Widok

Żłobek w Redzie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie mam czy jest waszym zdaniem potrzebny Żłobek w Redzie lub w Rekowie? Ile mogą zapłacić mamy oddające swoje pociechy w fachowe ręce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znalazłam Milo, jest na Jana Pawła. Ale lidla to ja tam nie widziałam:) Niedaleko jest millennium.
yooki jest drugi punkt milo, na Jana Pawła jest główny punkt a na przeciwko lidla chyba filia, chodzi mi o lidl na osiedlu przy młynie innego w redzie chyba nie ma:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Właśnie mieszkam koło tego Lidla przy Młynie i dlatego tak się dziwiłam że to tu:)

Na przeciw lidla był jakiś punkt opieki ale teraz są tam niemieckie słodycze. I ten punkt ro chyba nawet nie był żłobek ani nic w rodzaju tylko sala zabaw.
Koło sklepu ze słodyczami jest blok semeko i własnie w nim na parterze jest drugi punkt milo- grupa żłobkowa, na okne jest napis
Hmm sprawdzę jeszcze raz:)
Znalazłam, faktycznie jest:)

Ktoś się orientuje jakie maja tam stawki? I w ogóle na jakim poziomie jest opieka?
W internecie ciężko coś znaleźć, ich strona jest wyjątkowo uboga.
500 zł za 10 godz
80 zl catering
200 zł wpisowe
60 zl rocznie ubzpieczenie i śr czystości
wg mnie warunki jak najbardziej do polecenia :)
Lokal jak najbardziej można obejrzeć, zapraszamy chętne mamy
z dziećmi, zgłoszenia już przyjmujemy.
a czy ja jako tata również mogę przyjść.dlaczego zawsze zapraszane są mamy?? byłem tam dziś widziałem przez okno pozwoliłem sobie zerknąć choć było zamknięte ale jest ładnie na pierwszy rzut oka.od kiedy jest otwarcie? pozdrawiam
We wtorek od godziny 16-tej zapraszamy chętnych rodziców
z maluszkami, a w środę od godziny 8-mej. Do zobaczenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam czy ktoś ma może dziecko w żłobku przy Norwida (przedszkole Przygoda), czy mogę prosić o opinie, podobno działają od września. Mam roczną córcię , zależy mi na szczerych opiniach, podobno mają własną kuchnię, mam do nich najbliżej, ale nie znalazłam żadnych opinii na ich temat. Z góry dziękuję za pomoc
własna kuchnię mają na pewno, bo mieszkam obok i widzę:) ale opinii nie znam
....a jakie maja Państwo doświadczenie w opiece nad takimi maluchami,ile jest grup lub ma być i ile opiekunek planujecie myślę,ze to ważne pytania nie mniej jednak ja również cieszę ze będzie kolejny żłobek w Redzie gratuluje odwagi to olbrzymia odpowiedzialność
to pyt.do Krasnoludków ;)
Serdecznie zapraszamy od godziny 7.00 do 17.00 do naszej już otwartej placówki w Redzie przy ul. Wiejskiej 72, na miejscu udzielimy wszystkich informacji osobom zainteresowanym, zapisy rozpoczęte, karty zgłoszeń do odbioru w żłobku. Na stronie internetowej http://www.krasnoludkireda.pl można już obejrzeć zdjęcia naszego żłobka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dla mnie za drogo, na Norwida taniej ... i bliżej :) tylko nadal nie mam żadnych opinii o tym żłobku. Po aferze we Wrocławiu nie ukrywam że bardzo boję się oddać dziecko do żłobka.
Na Norwida w Przygodzie Pani która ma grupę złobkową jest rewelacyjna, moje dzicko chodzi do tego przedszkola juz czwarty rok i jest bardzo zadowolone, co prawda do grupy złobkowej nie chodził ale znamy Panią gdyż wczesniej miala maluszki. Pozatym w przedszkolu jest własna kuchnia ato też jest istotne.
Dziękuję za opinię, to dla mnie ważne. Jak ma na imię ta pani, w przyszłości mała pójdzie tu do przedszkola będę miała tą panią w pamięci. Co do żłobka mam duże wątpliwości, nie znam nikogo kto ma tam dziecko, mała ma dopiero rok, ja muszę wrócić do pracy, a babcia nie bardzo chce pomóc, jestem bezradna. Własna kuchnia kusi, posiłki podobno smaczne, niskie czesne, muszę spróbować tam podejść i popodglądać.
To Pani Lidka :) jest jeszcze Pani Agnieszka, też jest ok mój syn obie uwielbiał, ale Pani Lidka to poprostu kocha dzieci, traktuje je prawie jak sowje, bez niej nie wiem jak byśmy przetrwali adaptacje w przedszkolu.... wiadomo jak w kazdym w przedszkolu sa rózne opinie bo zawszekomuś cos sie nie podoba itp, ale dla mnie najwazniejsze jest to ze dziecko jest bardzo zadowolone i chodzi tam z chęcia a wręcz złości sie ze za szybko je odbieram.
Byłam w Przygodzie, najbardziej podoba mi się duży plac zabaw, są duże szkalne, zamknięte drzwi i nikt obcy nie może wejść a dziecko wyjść. Duża stołówka.Szatnia. Kolorowo. Krępowałam się jednak poprosić o możliwość obejrzenia żłobka, może następnym razem. Nadal czekam na opinie mam o żłobku, proszę pomóżcie mi kochane mamy które już mają swoje dzieci w tym żłobku.
do góry