Widok

Żłobki Gdańsk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy jest ktoś kto dostał już informacje że jego dziecko się dostało do zlobka od wrzesnia? Albo wie kiedy takie informacje będą wysyłane?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam - to jest powód KAŻDEJ rodziny oddającej dziecko do żłobka. Gdyby z takiego błahego powodu przepychali, to kolejka nie miałaby żadnego sensu. Albo napisałaś w podaniu coś więcej, a teraz zgrywasz mądralę ("Siedząc i czekając na tyłku nigdzie się nie dostaniecie :) "), albo dałaś komuś w łapę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do zagielka czekałam na przyjęcie 3miesiace
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czytam i oczom nie wierzę. Ja mam 2-letnie bliźniaki, od ponad roku piszę podania do żłobków, do GZŻ, nawet do Rady Miasta. I nic. Przedstawiłam trudną sytuację, a nawet wysokość dochodów żeby pokazać że nie stać mnie na prywatny żłobek dla dwójki dzieci. Argumentowałam to tym, że bliźniaki to sytuacja losowa, decydując się na dziecko nie wiedziałam że będę musiała zapewnić prywatną opiekę dla dwójki dzieci. I zawsze odsyłali mnie z kwitkiem...
Dziwne więc że ktoś napisał podanie że wraca do pracy i już, miejsce się znalazło.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

To w takim razie miałam szczescie, wiem ze wydaje sie to nie wiarygodne bo sama byłam zaskoczona. W łape nie dałam , nawet mi to do głowy nie przyszło. A podejrzewam że wzmianka o starszym synu który tez tam chodził nie wpłyneła na decyzje.

" A podejrzewam że wzmianka o starszym synu który tez tam chodził nie wpłyneła na decyzje. " - o i tu chyba trafiony. Sama rozmawiałam z kobietą, której dziecko dostało się do żłobka gdy napisała podanie, że starsze dzieci tam chodziły (wtedy nie było punktów za rodziny wielodzietne). Niektóre żłobki wolą "sprawdzonych" rodziców, niż nowe osoby.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ja informuję, że dostałam maila ze żłobka, że od września jest miejsce dla mojego dziecka. Jestem 39 na liście oczekujących.

Możesz powiedzieć który żłobek?

Nr 9 Guliwer we Wrzeszczu ul. Racławicka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja akurat znam żłobek Wesołe Maluszki na ul. Świętokrzyskiej i mogę polecić bo super zajmują się dziećmi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak po 2 latach sobie przypomniała że jest taki wątek i postanowiła wykorzystać go na darmową reklamę, chyba nie sądzisz że ktoś uwierzy że to polecenie od zadowolonego rodzica? Śmierdzi na kilometr....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry