Widok

Złoty Staw- proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję opinii osób,ktore były na weselu w Złotym Stawie.
Mam też kilka pytań- czy miejsca do zabawy jest wystatczająca dla ok.100 osób? Czy kafle nie są śliskie?czy jedzenie jest dobre i czy było dużo?jaki jest kontakt z managerem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie znam szczegółów dotyczących organizacji bo byłam tam jako gość, jedzenie ok, sala ładna, ale państwo młodzi musieli wyjść na zewnątrz zbić kieliszki z powodów Bhp to trochę słabe.
A na ile osob mniej wiecej bylo wesele?czy miejsca bylo wystarczajaco do zabawy?
hej, sala do 130 osób, kafelki ok. dekorowałam 2 wesela w Stawie. jesli chcesz podaj na prv mail , przekaze maila moim Parom i poprosze o informacje.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Nam nasz dj opowiadał o Złotym Stawie, gdyż miał okazje tam grać. A my interesowalismy się ta sala, ale terminu wolnego nie było.
Od dja usłyszeliśmy, że obsługa sali nie potrafi współpracować z djem. Brak kontaktu na linii kuchnia-oprawa muzyczna. Np. Dj zaczynał kolejny blok muzyczny, a kelnerzy wnosili barszcz ;)
Ślubujemy 29.04.2017
byłam tam jako gość, jedzenie średnie i dosyć mało, wydaje mi się że dla 100os sala jest za mała, nie wiem ile było dokładnie na weselu. Para Młoda ogólnie była zadowolona.
nie polecam tej sali. Mielismy miec tam wesele, wpłaciliśmy zaliczkę i kobieta w umowie wpisała różne rzeczy, za które rządała dodatkowych pieniędzy. Ostatecznie zrezygnowaliśmy i to była bardzo dobra decyzja, bo potem jeszcze usłyszeliśmy kilka niepochlebnych opinii od naszych znajomych, co bawili się tam na weselu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry