Widok

Zmarszczki na czole

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może jakies serum dobrej jakosci warto wyprobowac? Ja od jakiegos czasu stosuje z Senelle, maja taka nowosc, serum naprawcze przeciwzmarszczkowe. Przy regularnym stosowaniu naprawde widac duzą poprawe :) Skora w o niebo lepszej kondycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moja mama robiła sobie jakiś zabieg i efekt ekstra

Byłam na botoxie kilka miesięcy wstecz z klinice Humana Medica Omeda w Biąłymstoku, polecam dr Dorotę Żukowska, jest świetna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przy bardzo głębokich pomoże tylko botox

Mnie tam bardzo pomaga Serum 7 olejow zamiennik kremu. pomaga na starzenie skory, poprawia jej koloryt, wygładza, ujędrnia, znakomicie działa na zmarszczki. a jakie wydajne

Taaak, u mnie fajnie sie sprawdzil ten https://www.notino.pl/la-roche-posay/redermicc-przeciwzmarszczkowy-krem-na-dzie-i-na-noc-do-cery-normalnej-i-mieszanej/ przy regularnym stosowaniu naprawde mega

a jaki polecasz tak na poczatek?? cos konkretnego?

Dobry i na zmarszczki i ogólnie na ujednienie ciała, na cellulit, rozstepy jest Olejek Busajna. pochodzacy z Arabii Saudyjskiej. Znakomity, naturalny, bez chemii, nawet dla alergików

No jak pierwsze, to warto zastosowac jakis krem przeciwzmarszczkowy, zeby chociaz przystopowac :)

oooj... u mnie sie pojawily pierwsze mimiczne i ja juz panikuje :D

warto skorzystac z uslug medycyny estetycznej, ja chodze na zabiegi usunięcia zmarszczek do dr Żukowskiej.

Poradziłam sobie ze zmarszczkami https://brukselki.pl/w-jaki-sposob-radzic-sobie-ze-zmarszczkami-mimicznymi/ skuteczność zdecydowanie potwierdzam.

super tez jest ta linia z Bielendy bakuchiol bioRetionol Effect , polecam mega kosmetyki przeciwzmarszczkowe. W Rossmann kupuje

a kolagen wystarczy w tabletkach? czy to cos trzeba wstrzykiwac?

Kolagen pić trzeba zeby nie przybywało zmarszczek albo żeby miec je niej widoczne , bo pomaga uelastycznić skórę i zmarszczki spłycają się
Najlepszy morski jak wszyscy twierdzą. Ja mam z polecenia kosmetolożki Kolagen Morski Peptide ZaraPharm
Na pewno zauwazyłam po nim większą ruchomość w stawach kolan i kostek, więc działa, skora też lepsza - tak mi mowia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super jest ta linie kosmetyków z Bielendy Royal Bee Elixir, w rossmannie do kupienia. To linia z produktami od pszczół w skladzie, znakomita jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mówisz o tym gabinecie w Warszawie?

Zmarszczki ogólnie sa masakryczne :/ Zwlaszcza na czole. Jeszcze w dodatku jak np masz lwią zmarszczkę ktora wygląda jak bruzda, albo na czole masz takie kreski i wygląda to jak jakaś tablica. Polecam też w tym temacie poczytać troche tutaj https://jetsetspabeauty.pl/jak-sie-pozbyc-lwiej-zmarszczki/

Na moje zmarszczki prawie nic nie działało, nie dawało efektu aż trafiłam na Belldermę i szybki i skuteczny zabieg teraz na lato - toxyna botulinowa

Najlepiej użyć botoksu. Ja robiłam taki botoks w klinice Sekrety Piękna w Krakowie, nie widać, że jset botoks a efekt super, nie ma zmarszczek.

Podsumowanie:

Zmarszczki na czole można zwalczać wieloma metodami, zarówno domowymi jak i profesjonalnymi. Wśród kosmetyków polecane są kremów przeciwzmarszczkowe z kwasem hialuronowym, retinolem, peptydami i naturalnymi olejkami, a także sera i maseczki wygładzające. Skuteczne są również naturalne metody takie jak masaż twarzy, maska z banana i śmietany czy terapia kamieniem Gua Sha, które poprawiają krążenie i elastyczność skóry. Dla głębokich zmarszczek mimicznych najskuteczniejsze okazują się zabiegi profesjonalne: botoks, kwas hialuronowy, mezoterapia, mikrodermabrazja, laser czy wypełniacze, które powinny być wykonywane przez doświadczonych specjalistów. Ważna jest również profilaktyka poprzez codzienne stosowanie kremów z filtrem SPF, nawilżanie, picie wody i zdrowy tryb życia.

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry