Widok

Zmarszczki na czole

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy kremy przeciw zmarszczkowe to za mało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Regularne stosowanie odpowiednich kremów dobranych do skóry na pewno pomoże. Polecam też co jakiś czas wybrać się na zabiegi do kosmetyczki, żeby poprawić kondycję cery. Ostatnio czytałam o mezoterapii na dermoprofil.pl. Niedługo się wybieram :)

Prawda...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na noc coś takiego polecam https://janda.pl/22-krem-na-noc, kremy do obudowy cery właściwie w kompleksowy sposób, bo masz też składniki w pełni naturalne, których skóra w określonym wieku już sama nie produkuje w takiej skali. Coś na zasadzie szybkiego liftingu, domowego SPA w klasie praktycznie identycznej, jak w gabinecie medycyny estetycznej. Na mnie te kosmetyki zrobiły spore wrażenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja zauważyłam znaczną poprawę w widoczności zmarszczek po kolagenie - pije od pewnego czasu w związku z problmami ze stawami i okazało się ze poprawila mi się jakość i wygląd skóry a zmarszczki jakby stały się mniej widoczne . Kolagen pije morski peptide zarapharm, polecony przez fizjoterapeutę, okazuje się że rewelacja "kosmetyczna" też :)

Najlepiej przetestować różne kosmetyki i wybrać ten odpowiedni dla siebie, każdy typ cery jest inny, na każdego może dobrze działać zupełnie inny produkt. Brałam udział w testowaniu kosmetyków w firmie Hamilton w Gdańsku i udało mi się dobrać odpowiednie serum do twarzy i krem na dzień, także polecam taką metodę.

albo zabieg z kwasem hialuronowym albo domowe masaże z dobrym kremem na zmarszczki

A jeśli chcesz się zabrać jeszcze za zabiegi to możesz rozważyć botoks (on sprawi, że mięsień nie będzie tak ruchomy, dzięki czemu skóra się wygładzi). Możesz też pomyśleć o laserze. Skóra się po nim pogrubi i ujęrdni, a zmarszczka wypłyci. Koniecznie wybierz sprawdzonego specjalistę, który Ci doradzi i przeprowadzi zabieg w psoób bezpieczny.
https://lekmedklinika.pl/przyczyny-powstawania-zmarszczek/

Dobrze jest na pewno wczytac się w przyczyny powstania zmarszczek bo od tego zależy to na jaka metode ich usuwania się zdecydujemy.

Bardzo dobra jest naturalna l;inia z Bielendy z produktami pochodzacymi od pszczół Royal Bee Elixir, mój faworyt w kwestii walki ze zmarszczkami

Botoks daje trochę dziwne efekty jednak. Jak to pierwsze to warto faktycznie te dermo zabiegi robić, może jakieś pijawki, igiełki http://akupunkturapokrywka.pl/gabinet-akupunktury/ , żeby trochę oczyścić się. Ale zmarszczek się nie cofnie. kWas hialuronowy do kremu to akurat jest dobra droga.

Jak na zmarszczki to polecam linie Royal Bee elixir z Beielendy, nowa linia do cery dojrzałej z produktami pochodzącymi od pszczół

Najlepiej użyć botoksu. Ja robiłam taki botoks w klinice Sekrety Piękna w Krakowie, nie widać, że jset botoks a efekt super, nie ma zmarszczek.

Na moje zmarszczki prawie nic nie działało, nie dawało efektu aż trafiłam na Belldermę i szybki i skuteczny zabieg teraz na lato - toxyna botulinowa

Zmarszczki ogólnie sa masakryczne :/ Zwlaszcza na czole. Jeszcze w dodatku jak np masz lwią zmarszczkę ktora wygląda jak bruzda, albo na czole masz takie kreski i wygląda to jak jakaś tablica. Polecam też w tym temacie poczytać troche tutaj https://jetsetspabeauty.pl/jak-sie-pozbyc-lwiej-zmarszczki/

Mówisz o tym gabinecie w Warszawie?

Super jest ta linie kosmetyków z Bielendy Royal Bee Elixir, w rossmannie do kupienia. To linia z produktami od pszczół w skladzie, znakomita jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kolagen pić trzeba zeby nie przybywało zmarszczek albo żeby miec je niej widoczne , bo pomaga uelastycznić skórę i zmarszczki spłycają się
Najlepszy morski jak wszyscy twierdzą. Ja mam z polecenia kosmetolożki Kolagen Morski Peptide ZaraPharm
Na pewno zauwazyłam po nim większą ruchomość w stawach kolan i kostek, więc działa, skora też lepsza - tak mi mowia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a kolagen wystarczy w tabletkach? czy to cos trzeba wstrzykiwac?

super tez jest ta linia z Bielendy bakuchiol bioRetionol Effect , polecam mega kosmetyki przeciwzmarszczkowe. W Rossmann kupuje

Poradziłam sobie ze zmarszczkami https://brukselki.pl/w-jaki-sposob-radzic-sobie-ze-zmarszczkami-mimicznymi/ skuteczność zdecydowanie potwierdzam.

Inne tematy z forum Kobieta

jak schudnąć... :( (193 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (7 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Euthyrox N25 - czy ktoś z Was również przyjmuje proszę o Wasze opinie . (47 odpowiedzi)

Witam, Miesiąc temu zaczęłam przyjmować lek EUTHYROX N25 na niedoczynność tarczycy mija miesiąc...

do góry