pani która ma grupę złobkową jest rewelacyjna, moje dzicko chodzi do tego przedszkola juz czwarty rok i jest bardzo zadowolone, co prawda do grupy złobkowej nie chodził ale znamy Panią gdyż wczesniej miala maluszki. Pozatym w przedszkolu jest własna kuchnia ato też jest istotne.
Dziękuję za opinię, to dla mnie ważne. Jak ma na imię ta pani, w przyszłości mała pójdzie tu do przedszkola będę miała tą panią w pamięci. Co do żłobka mam duże wątpliwości, nie znam nikogo kto ma tam dziecko, mała ma dopiero rok, ja muszę wrócić do pracy, a babcia nie bardzo chce pomóc, jestem bezradna. Własna kuchnia kusi, posiłki podobno smaczne, niskie czesne, muszę spróbować tam podejść i popodglądać.
To Pani Lidka :) jest jeszcze Pani Agnieszka, też jest ok mój syn obie uwielbiał, ale Pani Lidka to poprostu kocha dzieci, traktuje je prawie jak sowje, bez niej nie wiem jak byśmy przetrwali adaptacje w przedszkolu.... wiadomo jak w kazdym w przedszkolu sa rózne opinie bo zawszekomuś cos sie nie podoba itp, ale dla mnie najwazniejsze jest to ze dziecko jest bardzo zadowolone i chodzi tam z chęcia a wręcz złości sie ze za szybko je odbieram.
Byłam w Przygodzie, najbardziej podoba mi się duży plac zabaw, są duże szkalne, zamknięte drzwi i nikt obcy nie może wejść a dziecko wyjść. Duża stołówka.Szatnia. Kolorowo. Krępowałam się jednak poprosić o możliwość obejrzenia żłobka, może następnym razem. Nadal czekam na opinie mam o żłobku, proszę pomóżcie mi kochane mamy które już mają swoje dzieci w tym żłobku.