Widok

Zmarszczki na czole

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Stargardzie wypełniałam zmarszczki kwasem hialuronowym z korzystnym rezultatem. Gabinet http://piotrromanczuk.pl oferuje usługi na najwyższym poziomie. Sterylnie i nowocześnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zawsze możesz wygładzić zmarszczki kwasem hialuronowych lub botoksem, polecam ci klinike w Białymstoku Humana Medica Omeda, ja tam jeźdzę do dr Doroty Żukowskiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

2019-03-08 13:36:34
Wyprasuj zelazkiem
Nietstey ale natury nie oszukamy ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Korzystałam z podobnej metody wypełnienia zmarszczek kwasem hialuronowym z tym że w Stargardzie w gabinecie http://piotrromanczuk.pl/ gdzie efekty po zabiegach są naprawdę skuteczne, a opuchlizna szybko zeszła :)

Dlatego ja używam kosmetyków wygładzających, żeby takich zmarszczek uniknąć.

Pasują mi kremy Klapp cosmetics , są bardzo skuteczne. Mi bardzo odpowiada seria kremów z wit. A , są dla cery dojrzałej, suchej. Widzę efekty już po miesiącu stosowania, moja skóra jest nawilżona i bardziej bardziej napięta.

Wydaje mi się, że należy iść do lekarza na konsultacje i zapytać go o poradę. Bo jednak znaczenie ma twój wiek, stan skory i oczekiwania :) nie wiem,skąd jesteś,ale na dolnośląskim polecam doktora Kępę z Medbeauty. Chodzę do niego regularnie na mezoterapię i skóra wygląda jak nowa, niesamowicie miękka i dotleniona.

Ja bym jeszcze do tego dodała masaż twarzy. Świetnie sprawdza się do rozluźniania mięśni. Jak by kogoś zainteresował to polecam przeczytać https://artelis.pl/artykuly/60524/Masaz-na-zmarszczki Moim zdaniem warto działać wielokierunkowo. Z całą pewnością nie zaszkodzi, a do tego jest bardzo przyjemny.
Zapraszam do kontaktu też inne osoby aby na dany problem zaradzić indywidualnie oraz dobrać odpowiednie produkty oraz pokazać efekty działań realne !! z wlasnego doswiadczenia .
gregoryzzer@gmail.com

Można spróbować też maseczek wygładzających, a jak to nie podziała, to wtedy iść na jakiś zabieg.

nie no wiadomo, że jeśli zmarszczki już są dość głębokie i mamy do czynienia z wiekiem to już maseczki niestety niewiele dadzą. Warto jednak sprawdzić możliwości medycyny estetycznej. Może udaj się do kliniki na konsultacje - skyclinic
oni na pewno coś wymyślą i doradzą

Najlepiej skontaktować się z dobrym dermatologiem, z polecenia, który obejrzy Twoje zmarszczki i dobierze odpowiedni zabieg/zabiegi, bo wiadomo, że bez zabiegu się nie obejdzie. Radzę też nauczyć się panować na marszczeniem się. ;) Ja się tego uczę, co prawda różnie mi wychodzi, ale jeśli chodzi o czoło, to jest ewidentny postęp.

eveline ma taką nową serię Glycol Therapy i tam jest taka kuracja kwasowa na zmarszczki + krem korygujący na zmarszczki. Ja bym ci doradziła wypróbować. Nie są drogie, mają dobre składy, a kwasy naprawdę potrafią zdziałac cuda :)

Nie kojarzę zupełnie. Ja używam kremu Bielendy z serii Japan lift. To nawilżający krem przeciwzmarszczkowy z biomimetycznymi peptydami i ekstraktem z sake. Bardzo dobra i ciekawa formuła. Uważam, że jest to jeden z najlepszych kremów przeciwmzmarszczkowych jaki do tej pory stosowałam :)

W te wszystkie kremy, balsamy zbawienne już nie wierze, lepiej się rzeczywisćie wybrać na zabieg na zmarszczki i załatwić sprawe konkretnie. Osobiście byłam już dwa razy w klinice Humana Medica Omeda w Białymstoku u dr Doroty Żukowskiej i tam miałam wygładzane zmarszczki kwasem hialuronowym czy botoksem. Dr decyduje co będzie skuteczne na jaką zmarszczke. Wspaniały efekt, z czystym sumieniem mówię , że warto.

U mnie sprawdza się Vege Skin Diet Anti-age + Detoks Bielendy. Dobry jest zarówno na pierwsze zmarszczki (moja córka) jak i do dojrzałej cery. Powoduje uczucie wypełnienia zmarszczek, ponieważ cera staje się bardziej sprężysta. Dla lepszego efektu używam także serum z tej linii. JEstem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja zastosowałam Restylasne Skinbooster - super wypełniacz na zmarszczki i bardzo ładnie buzia rozświetlona i nawilżona. super efekt!

Przygotowałam artykuł opisujący moją opinie o produkcie VitalDermax. Sprawdź co daje stosowanie VitalDermax. Jakie występują efekty kremu przeciwzmarszczkowemu VitalDermax. Więcej pod linkiem: http://polskiepantofle.pl/najlepszy-krem-na-zmarszczki2/

Spróbuj Serum 7 Olejów zamiennik kremu , działa cuda z cerą, zmarszczki fajnie wygładza, bardzo silne serum przeciwstarzeniowe i przeciwzmarszczkowe, ja bz niego ani rusz. Bardzo cenne skłądniki, a wszystko naturalne w pełni, pewnie dlatego taki dobry, bo to nie chemia

ja zrobiłam zabieg Restylane Skinbooster i jestem bardzo zadowolona z rezultatu. Zmarszczki mniejsze, gładka skóra i przede wszystkim skóra jest o wiele bardziej nawilżona!

Inne tematy z forum Kobieta

Jaki balsam do ciała polecicie (86 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

hotel spa - gdzie się wybrać z mężem na romantyczny weekend? (111 odpowiedzi)

dziewczyny poradzcie mi...do jakiego hotelu wybrać się na romantyczny weekend ze spa z mężem...

Tabletki na odchudzanie? (190 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

do góry