Widok

Zmęczenie, senność, brak koncentracji

Witam,
moje problemy to ciągłe zmęczenie (od jakiegoś tygodnia), ospałość a przez to wszystko brak koncentracji. Nie wiem czy to przez pogodę, porę roku itp. czy coś innego. Jestem też osobą która nie pije kawy więc mój organizm nie dostaje nic co by go pobudziło.. Może Wy mi pomożecie, doradzicie jak mogłabym tchnąć w siebie więcej energii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a badalas tarczyce? bo to sa objawy niedoczynnosci, a jezeli jest zdrowa to zmien diete , wprowadz wiecej warzyw , owocow, ziemnik zstap ryzem, wiecej ryb i powinno byc lepiej, witaminki np bodymax plus magnez tez pomoga,
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
Sugerowałabym pomiar ciśnienia i badanie poziomu cukru we krwi, cukrzyca dziś zbiera niezłe żniwo! Zdrówka życzę!
Może to być też niedobór magnezu albo żelaza. Możesz kupić sobie suplement jak radzi olciaprincessa. Zamiast kawy możesz pić napój z guaraną. Też pobudza ale delikatniej niż kawa i dłużej.
Zrobiłam badania cukru i wszystko jest ok. Ostatnio trochę lepiej się czułam ale teraz znów to samo. Próbuje się zdrowiej odżywiać ale z rożnymi skutkami :) Co do napoi z guaraną to coś mi się kiedyś o uszy obiło, ale nie próbowałam, jakie są dobre? czy wszystkie są równie skuteczne i zdrowe?
Witam, też proponuję zbadać tarczycę, miałam takie same objawy a dziś jestem pod kontrolą endokrynologa i wszystko wróciło do normy.
witam
wiecej witamin:) z naturalnych zrodel jakimi sa owoce i warzywa
Zmień dietę, więcej owoców i warzyw. Staraj się pic wodę 2 - 2,5 litra dziennie - tyle tracimy poprzez oddychanie ,pocenie , sikanie i oddawanie kału. Możesz mrozić wodę, potem ją odmrozić i pić lekko ciepłą. czemu mrozić - powstaje woda strukturalna ( oczyszczona i poukładana), czemu lekko ciepłą - bo twój organizm nie będzie musiał tracić energii żeby ją ogrzać . Możesz też wypróbować termo masaży np w firmie ceragem. naprawdę stawią na nogi. Próbne zabiegi sA za darmo.
"Zmęczenie, senność, brak koncentracji"

To proste... UMIERASZ.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Labioplastyka Trójmiasto (8 odpowiedzi)

Czy któraś z Was robiła w Trójmieście taki zabieg? W jakiej klinice? Który lekarz? Byłam na...

do góry